Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 763
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
При нас записват желаещи, но доколкото разбрах има доста юридически неуредици и още не бил подписан договора. Прекалено хубаво звучи и всички се чудим къде е уловката?

# 211
Някой може ли да сподели какви са условията за тези мтел карти?

# 212
  • София
При нас записват желаещи, но доколкото разбрах има доста юридически неуредици и още не бил подписан договора. Прекалено хубаво звучи и всички се чудим къде е уловката?

Няма уловка - мои близки в земеделието са на същите договори. Не са се оплаквали досега.

# 213
  • Пловдив
тъкмо и на мен днес ми казаха за офертата. За ВВС предстояло подписването на офертата

# 214
Да, и ние с мъжа ми чакаме, защото почти за същата такса като в момента ще получавам далеч повече.
В момента имам само едни разговори в групата, по 60мин към 3номера в Мтел и 60мин към Вивател....и това за 12.90лв. Нямам интернет, смс.

# 215
  • Пловдив
ние и двамата сме на флексито на глобул, по принцип нямаме оплаквания, но имахме проблем с оператора и твърдо сме решени, че изтекат ли ни договорите, ще минаваме на друг. ...офертата от Мтел ни идва като манна небесна hahaha

Относно картите и нарядите - и при нас, и при мм, нарядите се съобразяват с тези, които са си платили карти (независимо за летните, зимните месеци или новогодишните оферти).

p.s. и в двамата сме само на дежурства

# 216
sweet_maniche, съобразява се, когато може.
Като се засекат 3-4ма човека с карти по едно и също време, другите започват да дават през ден.

# 217
Единственото ,което отчитаме  като минус след като многократно изчетохме офертата е ,че след 2 г.  няма да  имаме права върху номера си, той вече ще е собственост на СВ, СКС, ВВС... Това е повече сантимент, макар че като си свикнал 15 г. с номера си  няма да ми се иска да се разделя. А вече финансова служба как ще се справя с удържането на сумите над таксите с тези общи фактури...
Иначе подобни оферти МТел има във всички големи компании-даже има същите условия за 4.99 лв.

# 218
  • Пловдив
на мен ли го казваш? Simple Smile
Лично аз бях 3 години под ред на НГ (на 31, На 01 и отново на 01). След това забременях с баткото, а между двете деца имам действително работен точно месец (7 наряда и 2 полета  Laughing ) Simple Smile
Мъжът ми от 2007 е все така - ту на 31, ту На 01 и това, защото не си взимаме карти...
Коледните и Великденските, изобщо не ги споменавам...

# 219
sweet_maniche, хммм, че колко човека сте там? И защо все едни и същи дават дежурства на тези дати?
При мъжа ми при все, че са 15човека в сменен режим, винаги се редуват. Вадят се графиците за 4-5г. назад и се гледа кой, кога е давал.
Понякога има хора, които си искат точно на тези дати да дават, но когато няма се гледат годините назад.
Важи и за коледните празници.

# 220
  • Пловдив
до 2008 бяхме 250 човека, за охраната отговаряха ЗРВ бригадата... След подбора тогава останахме 50 човека и ни зачислени и охраната на двата района...
Преди 2008 се гледаше кой е взел карта и кой и кога е бил наряд 4 години назад, след това - кой е взел карта само Sad
Все едни и същи са тези с картите, съответно все едни и същи даваме наряди по празниците Simple Smile Не обвинявам никой - просто ние не искаме да се възползваме от картите Simple Smile

В другото в.ф. ме прехвърлиха по времето, когато вече бях бременна, та не знам тук как стоят нещата Simple Smile

# 221
Ние нищо още не знаем за тези карти на м тел, може ли да споделите какви са условията ??

# 222
Най -общо - безплатни разговори към всички оператори, безплатни смс, безплатен неограничен интернет. Такса 10.92 лв.за 2 години. Един номер можеш да запазиш+до три нови сим карти. Като напуснеш МО връщаш картата. Когато решиш можело да се
откажеш. И ето тук вече идва спорният въпрос-на кого да се водят картите-на командира или на командващия.

# 223
ами звучи мн добре Simple Smile при нас още няма оферта, но ние сме ВВС и може би за това Simple Smile или просто не сме разбрали

# 224
Скоро ще дойде и при вас. В СВ офертата е от три седмици, два пъти я връщаха с променени условия, че в началото никой не клъвна(беше само за нови абонати) и  още набират. При нас (подчинени сме на СКС) е от седмица .

Общи условия

Активация на акаунт