AIR, много мило ми стана, като прочетох love story на твоите баба и дядо. Все се сещам за филма Офицери. Гледали ли сте го? Аз съм го гледала повече от 20 пъти
, Е и всеки път си поплаквам...Хубаво е, че двете теми са се обединили. На времето, когато първите жени навлязоха по-масово в армията, голямо вълнение настана в семействата. Някои съпруги ревниво подскачаха...
В последствие се запознахме с новите попълнения, имаше прекрасни момичета сред тях. Нашите мъже взимаха заплати на 20-то число. След тази дата казваха, че вечерта ще се забавят, защото ще са командировка в Плевен. Приемахме съвсем спокойно новината, докато точно една от сержантките не ни светна, че след заплата отиват в механа Плевен, съседна на поделението
Ето ползата от обединението на двете теми 
Flo, много го обичам този филм...също така много плача и на Пърл Харбър, обожавам го...въобще много обичам филми на военна тематика, особено с военни самолети..
Относно информацията, която подаваме
- както казах съм засичала някой разминавания тук, но тактично съм си замълчавала
, не е било кой знае колко важно и значимо, че не се знае точно как са нещата...А и като е затворена системата, между работещите вътре в нея има някакво негласно съгласие за пазене на точната информация
...И аз съм била "потърпевша" преди да вляза в армията Аз си продължавам с проучването на Албена..все ме влече обаче нещо към Гранд хотел Варна, толкова много ми хареса миналата година ОИ им....
Хубава вечер от мен !
Писах, писах...само да ти се чете

Не баби, а палавници 

бащи? 
Еми... разбира се, че ще ида да си купя храна от вън.