Отговори
# 75
  • София
Прекрасна тема.   bouquet Не съм прибавяла нещо по-различно към диетата си, но май е време да набелгна на чесънчето.  Mr. Green Whistling

# 76
А добре де,той хубаво нещо чесънът,но примерно как да избегна умирисването от него? В момента пия чеснови капсули,но не мисля,че имат същия ефект като натуралната скилидка чесън.

# 77
Никак! Ядеш чесън вечер и толкова. Най-добре всички заедно ядете и няма да си миришете Mr. Green

# 78
Никак! Ядеш чесън вечер и толкова. Най-добре всички заедно ядете и няма да си миришете Mr. Green

Аз от години не съм пробвала от страх да не се умириша и да се изложа пред хората,та сори за идиотския въпрос,но до сутринта ще се от мириша ли?

# 79
Нагоре е писано за цинка, но искам да разкажа следната история: позната беше във Вашингтон и тръгва да се разболява, отива в аптеката и моли да й препоръчат нещо, за да стопира процеса и й дават ... цинк. Оздравява  Peace

Наскоро гледах филм и там едната героиня се разболяваше, но каза, че си е купила цинк.

Съответно аз отивам в първата бг аптека и питам вярно ли е това за цинка - неееееее, няма такова нещо  Confused

Та, много ще ми е интересно да го разнищи някой този въпрос.

Иначе аз да споделя, че от две години се лекувам основно с прополис- но не разтвор, а го дъвча часове наред и го хвърлям после, не го гълтам. Също така много ми помага това растение

http://www.doctorbg.com/page.php?id=13318

капя в носа-безотказно отпушва и най-силната хрема, минават ми болките в гърлото, когато го дъвча. Въобще съм супер доволна от него и мога да подаря, който иска-лесно се захваща  Simple Smile

Използвам и капките и бонбоните Кармолис-те са набор от етерични масла, така че нищо ново не е, но и те отпушват и дезинфекцират отлично.

В градината на вилата имам ехинацеи много, но са толкова красиви, че сърце не ми дава да ги бера за билка, имам и салвия  Simple Smile

# 80
Споделям опит с прополис капки на водна основа, директно купувани от аптека.
Гласувам за това чудо с ръце и крака! Не знам дали има вредна страна, но знам, че действа безотказно при нас на младо и старо.

Би ли ми показала как изглежда, от Германия ли го купуваш или от къде, аз само спиртен разтвор прополис имам. Но искам да видя този водния какъв е.
Благодаря  bouquet

# 81
Кими, някои хора имат проблем със стомаха и не им понася чесън. Те казват, че и на другия ден дъхът им е лош или по-скоро им е лошо като цяло. Ако толкова се притесняваш , пробвай уикенда. Според мен от 1-2скилидки няма да има никакъв проблем.

Аз не съм видяла полза от цинка при нас. Купувала съм и на таблетки, и за смучене пастили. Чела съм, че може да стопира разболяване. Трябва да се внимава да не се предозира. Мисля 15мг на ден  беше.

# 82
# 83
  • София
Мъжът ми се лекува само с чесън /на корем/ и греяна ракия Simple Smile Аз чесън не съм пробвала поради миришещите съображения. Ебола с чесън- едва ли. С клеева тинктура също. Но за нашите си вируси помага Simple Smile

Бихте ли ми казали след каква възраст мога да давам домашен сироп от черен бъз? Детето е двугодишно ясленче, ако ме разбирате Simple Smile

# 84
  • София

Аз от години не съм пробвала от страх да не се умириша и да се изложа пред хората,та сори за идиотския въпрос,но до сутринта ще се от мириша ли?
Ако прекалиш си мирише  Rolling Eyes Затова по една скилидка, а повечко почивните дни. Ама и любимият и той трябва. Даже го водят афродизиак  Crazy

# 85
Аз засилвам имунитета си с витамин Д3- Вигантол. От една година пия всеки ден по 6 капки, с прекъсване за два месеца през лятото. От тогава не съм боледувала ,а бях изключително кекава. Всеки вирус, който се завъртеше около мен ме разболяваше. Сега просто не мога да се позная, изключително много съм доволна, препоръчвам го.

# 86
Супер тема! Аз пия пробиотици, котешки нокът, сок от моркови и лимони, ям често нар, вечерям със салата, в която слагам много лук, чесън, настърган джинджифил, пия по половин чаша домашно червено вино.  Бъзак не си направих, защото не ми хареса тая рецепта с много захар, сега ще си го купя сушен.
Ще си купя и някакви гъби, видях в Зоя.бг, че продават сушена шийтаке и др. Ще си взема и настойка от зелени орехчета и пау д, арко, по съвет на доктор.

# 87
  • София
Сподели за шейтакето, зелените орехи и това пау д'арко. Какво им е специфичното и за какво се приемат.  Peace

# 88
Аз засилвам имунитета си с витамин Д3- Вигантол. От една година пия всеки ден по 6 капки, с прекъсване за два месеца през лятото.
Подкрепям. Витамин Д е хормон, който е недостатъчен при повечето хора. И аз взимам Вигантол. Вит. Д по принцип се извлича от овча вълна и е естествен. Така че препоръчвам и аз приема му за човек, който не е дълго време навън на слънце редовно. Напоследък дневните нужди са преразгледани на около 2000 IU на ден.

# 89
На детето за 3та поредна година започвам с имуностимулантите по това време

За профилактика давам:
- сироп от черен бъз
- рибено масло (омега 3)
- вит. Д
- коластра
- мултивитамини
Като коластра и омега 3 давам почти целогодишно.

При нужда за пръв път ще давамEpicor, надявам се да е толкова добро, колкото го описват.

За себе си взимам профилактично вит. Д и омега 3, а при нужда масло от чесън или риган, доста са силни и гриповете минават мого по-бъзо с тях.

Общи условия

Активация на акаунт