Препарати за съдомиялна - 7

• 98 599
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
roasted_pumpkin, с каква съдомиялна си, че делиш таблетката? Аз съм с 45-сантиметровите и си слагам цяла.
Със средна хубост - за 10 комплекта

# 61
  • София
Момичета, сетих се да ви питам - ползвали ли сте прах за съдомиялна на Кларо? Търся отзиви.
А Феъри откъде може да се купи?

# 62
roasted_pumpkin, с каква съдомиялна си, че делиш таблетката? Аз съм с 45-сантиметровите и си слагам цяла.
Със средна хубост - за 10 комплекта

И аз съм с тази, но слагам цяла, дали не е много?!?!? Иначе уж измити са ми съдовете, т.е. няма остатък от таблетката по тях....

# 63
  • Русе

От магазини за паралелен внос или чужди сайтове.

# 64

От магазини за паралелен внос - какво значи това?

# 65
  • Русе

От магазини за паралелен внос - какво значи това?

Не от големите вериги или малки магазинчета, а специални магазинчета за прахове и почистващи препарати от Германия, Франция, Холандия, Гърци, Турция, ...
Не знам от кой град си, напиши, ако искаш и има момичета от там, да ти помогната къде точно.

# 66
А каква марка сол ползвате? От коя сте най-доволни, че май не мога да преценя...

Първо ползвах на Финиш, после реших да взема и на Кауфланд Класик /КК/, И от двете съм доволна  Simple Smile
Солта е едра и на двете марки.

Предполагам обаче, че има сериозна разлика в цената?
Не пазарувам никога в Кауфланд и не зная какви са цените на собствената им марка, но предполагам, че разликата между Финиш и КК е драстична, а разлика реално не би следвало да има в състава.

Да, цената е доста различна. Кауфландската е в пъти по евтина, но като качество... не виждам разлика. 

Благодаря Ви момичета! Simple Smile  Hug

# 67
  • София
И аз съм с тази, но слагам цяла, дали не е много?!?!? Иначе уж измити са ми съдовете, т.е. няма остатък от таблетката по тях....
Ами пробвай с половинка  Peace Никога до сега не съм мила с цяла, с изключение на първия път, когато тествах миялната.

# 68
  • на кой му пука, майна
Когато купувах миялната, вървеше с няколко таблетки на финиш /промоционални/, дори не помня класик ли бяха, олл ли бяха...
Доволни ли сте от тях ? По-добре ли мият от тези на КК ?

# 69
Finish all in one ми изтриха шарките по една чаша, внимавай с тях, явно са по-агресивни. Иначе почти година мия с праха на ККласик и съм доволна, а и се дозира лесно според количеството съдове и замърсеността им.

# 70
Тези на Лидъл мият ли добре? newsm78Една приятелка ми ги похвали и цената не им е лоша ....обаче знам ,че от съдомиялна до съдомиялна има разлика.Моята е на аристон хотпойнт за 9 комплекта ,а нейната незнам каква марка но е за 12 комплекта  .Та въпроса ми е някой с такава като моята машина мил ли е лидълските таблетки???

# 71
  • София
Тези на Лидъл мият ли добре? newsm78Една приятелка ми ги похвали и цената не им е лоша ....обаче знам ,че от съдомиялна до съдомиялна има разлика.Моята е на аристон хотпойнт за 9 комплекта ,а нейната незнам каква марка но е за 12 комплекта  .Та въпроса ми е някой с такава като моята машина мил ли е лидълските таблетки???

Здравей!

Моята съдомиялна е Индезит, за 9 комплекта, и ползвам таблетките на Лидъл - чудесно си измиват! Даже и на две ги деля, т.к. често не ми е пълна миялната.

# 72
Mammamia ,много ти благодаря за отговора ,ще взема да ги пробвам  bouquet

# 73
Моята е Аристон, мия с таблети Лидл бейсик, деля на 2, всичко е чисто. Нямат хлор и фосфати, идеални са.

# 74
  • на кой му пука, майна
Finish all in one ми изтриха шарките по една чаша, внимавай с тях, явно са по-агресивни. Иначе почти година мия с праха на ККласик и съм доволна, а и се дозира лесно според количеството съдове и замърсеността им.

Мерси, kati_v.
И аз ползвам праха и таблетките на КК, но ми се иска да пробвам и други марки.
На няколко пъти се случва да пусна тава и да излезе не добре измита с таблетка на КК  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт