Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
е нали президента ще се застъпи да няма съкращения?

# 301
Той може да си се застъпва за каквото иска. Едва ли нещо зависи от него в действителност.

# 302
Това за президента ми звучи повече като виц.То не е за шега,ама не съм видяла точно той да е издействал нещо. Stop

# 303
  • Пловдив
Аз ли не съм добре или някой си говори, колкото да не заспи.  newsm78 Как при уж над 2 000 свободни места по регистъра и куп народ, който изчаква на полусъединител евентуални промени за пенсионирането, за да хвърли мундира, те предвиждат 4 000 съкратени. Ами да вземат да съкратят армията и готово. То без друго нищо не остана от нея.
И като затърчала там оная ми ти буля шефска с микрофона /да не казвам имена/, ще има ли съкращения, та ще има ли ... ами мъжо да ти каже дали ще има или не. Пфууууу. Ама то все гърч трябва да има. Не може така да се живее в душевен комфорт.  Twisted Evil
И като съкратят толкова народ, кой ще им копае градинките и ще подгъзува на американците? Може би министърът?  newsm78

# 304
И не само градинките и т.н. Като има пожари и наводнения, кого викат? Военните. Зимата като стисне кого викат да вади хора от преспите? Пак военните. И наистина-кой и как направи тези сметки за съкращенията, като има свободни места по регистър? Ама като стане дума някой да се съкращава или пари да се свият отнякъде-все на армията се посяга. Ама така ще е. На властта армия не й трябва /цитирам/.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 10:33 от sad_woman

# 305
  • Пловдив
Това за градинките беше обобщаващо. То, ако се продължава в този дух, военните няма да има с какво да отидат да спасяват хора. Те обувки не могат да им подсигурят, какво остава за модерна техника. Та на ум и не на ум, им теглих една нашенска на тия, дето се появяват пред камерите, и на тия, дето търчат след тях с микрофоните.

# 306
Поредната новина, която ще стане и реалност. Къде явно, къде завоалирано...може да не са 4000човека, но със сигурност ще има.
При мъжа ми масово си подават рапорти и то не само хора, които са пред пенсия и навършили годините.

# 307
И поредната върховна глупост... Интересно защо МВР въпреки раздутия им щат, никой не ги пипа за нищо Confused

Иначе за рапортите - при мъжа ми няма много желаещи да напуснат системата, но все пак той е в звено, което е доста желано и малцина биха напуснали по собствено желание. А тези, които вече имат право да се пенсионират, чакат да видят черно на бяло документ, който ще ги застави да действат сега - иначе продължават да си работят със свито сърце и така.

# 308
  • Пловдив
айде малко предпразнично да оправим настроението Simple Smile
В Граф Игнатиево е пристигнала заповед за изплащане на остатъчния лимит Mr. Green
За срокове не споменаха, но пък ще се изплати целия остатък Heart Eyes

# 309
Аз пък мисля ,че тези съкращения са малко преувеличени. Само създават излишно напрежение в армията.  При 3 хиляди и кусур кухи бройки за които в бюджета са заложени заплати , при поголовно напускане на офицери през последния месец -абе кой ще работи в тая армия? Кой ще върши всичко онова ,което никой друг не му стиска?
Иначе за този час се очаква подписването на МЗ. Не писах досега ,че от петък нещо се закучиха нещата и до тази сутрин всичко вървеше ,че няма да има. Но засега нещата върв я т към хубав край. Още малко търпение , че историята знае всякакви обрати.

# 310
  • Пловдив
на мен тъкмо ми се обадиха с Новината! от поделението там  Peace

# 311
Ами аз докато напиша и то станало факт. Иначе за 13 ч. чакаха Началника на отбраната. Макар че ММ от сутринта му заповядаха да попълва , явно убедени в положителен изход .

# 312
 Тоест пари ще има?

# 313
И аз така разбирам.

# 314
  • Пловдив
Аз предлагам да не слагаме тигана на котлона, преди мъжете ни (и/или ние) да са/сме хванали рибата.

От онази издънка на предното Бойково правителство с коледните надбавки не им вярвам.

Edit: Нека да ги преведат по картите ни, пък след това ще имаме много време да решим за какво да ги похарчим.

Общи условия

Активация на акаунт