Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Да питам пак - има ли впечатления от Олимп? След НГ сме там за 5 дни.

# 391
Ние ще ходим след няколко дни. Но в момента наши познати са там и казаха , че е топло и храната е добра. За сняг обаче може още да се желае.

# 392
  • София
Ние сме от утре, от хотела казаха, че с големи компромиси ставало за шейни Mr. Green За ски- не.

# 393
Ние миналата седмица се върнахме от Олимп.Останахме много доволни,много е топло в стаите,храната е вкусна,много е богата закуската,а дори и нещо друго да си купите от бара или кухнята цените са много нормални.

# 394
За Олимп с какво удостоверявате ,че децата са ви деца  Grinning ?
Че всеки е с различни претенции- на Флагман нищо не са ни искали за толкова години, тази година на Созопол искаха акт за раждане, на Хисаря служебна бележка по образец, а предната седмица на ВПД Боровец нищо.

# 395
  • Бургас
Здравейте! Имам едно питане и аз, знаете ли дали Хармония ( Пампорово) затваря на пролет ?

# 396
Здравейте! Имам едно питане и аз, знаете ли дали Хармония ( Пампорово) затваря на пролет ?

Не знам дали питате конкретно за тази пролет или по принцип. Но ако е по принцип - ние ходим лятото там и за това знам , че работи и извън сезона.

# 397
  • Бургас
Благодаря ти. Не сме ходили до сега и за това попитах. С малко дете сме и ме устройва повече на пролет Simple Smile

# 398
Ние ще сме на Олимп от 27ми до 31ви /вкл./ януари
Някой друг с тези дати Flutter Whistling

# 399
  • Пловдив
Ние сме от 7-12 януари. Дано поне сняг да има.

# 400
  • София
Днес заваля на Боровец, пуснаха и оръдията. Добро пързаляне стана Laughing
В крайна сметка се озовахме във ВПД-то - перфектно място - спокойно, топло, с добра храна.

# 401
 ММ беше почивка от наряд и не знаеше, но вчера го зарадваха,че спират автобуса до поделението,което е извън града,защото нямат пари за гориво. Tired

# 402
ММ беше почивка от наряд и не знаеше, но вчера го зарадваха,че спират автобуса до поделението,което е извън града,защото нямат пари за гориво. Tired

Лелеее , какво доживяхме  Shocked

# 403
При моя мъж от 8г. автобус няма до работата му, както и в другото поделение на 2-3км. от тях, в което също дават дежурства.
Ходят само с лични коли. Преди година и нещо имаше идея да им плащат пътя на 50% (интересно защо), но отпадна. Simple Smile

# 404
Проблемът с горивата е много сериозен за следващата година в БА и тепърва ще се усеща все по - усезаемо.
Иначе и ние от 7 г. нямаме служебен автобус и пътуваме с коли и градски транспорт. Разстоянието е средно 25-30 км , но понеже на километър от входа на в.ф. спира градския транспорт не може да ни се изплаща  пътя.

Общи условия

Активация на акаунт