Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде в Европа...

AIR, много мило ми стана, като прочетох love story на твоите баба и дядо. Все се сещам за филма Офицери. Гледали ли сте го? Аз съм го гледала повече от 20 пъти Simple Smile, Е и всеки път си поплаквам...Хубаво е, че двете теми са се обединили. На времето, когато първите жени навлязоха по-масово в армията, голямо вълнение настана в семействата. Някои съпруги ревниво подскачаха...  hahahaВ последствие се запознахме с новите попълнения, имаше прекрасни момичета сред тях. Нашите мъже взимаха заплати на 20-то число. След тази дата казваха, че вечерта ще се забавят, защото ще са командировка в Плевен. Приемахме съвсем спокойно новината, докато точно една от сержантките не ни светна, че след заплата отиват в механа Плевен, съседна на поделението Joy Ето ползата от обединението на двете теми Hug

Flo, много го обичам този филм...също така много плача и на Пърл Харбър, обожавам го...въобще много обичам филми на военна тематика, особено с военни самолети..
Относно информацията, която подаваме  Simple Smile - както казах съм засичала някой разминавания тук, но тактично съм си замълчавала  Wink, не е било кой знае колко важно и значимо, че не се знае точно как са нещата...А и като е затворена системата, между работещите вътре в нея има някакво негласно съгласие за пазене на точната информация  Simple Smile...И аз съм била "потърпевша" преди да вляза в армията  Laughing - в поделението на мъжа ми започнаха да дават фишове за заплати в месеца, в който и аз започнах работа там  Mr. Green

Аз си продължавам с проучването на Албена..все ме влече обаче нещо към Гранд хотел Варна, толкова много ми хареса миналата година ОИ им....

Хубава вечер от мен !

# 616
  • Велико Търново
Ох, AIR, падна ли ми?  Grinning
От кога търся подробна информация за Гранд Хотел Варна. На лични продължавам за Албена, а ти за Гранда?   Hug

# 617
  • Някъде в Европа...
Ох, AIR, падна ли ми?  Grinning
От кога търся подробна информация за Гранд Хотел Варна. На лични продължавам за Албена, а ти за Гранда?   Hug

newsm10 Писах, писах...само да ти се чете  Laughing

# 618
  • София
Привет в късна доба wavey
AIR, и аз си падам по военните филми, особено по тези, свързани с авиацията. В бой идут одни старики предполагам си гледала. Песента към филма-Смуглянка. Ночние ведьмъй ( нощни вещици ) е за жени авиаторки. Скоро гледах Небо въйбрало нас. (нямам руска азбука и затова не изписвам правилно някои думи )Съвременен, за военни летци. Песента към филма е много хубава. Относно пазенето на тайна, без да съм в системата, съм желязна. Ама някои не са...
Скрит текст:
В младите ни години, ММ един ден ми казва, че заминава командировка и ще се върне на другия ден. Прибирам се от работа, прибирам си децата от градина, вечеряхме, сложих децата да спят, легнах си и аз. По сред нощ, звъни телефона. Обажда ми се съпругата на един колега на ММ ( в една канцелария работеха 4-ма). Пита ме, къде е ММ. Отговарям й, че е командировка. Е по-подигравателен смях през живота си не съм чувала. Наговорили се 4-мата да кажат, че са командировка и да изкарат една вечер в Мотел Божур. Служеха в Божурище. Да, ама един се оказал предател, та казал на жена си, а тя пък решила да се изгаври с нас, трите неосведомени. Държах се до колкото можах достойно, разговорът приключи, ама аз не мигнах до сутринта. Не потърсих изобщо ММ по телефона. Прибира се вечерта и гледа гузно и тъжно. Получих '' служебна" благодарност за това, че не съм се обаждала по телефона, а другите 2 съпруги направо са прегряли линиите, и са се карали, и са се обяснявали... Та това се сетих, като писа за пазенето на тайна. Simple Smile
Обичам бяло вино, а и мезетата си ги бива...Добра трапеза си ни спретнала Simple Smile
Време е да ви кажа Лека нощ и спокойни сънища  sleepuu

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 00:07 от Flo 51

# 619
  • София
Къде сте военни момичета? Ако сте на работа, няма да ви пиша отсъствие Simple Smile, но ако сте се хванали да чистите, миете и готвите... Не сте прочели стихотворението на Добромир Банев Simple Smile

ТРИФОН ЗАРЕЗАН Е! ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ.

Аз се правя на красива и отивам на среща с бабите от КГБ. Ще зарязваме...дядовците, внучетата, домакинската работа. Чудесно е, че сме баби-от зари, до зари, от купон, на купон newsm68 Не баби, а палавници hahaha
На всички вас хубав ден с домашните любимци Simple Smile

# 620
Привет, момичета.
Ами значи аз съм само съпруга Blush
Днес се върнахме от Олимп/Боровец и съм много разочарована Crossing Arms
Храната под всякаква критика 5 вечери ядохме гарнитура грах, моркови и царевица - за прасетата.
Сутрин на закуска сух хляб / естествено от предната вечер/ - обедното меню си беше "чиста" повърня /с извинение, а и без него/... абе ужас. Дадохме 1 куп пари за пазарене и храна извън хотела ooooh!
Не ми хареса и това, че имаше група деца, които викаха и крещяха до 23.00-24.00 часа и то не във фоайетата, а пред самите стаи ooooh!
От рецепцията отговаряха всяка вечер, че знаят, че са ги предупредили ама...
И... къде са им майките на тея деца  newsm78 бащи? newsm78 Къде ли са расли newsm78 може би в гората, не знам, но това бе на-лошата почивка, която съм имала Crossing Arms
Детето ми плаче в 22.00 си знае заспиването, а ... очевидно не възпитаните блъскат, падат по вратата, чукат, абеееее..... какво да ви опиша, представете си само #Cussing out

Е, хайде, няма само да хокам. Искам да похваля камериерките - изключително отзивчиви. Стаите изключително чисти. Помолих да ми се сменят хавлиите всеки ден, защото у дома с 1 хавлия караме по 1 ден и такава ни е хигиената. Помислих, че ще ме смъмрят, а те напротив. Приветливи и изпълнителни всеки ден. Стаите бяха много топли и прилично обзаведени.
Та така! Радвам се, че най-сетне се прибрахме у дома Simple Smile
Определено няма да повторим там Naughty

# 621
Явно , аз не съм от особено претенциозните, защото , когато отида в "Олимп", винаги оставам доволна.
Всичко си ми харесва.
А и възможността да почивам в такъв комплекс за тази цена ме устройва идеално.

# 622
Към храната в Олимп и аз имам доста  забележки , но при положение ,че и на място може да се поръча , ми изглежда странно да се купува отвън. Ние също не сме с някакви супер претенции ,а и много малко консумираме като количество. Е , ако се сравнява с Хармония -доста по - зле. Но локацията на хотела е супер , ако си отишъл да се пързаляш -това е мястото, а ако искаш почивка може би ВПД-то е по -подходящо. А цената наистина е смешна .

# 623
Да, хареса ми това, че е близо до пистата.
Пробвахме да си поръчаме за да се нахраним, но съпруга ми вместо порция кюфтета, получи порция кашната кайма недоизпечена на скарата. Аз си поръчах пилешка пържола, а за гарнитурка ми бяха оставили кръвчица по нея Sick Еми... разбира се, че ще ида да си купя храна от вън.

Относно цената, съгласна съм, че е смешна, но според мен, това не е повод да ме третират като чифтокопитно и да ям останките от предните дни /гарнитурата, която вече споменах, бекон за закуска,а  вечерта беше добавен в "гъбен сос" и т.н./
На Хармония не съм ходила. Края на лятото бяхме на Рибарица и ми хареса кухнята им.  Rolling Eyes

Много ви се оплаках, съжалявам, но наистина съм крайно разочарована, а с голямо нетърпение очаквах почивката. Peace

# 624
Не разбрах кое не ви хареса?Само храната ли?
Аз съм доволна от всичко.
Дори не смея и да си помисля да се храня някъде другаде из курорта, защото ми отидЕ аванса.
Оставям го за разходките и удоволствията по пистите.
Не искам да убеждавам никого- колкото хора, толкова мнения.

п.п.От всички бази на МО избягвам Варна.И не е проблема в хотелите или обслужването, или условията.Проблема ми е  навалицата в самия курорт.Уморява ме.После искам почивка от почивката.
Така, че една карта повече. Laughing Laughing

# 625
  • София
Хей, военни момичета, никакви маневри от ваша страна. Окопали сте се дълбоко и пълен пас. Едно " наздраве" няма кой да каже. Що за тактика е това? newsm78 Седя и си мисля, но като гледам, май само си седя...

# 626
  • Пловдив
мен ме е налегнала лека депресия - всичко планувано, което можеше да се обърка, се обърка и сега съм в по-лоша от изходната позиция... Cry #2gunfire

# 627
sweet_maniche , ако мислиш, че ще ти олекне, сподели ни  Hug
Flo 51 , и аз вчера си мислих, че пак позамряхме нещо. Ей сега, като започнат да излизат картите за морето, ще видиш как ще живне групичката  Joy
По принцип ние сме редовни на морето (е, не всеки път с карта), но тази година мислим да пропуснем, защото бебока ще е живот и здраве .на 8-9 месеца То няма да е почивка, ами едно мъчилище ми се струва. Решихме да ходим някъде на семейно хотелче с външен басейн. В тази връзка можете ли да ми препоръчате някой читав, на който да сте ходили последната 1-2 години?
Хубав и успешен ден на всички, изпълнен с много положителни емоции  newsm51

# 628
  • София
Добро утро красавици  bouquet
Аха, значи стоите в засада и щом някой се появи, хоп троп и вие Simple Smile

МЪНИЧЕ, специално за теб и твоята депресия Simple Smile: Много обичам притчи.
Един бизнесмен фалира. Жена му го напуснала, децата се разбягали. Решил да се обеси. Взел въже под мишница и тръгнал. На една ливада видял старец, подпрял се на гегата, пасе стадо. Попитал го дядото на къде е тръгнал. Мъжът разказал какво му се е случило. Дядото влязал в кошарата, след малко излязал, подал една бележка на мъжа и му рекъл: Иди в селото, влез в кръчмата, поръчай си ракия и салата и тогава прочети бележката. Бизнесменът си помислил: бесенето може и да почака. Направил това, което му поръчал дядото. Хапнал си салата, пийнал си ракийка и прочел бележката. Там пишело:Няма да е все така! Замислил се, решил да отложи временно бесенето и се върнал в града. В офисът му телефоните звънят на пожар, получава оферти, бизнесът му живнал. След година се сетил за стареца и решил да отиде при него и да му се отблагодари. Намерил дядото на същото място. Разказал му какво се е случило през тази година-спечелил много пари, построил къща, накупил коли. Дядото влязал в кошарата, след малко се върнал и му казал: Иди в селската кръчма, поръчай си ракийка и салата и тогава прочети бележката. Мъжът пак го послушал. Хапнал си салатката, пийнал си ракийката, извадил бележката и прочел:Няма да е все така... Дано съм ти помогнала да преодолееш стреса и депресията, Помни-няма да е все така Hug

СТЕФ, чета ви и наистина се чудя, защо само по време на отпускарския сезон се раздвижвате newsm78и около датата за получаване на заплати. Мисля, че тук сте повечето млади жени. Представях си, как темата ври и кипи от настроение, позитивизъм... Може пък и това да стане. Колко му е. Аз съм един непоправим оптимист.

На всички момичета желая спорен ден. Усмихвайте се милички Laughing И един ден, след много години да си кажете: Да, имам бръчки, но те са от усмивки, а не от урсузлък...

# 629
Добро утро, момичета! Нека да ви почерпя по едно кафе от днес, че сина ми става на 1 годинка утре, но не знам колко свободно време ще имам.

Stef87 ние все по семейни хотели ходим. За 2ри път се възползвахме от картите иначе сме все по малки хотелчета.
И за планина и за море мога да препоръчам.
В Созопол бяхме преди 2 години на много приятно хотелче с външен басейн. Хотела се казва Дриймс и се намира на Буджака. Той е по-скоро по-близо до каваците, а брега на морето е на стотина метра от морето. А, намерих го в нета, Ей го даже сега се замислих дали да не повторим именно там тази година. Малко е далеч от самия град/центъра, но ако искаш спокойствие - това е мястото. А и все пак предполагам сте с кола, пътя е 5мин  Simple Smile
Ако искаш пиши ми на л.с. мога да препоръчам и други.

Фло ако ти не ни вкараш "в релси" никой няма да го направи Laughing Hug
Ами аз съм си направо на 25години - млада, млада съпруга съм Blush

Общи условия

Активация на акаунт