Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 657
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
m@mmakЪти мерси за кафето, да ти е жив и здрав сина. Ние утре също сме рожденици,големия ми син става на цели 7 години Laughing,чакаме с нетърпение да стане утре  Laughing

# 631
Ехааа, утре ще има двоен празник в нашата тема  bouquet
Естелита да е живо и здраво и твоето момче! Значи ще чакаме заедно "утре"-то Laughing

# 632
  • Пловдив
Да са живи и здрави рождениците, днешни и утрешни.  newsm59

Ние сме в едно безкрайно очакване на заповед за преместване. Дето се вика нито е в едното в.ф., нито в другото. Мота се като муха без глава и събира нерви. Неофициалният отговор - имали много заповеди за писане, не можели да смогнат.  ooooh!

Вкъщи си имам дзвер в 7 клас, който е минал оттам, знае за какво иде реч. За почивки и морета хич и не мисля, много са ми далечни тези месеци.

# 633
Като сте почнали с поздравите, добро утро и от мен. Simple Smile

Ами тя темата ако не е за почивки, трябва да е за оплаквания. Simple Smile Та явно за това всеки си трае. Simple Smile

При мъжа ми нов колега...за сефте облича синята униформа. Simple Smile Пак ще има да обучава 1месец докато влезе в графика...ама кел файда. Напълниха го с парашутисти....а после искат работа да се върши.

Май месец сме пак на Рибарица, ще се прави отложен Гергьовден.

# 634
  • Пловдив
...

При мъжа ми нов колега...за сефте облича синята униформа. Simple Smile Пак ще има да обучава 1месец докато влезе в графика...ама кел файда. Напълниха го с парашутисти....а после искат работа да се върши.
...

Е, то не може всички да обличат веднага синя униформа. Някои са били все в зелено, но един куп народ са обучили - наборни войници, кадрови войници, сержанти.
На новия колега му е дошъл редът да смени цвета на дрехите.
От друга страна, няма как всички да дойдат знаещи. В края на краищата и мъжа ти някой го е обучавал, когато е постъпил на сегашното си място.
Парашутисти ... ами такава е системата.  Peace

# 635
dundi73, не ме разбра ама хайде, няма да влизам в полемики....
А тя системата не е такава....такава си я правят от горе.

# 636
  • София
Красавици, тази вечер ви изпращам музикален поздрав. Текста, музиката и изпълнението  са на Ивайло Диманов-един мъж с много нежна душа. Приятно слушане Simple Smile

МАМАКЪТИ, благодаря за кафето, а поздравите ще получиш утре, както си му е редът. Simple Smile
ЕСТЕЛИТА и аз чакам да стане утре Simple Smile
DUNDI, търпение мила. Хубавите неща стават бавно.
СЕСИЛ, не може само за това да е темата. Simple Smile А защо пък не? Споделената радост става два пъти повече, а споделената мъка става наполовина.
СТЕФ Hug
RATRIDI, Hug
МЪНИЧЕ Hug
АIR, къде си?
KATIVITA, а ти къде се покри?
Момичета, не ви познавам още и затова пропускам някои. Моля за извинение Embarassed
Ще се постарая да ви опозная Simple Smile
Желая ви хубава вечер. wavey

# 637
Ей ме, рано рано! Черпя за 1 година пълно щастие!

Нищо, че татко му беше на мисия в Кандахар/Афганистан като се роди и видяха се след 5месеца Joy
За сметка на това, сега му е одрал кожата Heart Eyes
Честит празник на Естелита и честит рожден ден на сина й!   bouquet Бъдете здрави и щастливи  bouquet

# 638
Добро утро, момичета  Heart Eyes
Как сте днес ? На мен ми мина главоболието , което ме мъчи 2 денонощия и най - накрая съм готова за лудо почистване днес  newsm79 1ironing wash hang Общо взето ще си правя купон с домакинските уреди.
Докато не съм забравила кафето днес е от мен

Заповядайте!
Честити рожденици на ESTELITA и m@mmakЪти - много здраве и късмет!
FLO 51 днес си очаквам пратката - като я получа ще звънна  Hug
Май това е от мен за сега! Хубав ден на всички!  Hug

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 08:12 от stef87

# 639
Весел празник на всички ,които имат повод за черпене днес!
Тук  съм , Фло ! Ама нали беше ваканция малко , нямах ангажимента с водене и вземане на ученика и се отдадох на себе си. Междувременно извадиха на ММ един зъб и то с операция , та малко емоции и в тази посока (ти си наясно за какво иде реч ). Отделно тия дни ми е трудно да влизам във форума , дори и само за четене докато пътувам.

# 640
Хайде, и от мен една виртуална почерпка по случай 7-мия рожден ден на сина ми.

m@mmakЪти да ви е живо и здраво момченцето.
Ние днес станахме рано рано,много се вълнуваме,
чакахме го тоя рожден ден 1 месец  Laughing
Хубавото при нас е ,че в градината дават да носим торта ,да се почерпят децата.След малко ще им я нося,за късмет ММ е наряд днес, а аз нищо че имам 10 годишна книжка трябва да хващам такси,че то не са торти,бонбони,сладки,балони...
Лек ден! smile3534 smile3534 smile3534

# 641
  • София
Привет красавици  bouquet Днес в нашата къщичка има двоен повод  за веселие! На празник, като на празник-да празнуваме!
С поздравленията започвам по старшинство Simple Smile

ЕСТЕЛИТА, ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО 7 ГОДИШНОТО ЮНАЧЕ! ДА Е ПАЛАВ И МАЛКО ПОСЛУШЕН! Simple Smile ЖЕЛАЯ МУ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Цветята са за мама. Е, има нещо и за татко Simple Smile Наздраве!

# 642
  • София
МАМАКЪТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАШЕТО МОМЧЕНЦЕ! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО, ДА ВИ РАДВА И ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО!

Цветята са за мама, а виното е за татко Simple Smile Хубав празник!!!

# 643
  • Пловдив
да са живи и здрави рожденниците!
На ученика пожелавам здраве, много шестици и верни другари в пакостите и белите, а на мама и тати - радостни моменти!
На едногодишния юнак - да е здрав и любопитен, да е щастлив и пакостлив, а на моми и тати - здрави нерви и да приемат с усмивка белите на малкия изследовател Simple Smile

Благодаря на всички за подкрепата Hug Знам, че всичко ще мине рано или късно, но просто не очаквах такъв развой... Вместо да подобрим положението, го вложихме... И двамата Sad
Но важното е, че сме живи и здрави всички Simple Smile

# 644
Преместването ли ви вгорчи живота?  Повтаряй си всеизвестното правило ,че когато губим нещо , не се знае какво печелим. Просто така е трябвало да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт