Препарати за съдомиялна - 7

• 99 285
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, от какво може да не ми се разтварят таблетките Finish в съдомиялната? Прекалено често почти цялата таблетка остава загнездена в отделението (капачето се е отворило). Толкова ги рекламират, гледам и на 3-то място в класацията от по-горе, явно при нас нещо е проблема, ама какъв ли е?...

ниска температура, недостатъчно място в отделението за таблетката и като натиснеш да затвориш капачето се заклещва и не може да падне във водата. пробвай да я счупиш на 2-3 парченца, смятам няма да имаш проблем.

# 406
  • На брега на реката
Подсушаваш ли отделението за препарат? Понякога се случва да залепне, ако не е било подсушено и да не може да падне.

# 407
  • София
Здравейте. Искам да попитам някой ползвал ли е таблетките на Астониш? Имате ли отзиви?

# 408
  • София
Благодаря за идеите, ще обърна внимание  bouquet

# 409
  • Пловдив
Здравейте. Искам да попитам някой ползвал ли е таблетките на Астониш? Имате ли отзиви?
Ползвала съм купени от Карфур и от Англия-не намерих разлика в качеството.По добри са от Финиш ,който е на нашия пазар.Не са лоши/оценка 4,5 според мен/,но ползвам феъри платинум откакто е на пазара.

# 410
  • София
Четох, че тези препарати ги харесвате, но моля да споделите каква точно е разликата между двата вида (вероятно по-скъпия е по-хубав...)
Единственото на което държа е, след измиване съдовете да не миришат на препарат, че  Sick
това или това
Досега съм ползвала таблетки Finish, таблетки W5 от Лидл и в момента Somat гел сода ефект. (Само за Лидл-ските не съм сигурна, дали миришеха или беше от ароматизатора за миялната...)

# 411
  • На брега на реката
Първия, който си показала е Платинум и е много хубав, за втория нямам мнение, не съм го ползвала.

# 412
  • гр.Варна
Ползвам само таблетките 3 в 1 на Лидл и съм доволна от измиването.Няма петна по чашите и не миришат на препарат.За цената си са супер.

# 413
Аз в момента съм с таблетки на ДМ, тези които се слагат с фолиото. Доволна съм , не миришат на химия. За съжаление вече не мога да намеря Грюн Грийн , от които бях най-доволна.
Сомат гел е най-миризливото нещо, което съм ползвала.
Кауфландските ККласик също ми допадат. Ползвам солта от същата марка

# 414
  • София
 Hug Благодаря, момичета! Много ми помогнахте.

p.s. Току-що намерих 120 капсули за 29,80 лв. в един магазин за препарати. Дано наистина ми хареса, че това количество ще го ползвам доста време  ooooh!
Ще споделя как е, след като го ползвам.

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 14:08 от mimeime

# 415
Hug Благодаря, момичета! Много ми помогнахте.

p.s. Току-що намерих 120 капсули за 29,80 лв. в един магазин за препарати. Дано наистина ми хареса, че това количество ще го ползвам доста време  ooooh!
Ще споделя как е, след като го ползвам.

Само да обърна внимание, мисля че са различни видове - има Fairy Platinum All in One, и fairy All in One. Тези, които тук се обсъждат като най-качествени, са Fairy Platinum All in One.

# 416
Четох, че тези препарати ги харесвате, но моля да споделите каква точно е разликата между двата вида (вероятно по-скъпия е по-хубав...)
Единственото на което държа е, след измиване съдовете да не миришат на препарат, че  Sick
това или това
Досега съм ползвала таблетки Finish, таблетки W5 от Лидл и в момента Somat гел сода ефект. (Само за Лидл-ските не съм сигурна, дали миришеха или беше от ароматизатора за миялната...)

и с двете миришат на препарат съдовете

Аз в момента съм с таблетки на ДМ, тези които се слагат с фолиото. Доволна съм , не миришат на химия. За съжаление вече не мога да намеря Грюн Грийн , от които бях най-доволна.
Сомат гел е най-миризливото нещо, което съм ползвала.
Кауфландските ККласик също ми допадат. Ползвам солта от същата марка

на същото мнение съм за Грюн Грийн

# 417
http://broshura.bg/leksi/view/leksi-%D0%91%D1%80%D0%BE%D1%88%D1% … D0%B4%D0%BE-28-07 ето една брошура, където има ГГ на 10 стр. най-отгоре - обаче в пловдив до 28.07 и то на добра цена - 10.89

# 418
http://broshura.bg/leksi/view/leksi-%D0%91%D1%80%D0%BE%D1%88%D1% … D0%B4%D0%BE-28-07 ето една брошура, където има ГГ на 10 стр. най-отгоре - обаче в пловдив до 28.07 и то на добра цена - 10.89

bouquet благодаря, ще снабдим.

# 419
  • София
Аз също съм много доволна от таблетките ГГ и дълго време ги търсих , дори и в сайта на доставчика
Скрит текст:
ги нямаше, но преди месец някъде ми пратиха имейл, че вече са налични и си взех 2 кутии, за съжаление обаче ми казаха, че повече няма да внасят от гланца.

Общи условия

Активация на акаунт