Отговори
# 300
А каква е идеята да се тъпче бебе с химия?    newsm78
По-здраво ли ще стане?

# 301
ХИМИЯ ?!! Абе хора вие добре ли сте? Като се изказвате поне прочетете нещичко,информирайте се.

# 302
А каква е идеята да се тъпче бебе с химия?    newsm78
По-здраво ли ще стане?

кое точно е химия? Не съм дистрибутор и не ползвам тези добавки, но не знам защо се изказвате неподготвени...

# 303
Дори основната съставка да е абсолютно натурална, за да се постигне трайност, се използва химия.
Но не е задължително да ми вярвате.

# 304
А каква е идеята да се тъпче бебе с химия?    newsm78
По-здраво ли ще стане?

кое точно е химия? Не съм дистрибутор и не ползвам тези добавки, но не знам защо се изказвате неподготвени...

Хах вече съжалих,че питам още колко ли подобни назидания ще получа,а отговор дали ще получа...   Thinking newsm78 Whistling

# 305
Аз самата си правя много кремове, мехлеми и разни хранителни "добавки", като използвам естествени стабилизатори. Има растения, които имат такива свойства.

# 306
Давам сироп от черен бъз домашно направен,но от 10 дни и засега няма подобрение по отношение на сополите,даже започна и да кашля.Тези ясли са развъдници на какви ли не вируси.Сега за пръв път ще опитам с продукти на АкваСорс,че се наслушах на хвалби,та ще разберем дали си заслужава.

Преди това ги пресушихме със шуслерови соли и хомеопатия.Беше 2 дни без сополи,на третия пак се завърнаха.

# 307
Мои приятелки дават на децата си. И коластрата и зелената енергия. Аз нямам възможност да си ги купувам, дори с отстъпката, иначе и аз бих ги взела. Не може да се каже, че изобщо не боледуват, но се случва значително по-рядко. Позната даваше коластрата с пробиотик дори на тримесечната си дъщеричка.
От сока от бъз и аз не съм виждала ползва, освен, че тъпа детето със захар  Thinking
Мисля да поръчам един продукт с пчелно млечице, прополис, прашец и мед. Тук бяха писали за него-Апитоник от една пчелна ферма Мелиса. Виж ако искаш в предишните страници.

# 308
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
с риск пак да бъда обвинена, че не съм по темата и се заяждам: сополите не са болест, която да се лекува.
сополите са реакция на организма.
или търсиш причината за тази реакция на организма и я унищожаваш (може да е алергия, напр.), или тушираш симптома (това прави офиц. медицина).

има значение дали сополите са безцветни, воднисти, гъсти, жълти, зелени и т.н.
след като си лекувала с хомеопатия, трябва да си наясно. освен, ако не си давала някакви боаронски коктейли  Wink

аз лично на дете на 2г. не бих дала нито сироп от бъз, нито някоя от споменатите добавки, заради едни сополи.
внимавай вместо да изпишеш вежди, да не избодеш очи.

пожелавам бързо излекуване на детето. Peace

Аз самата си правя много кремове, мехлеми и разни хранителни "добавки", като използвам естествени стабилизатори. Има растения, които имат такива свойства.

и аз си правя, но много малко от нещата на пазара са 100% естествени и натурални. като се почне от изискванията за трайност и се стигне до икон. страна на въпроса, доста компромиси се правят.
иначе не споря, има и натурални продукти. Peace

# 309
Благодаря ти ще погледна и затова. Вече започнах да се отчайвам и от хомеопатията и ми писна да слушам как трябвало да са назначени от лекар хомеопат и точните препарати и какво ли не,но уви явно все удрям на камък с "точните препарати",или с точния хомеопат,да не се окаже вярна онази теория за състава от вода и захар...и да е само плацебо ефект,ако го има.

ПП.да и на мен познати ми потвърдиха за ефекта от ЗЕ и коластрата и ,че дават и на съвсем малки бебета и наистина не боледуват децата им.Дано не е случайност. Peace

# 310
Благодаря ти ще погледна и затова. Вече започнах да се отчайвам и от хомеопатията и ми писна да слушам как трябвало да са назначени от лекар хомеопат и точните препарати и какво ли не,но уви явно все удрям на камък с "точните препарати",или с точния хомеопат,да не се окаже вярна онази теория за състава от вода и захар...и да е само плацебо ефект,ако го има.
Съставът от вода и захар не е теория, а реалност. Разрежданията са от 1 към милион до 1 към 1+десетки хиляди нули. Освен това създателят на хомеопатията е бил спиритист, масон и окултист. Т.е. или е плацебо, или е вещерство, както предпочиташ. Издирих по-рано в тази тема рецептата на Оксцинококцимус - коли се патка и се взима от черния и дроб и сърцето ѝ, разтваря се 40 дни в панкреатичен сок и глюкоза и се разрежда 200 пъти в съотношение 1:100. Пълна шаралатания или вещерска рецепта.

# 311
Освен това създателят на хомеопатията е бил спиритист, масон и окултист.

бил е лекар, медицинско лице. Simple Smile

Оксцинококцимус не е създаден от него, а от френска фарм. фирма  Mr. Green, ерго фармацефтиката е шарлатанство  Sunglasses

# 312
http://acsh.org/1999/10/homeopathy-and-its-founder-views-of-a-british-researcher/
Ето за Ханеман като масон, използвал окултни методи. Ползвай Гугъл преводач, ако е необходимо.
Ето още един материал. http://www.examiner.com/article/the-dark-side-of-homeopathy-part … nfants-and-adults
Между впрочем, самите хомеопати, които са по-навътре в нещата, много добре знаят, че става дума за езотеричен и окултен подход, а такъв няма как да не навреди рано или късно.

Като стандартен лекар изглежда Ханеман е бил слаб професионалист, според това, което съм чела.

Между впрочем, водораслите на Аквасорс (от езерото Кламат) може да се купят от други марки в Iherb
http://www.iherb.com/search?kw=klamath&x=0&y=0#p=1

# 313

Като стандартен лекар изглежда Ханеман е бил слаб професионалист, според това, което съм чела.

извинявай, но това е несериозно.
скривам го, защото не е по темата

Скрит текст:
Ханеман не е бил физик, а лекар и фармацефт...

незнам какво разбираш под слаб професионалист. наясно ли си , че по негово време лекарите са лекували всичко с пускане на кръв, слагане на пиявици, запекът се е лекувал с поглъщане на олово, за да натежи и да избута изпражненията... това е било през 19ти век. официалната медицина. честно казано не ми се вижда много професионално  Thinking

отделно през Средновековието доста биларки са отивали на кладата като вещици... сега Iherb е на пиедестал...  Mr. Green
то не са коластри, не са енергии, водорасли и какви ли не вълшебства...

# 314
asyalein , не разбирам какво против имаш коластрите ,водораслите и зелената енергия,ти пък поставяш на пиедестал хомеопатията например,не ви ли омръзна от безмислени противоречия?

Общи условия

Активация на акаунт