Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 770
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
AIR smile3501
Момичета, къде видяхте цените за Нова година? Интересуват ме хотелите в "Св. Св. Константин и Елена".

# 196
Цените ги има в сайта на агенцията.
Само Флагман е отворен зимата на морето.
Цената беше към 230лв. на човек, толкова беше и за Боровец.

За 13ти заплати се чудя как още има хора, дето да се надяват на тях. Simple Smile тя армията е в трагично положение, няма пари за елементарни неща...виж за началниците в София има, но това е отделен въпрос.

# 197
AIR поздравления Peace

# 198
 Mirama  bouquet.
Може ли да качиш линка? Не ги намирам Blush.

# 199
# 200
# 201
  • Някъде в Европа...

Виж какво написах за Флагман...Лично аз не бих потретила, може би ако се стигне до положение просто да съм някъде...Но може пък тази година да не е така... newsm78

Благодаря, момичета!  bouquet

# 202
  • Пловдив
Поздравления и от мен   bouquet 
На мен ми предстои защита на дипломна, за която не мога да намеря достатъчно материали Sad Не искат и да я засекретят - абе луда работа...

# 203
  • Пловдив
Здравейте, търся отзиви за х-л Олимп. Тази година имаме карта за почивка за там, през януари. Всякакви впечатления ще са ми полезни.
До сега на зимна почивка не сме ходили, надявам се да има сняг.  Wink

# 204
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Едно нещо не ми го побира главата  newsm78 Как още от сега се резервират дати за 2-3 месеца напред. На моя му викам да резервира за декември, а той -  "Не може, не са излезли нарядите". Какви са тия работи с нашите наряди не знам, докато излезе графика хората резервираха всичко, а ние пак ще лапаме мухи .....   #Cussing out

# 205
Ами нормално да не са излезли нарядите.
Моя мъж сега ще прави графика и на 10то число се одобрява и подписва от командира. Така е за всеки месец.

# 206
  • София
Добро утро момичета! Ето нещо за усмивка Simple Smile
ТЯ: Вече имам две чертички...
ТОЙ: Бременна ли си?
ТЯ: Не младши сержант съм... hahaha
Хубав и успешен ден! wavey

Поздравления за AIR.  bouquet

# 207
Момичета разбрахте ли за новите карти който мтел предлага по поделения.Има ли вече някъде където да са се възползвали от тези условия?

# 208
Радинка, някой вече си ги взеха. Simple Smile
При мъжа ми още не са дошли май...

# 209
  • Пловдив
В Асеновград ги "заребиха" миналата седмица. Голямо мислене пада, понеже има договор за още година и половина с друг оператор. Но, нали е на далавера, е заявена 1 карта.
А дали ще е валидно за всички или само за сухопътните войски?
Скрит текст:
така са казали в Асеновград

Общи условия

Активация на акаунт