Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 728
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, аз служа в БА днес ходих и си разписах чековата книжка за пълния лимит. Пари ще има следващата седмица. Говори се че ще има и добавка към заплатата, но ще видим. 

# 331
Чудесно, дано се случи!  Simple Smile

# 332
  • София

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО НА СВЕТЕЦА. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

На празник, като на празник. Без песен не може.

От мен толкова. Шарана и виното от вас Simple Smile Наздраве! Хубав ден.

# 333
Мили мами.Има ли някой информация кога точно ще изплащат лимита, че с тези глупости с бюджета започнах да си мисля ,че май ще ни преметнат нещо.

# 334
  • Пловдив
При нас ще е до края на тази седмица.

# 335
И при ММ са казали до края на седмицата,но съм им пуснали и друг слух,че ще има и бонуси от по 200 лева.На мен с това орязване ми се вижда като слух,ма той е категоричен че ще има.Някои да е чувал нещо.

# 336
Момичета, не искам да съм черногледа, но след като в заповедта пише че ще се изплатят само ако има средства за това.......................вероятността е много малка. За бонуси .........честно казано - не вярвам............. newsm78

# 337
При нас казаха,че ще е днес

# 338
Изчакайте спокойно до 15.12 , а до тогава се отдайте на предколедни занимания... Grinning

# 339
Някой да е бил тия дни във ВПД-Боровец , за да ме ориентира  за температурата в сградата? Коментарите от предни години са били за голяма жега ,но дали е актуална ? Че след предната година когато зъзнахме в Рибарица да знам какво да предприемам.

# 340
 Момичета, явно ще ги има тези карти към Мтел защото тази вечер отидох в изи пей да платя сметката от изминалия месец и не даде да се плати защото е сменен онзи четирицифрен код,който се дава в Изи пей..Тоест е преподписан договора...Но на ММ никой нищо не му е казвал,утре ще пита...

# 341
  • Пловдив
Момичета, явно ще ги има тези карти към Мтел...
Какво е правено във формированието на мъжа ти по повод тези карти?

Ние във ВВС още чакаме някакво развитие по въпроса. Но няма нищо. При нас все още се носят само слухове по въпроса.

# 342
Избира се лице за контакти , попълва му се пълномощно и се попълва една декларация. Със всичко това нашто в.ф. беше готово на 14.11. И още чакаме... Уж всеки момент. Тези ,които запазват номера ще получат смс кога влиза в сила новия план ,а новите карти ще дойдат с куриер.

# 343
Реших да се включа и аз в темата(до сега само си четях написаното от вас), най-вече за да ви успокоя относно картите на мтел.От поделението на ММ ги раздадоха някъде към края на миналия месец,ние вече си ги ползваме и до колкото знам всичко с договорите е уредено,но пък при нас за лимитите няма никаква информация.

# 344
При нас ВВС,се говори че няма да плащат нищо,въпреки че уж има заповед.Май Бойко иска да ни прецака.Дано е само слух ,че лошо...

Общи условия

Активация на акаунт