Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 750
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • на правилното място, в точното време
Колко минути, смс и МБ има към таксата?

# 226
Неограничени.

# 227
  • на правилното място, в точното време

Неограничени към кого? Само в групата ли са? Ако някой знае какви са условията, моля да ги напише. На две страници някой пуска по едно изречение и изобщо не стават ясни условията.

# 228
В по-преден пост бях написала-към всички оператори.

# 229
Фейщица...те като ги пуснат картите ще видиш точно и условията.  Лошото е че трябва човек да си сменя номера...а и със старите договори какво ще се случва. ..

# 230
  • Пловдив
при нас казаха, че може да се запази 1 номер!
Да, но повечето сме с карти 2в1 и става сложно - половината ми познати знаят единия ми номер, другата половина - другия Mr. Green

С договорите с други оператори - чакаме да изтекат или плащаме неустойка...

Аз друго не разбрах - ако някой не си плати таксата, то спират ли обажданията на всички в групата?!? Имам познат, който е с такава карта и редовно не може да набира Sad При тях картите се водят на Командира им (м-тел е оператора)

# 231
  • Пловдив
аз, доколкото разбрах, няма как да не си платиш телефона, понеже тези 11 лв на карта ще се удържат от заплатата. Проблемът е, ако някой говори с чужбина или излезе в чужбина и ползва роуминг, как ще се извършва плащането.  newsm78

# 232
Както и смс-при паркиране, дарителски...Над това умуват юристите ,защото фактурата ще е обща . При последното ни запитване казаха, че всеки отделно не може да получава информация за собствено потребление и да се следи в сайта им.

# 233
  • Велико Търново
Аз не виждам нищо сложно. В нашата фирма по подобен начин са организирани служебните телефони - всеки номер си има личен лимит. Както иска да го достига. При надхвърляне на лимита, не може да ползва услуги. Естествено пристига обща фактура. Текущо през месеца всеки има достъп до личното си потребление на телефон 123 за Виваком. В МТЕЛ аналога не е ли *88?

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 22:59 от Тонитa

# 234
Е точно от това ,че няма лимит и от това ,че не искат да дават индивидуалното потребление на всеки номер идва проблема, който се опитват да разрешат. Защото тя идва общата фактура , удържат на всички таксата , а как да знаят кой колко е паркирал ,дарявал , говорил в чужбина като няма да има потреблението на всеки номер. И на мен ми се струва странно във век на информационни технологии да е толкова трудно и сложно да се удържи на всеки сумата над таксата ,но над това още се умувало.

# 235
  • Велико Търново
Проблемът, според мен, не е в мобилния оператор, а във вътрешната организация по структурите. Щом има фактура, то има пълна информация за индивидуалните сметки на всеки един номер, включен във фактурата, няма как да е иначе. Операторите дават възможност за подробни разпечатки по номера. И сега всеки (във финансовите служби ) трябва да си измисли как точно да стане ежемесечно въвеждането на индивидуалните сметки като удръжка от заплатите на всеки един.

# 236
  • София
Ние сме на подобна оферта, но към друг оператор. В общата фактура има потреблението по номера, каквото е извън пакета ни го удържат от заплатата.
Обаче, личната проверка на сметка е сложна - на гласовия оператор отказват информация, защото телефона се води на структурата, чрез сайта също не става, пак заради това, на каса също. Не може лично да се активира нищо - роуминг напр.

# 237
Здравейте Simple Smile Аз да попитам дали някой има актуална информация за парите от лимита. Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

# 238
Заповед с номер няма, но почти е сигурно ,че ще има плащане през декември обаче.

# 239
Заповед с номер няма, но почти е сигурно ,че ще има плащане през декември обаче.

Значи остава да стискаме палци. Благодаря за отговора  Hug

Общи условия

Активация на акаунт