Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 676
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Глупости , не ни отегчаваш. Аз много ти се радвам. Весело изкарване и да дадеш рапорт след събитието .

# 526
Привет военни момичета  bouquet За вчера ми пишете отсъствие Embarassed
Днес от сутринта съм в КПП-то. Да дешифрирам: кухня, печка, перална. Много използвано в КГБ-то ( Клуб на готините баби Simple Smile) Мия, търкам, без да мъркам. Стягам се за скъпи гости. В неделя ще се съберем у нас 17 готини баби, да почетем миналия вече Бабинден. Баби, баби, ама колко да сме баби? Готини!
Поне един дядо няма ли да има сред клуба на  готините баби за да Ви казва наздраве!
Наздраве за КГБ и от мен приятно празнуване! cheers cheers Wine Glass

# 527
  • Пловдив
наздраве на утрешната компания Simple Smile

И едни развълнували ме снимки: https://m.facebook.com/media/set/?set=a.10153142868885572.107374 … 760571&type=1

# 528
  • на правилното място, в точното време
Момичета, имам въпрос за нереновираните стаи в хотел "Олимп" на Боровец, че само тези стаи са свободни. Знаете ли какво е положението в тях, в баните, много ли са зле или стават? Ако имате някакви снимки ще бъда благодарна.  Simple Smile

# 529
Чак много зле не са. Стаите са с мокет, баните са със старите плочки - в типичен соцстил са.  Simple Smile

# 530
Момичета, имам въпрос за Флагман - някой ходил ли е извън сезона, топло ли е, басейна с минерална вода ли е? В сайта на Агенцията пише, че само той работи през зимата. Интересува ме какви са студиата - обзавеждане и т.н. Какво означава - апартамент-парк? Също така ме интересува може ли през зимния сезон да се отиде само за 5 дни?

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 08:59 от dafinov list

# 531
  • София
Привет военни момичета  bouquet Минавам с бръснещ полет. afwitch По-подробен рапорт - после Simple Smile.За купона съм готова, остава само да се лакирам pletka и гримирам 4470
На вас хубав ден!

# 532
dafinov list, басейна е с минарална вода гореща, но нямам представа дали зимата го пълнят и работи. Едва ли, ако няма постоянна посещаемост.
Имаше момичета, които са ходили за НГ там, сигурно могат да дадат повече инфо.

Flo 51, аз нещо не разбрах, в момента в системата ли работиш, или не?

# 533
Темата за жени военнослужещи ли е или за съпруги на военнослужещи?

Фейщица във вторник заминаваме за Олимп/Боровец, ако не ти е късно ще помоля да ги видя и ще ти дам отговор, ако те устройва пиши ми л.с.
Ние сме в стая "лукс", но да видим какви ще са.  Whistling

# 534
m@mmakЪти, имаш някакъв проблем с въпроса ми ли? Не мисля, че беше насочен към теб.

# 535
Няма как да имам проблем с твоя въпрос, Sesylle. Недей се пали излишно Wink
Просто питам, ей така от любопитство. Peace
Забелязвам, че има доста жени военнослужещи, в което няма нищо лошо.

# 536
  • Пловдив
Аз се вписвам и в двете категории Mr. Green bowuu

# 537
Аз също съм и в двете категории.
Ние ходихме 2011 г декември на Флагман. Инфото не ми е много актуално, но ще споделя - беше топло, басейните НЕ работиха, храната беше на порции и беше ужасна. Апартамент - парк в случая означава , че апартамента е с изглед към паркинга, а не към морето.
Аз не бих повторила.... но това е мое мнение. Не мисля , че ще има проблем да отидете за 5 дни.

# 538
  • София
Добър вечер в потайна доба на вас, съпруги на военнослужещи, и на вас военнослужещи момичета. Явявам се на рапорт, както обещах и по нареждане на Stef87 Hug Д-р Фло, лекар по дентална медицина, ОР ст. л-т, дъщеря и съпруга на офицери от ВВС, майка на мл. сержант, когато имаше срочно служещи войници. Разрешете да остана Simple Smile Здраво свързана с Армията и вречена във вярност и любов forever Simple Smile
SESILLE, отговорих на въпроса ти Simple Smile
STEF 87, TAIFUN, SWEET_ MANICHE, ФИДАНКА ТРЪСТИКОВА, благодаря, поздравите са предадени, бабите от КГБ също ви поздравяват и дружно ви казват НАЗДРАВЕ cheers Да живее дружбата между Съпруги на военнослужещи и КГБ! smile3525 6 часа много смях, приказки, песни, веселба, разговори по скайп с мацки от страната и чужбина. От всичките вкусища, които донесоха бабите, можеше да спретнем една чудесна кулинарна изложба. Заредихме яко батериите.
Момичета, съвсем добронамерено дойдох при вас. Ами привлякохте ме като магнит. Ако има някакъв проблем, аз се оттеглям без бой. ( Това не е моята тактика в живота. Напротив, даже съм много борбена )
Лека нощ.
Добро начало на новата работна седмица, последната за м. януари. wavey

# 539
Flo 51, защо да се оттегляш? Форумът е за всички! Внасяш разнообразие с твоите преживявания.
Благодаря за информацията за Флагман  bouquet. Ще звънна до агенцията. Ако не работи басейна няма смисъл да се ходи.

Общи условия

Активация на акаунт