Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 735
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Аз предлагам да не слагаме тигана на котлона, преди мъжете ни (и/или ние) да са/сме хванали рибата.

От онази издънка на предното Бойково правителство с коледните надбавки не им вярвам.

Edit: Нека да ги преведат по картите ни, пък след това ще имаме много време да решим за какво да ги похарчим.
Напълно съм съгласна newsm10
Ако дойдат - добре дошли /парите/, ако не, здраве да е Simple Smile
Ние го приемаме като бонус, ако дойде ОК, ако не, не Whistling

# 316
  • Пловдив
малко локална информация, но ако има записани деца за посрещането на Дядо Коледа в 3 ИАБ, да знаете, че трябва да представите служебни бележки от поделението, в които служите/мъжете ви служат - без тях нямало да се минава през КПП-то Peace

# 317
Момичета да споделя една новина,но до колко достоверна нз.При ММ са казали че днес щели да дават парите от книжките. Thinking Има ли някой по запознат от мен?

# 318
При нас казаха, че е дошла заповед, но нямам информация кога е плащането.

# 319
  • Пловдив
В Пловдив (ВВС) вчера казаха, че срока е до 10  Peace

# 320
Е , чак пак толкова да са организирани при твоя мъж , при положение, че вчера излезе номера на заповедта. Има толкова работа докато се стигне до плащане, заверки нъв военния магазин ... Срокът е 10.12  и всички са притеснени как ще справят щото  ако не го направят след тази дата ще се загубят парите. Чисто технологично най-рано в понеделник може да има пари.

# 321
  • Пловдив
kativita, а целият остатък ли ще се изплаща? В поделението са пуснали "партенка", че ще изплащат само по 90 лв.
Партенка № 2 - останалия лимит и още 350 лв. на човек до края на годината.
Аз му казах, че и двете са от агенция ЕМК /в случай мъж  Mr. Green/

# 322
Целият остатък. Пак напомням ,че 20 % е платено пролетта.

# 323
  • Пловдив

Мерси за инфото.  Grinning

# 324

Мерси за инфото.  Grinning
а някои дае чувал нещо за заплати

# 325
  • Пловдив
Borislav Borisov_492193, много бързаш.
едно по едно, че бързо ще се изхарчат парите и после до следващото плащане през януари ще има  Tired
доколкото си спомням от казаното по-напред по страниците - заплати към края на другата седмица  Peace

# 326
Момичета в поделението на моя мъж днес събират лимитните книжки,а може би и ще ги дадат.Е хайде да са ни честити. : Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 12:35 от Toni_22_

# 327
kativita, а целият остатък ли ще се изплаща? В поделението са пуснали "партенка", че ще изплащат само по 90 лв.
Партенка № 2 - останалия лимит и още 350 лв. на човек до края на годината.
Аз му казах, че и двете са от агенция ЕМК /в случай мъж  Mr. Green/

Особено второто едва ли ще се случи. Те се чудят как да орежат парите на армията, какво остава и бонуси да има...Щеше да е прекалено хубаво, ако е вярно, но....Аз още си спомням новият стар премиер като каза, че на войниците не трябва да им се дават пари, щото щели да ги изхарчат.  Sick

# 328
Момичета в поделението на моя мъж днес дават паричките от лимитните книжки.Е хайде да са ни честити. : Simple Smile

За къде става на въпрос?

# 329
Парите ще ги дават другата седмица.Така са им казали днес като ги извикаха изготвили са докладите кой колко има да получава.

Общи условия

Активация на акаунт