Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 698
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Да , така е в договора неограничени разговори.

Това е страхотно тогава ... явно той не е бил разбрал и аз до сега си мислех за 1800 минути месечно.
Благодаря ти за бързите отговори !  bouquet

# 451
Здравейте,момичета! Имам едно питане към вас: на ММ още ноември месец му казаха,че януари месец е на курс за старши сержант във Велико Търново,понеделник трябваха да тръгнат с още 5 колеги,днес заповедта е дошла и само него го няма в списъка,та въпроса ми е от Велико Търново ли не са го одобрили или е нямало места?

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 16:06 от ESTELITA

# 452
  • Пловдив
Заповедите за курсове са министерски. Някъде по стълбичката от формированието до щаба съответния род въоръжени сили е отпаднал по знайни и незнайни причини, а не защото във В.Търново е нямало места. За съответния курс има отпуснати примерно 22 места и се прави някакво класиране от някой чичко полковник с червен химикал в ръка. Затова не фигурира в заповедта.

# 453
Здравейте,момичета!
Утре пътуваме за "Хармония", може ли малко инфо за хотела? Спа-то как е,разбрах,че нямало халати?А температурата на водата в басейна?Горещо ли е в хотела,както  на "Олимп"?Дават ли ски под наем на рецепцията?
Ще съм благодарна,ако някой ми отговори!

# 454
Здравейте,момичета.
Извинявам се предварително,тъй като въпроса ми е различен от темата,но може ли да попитам следното/понеже не намерих другаде тема за военнослужещи/.
Колко дни се полага отпуска на таткото за новородено бебе?Мой колега излезе "татковска" отпуска и имаше право на 15 дни/работим в частна фирма/,а на мъжа ми са му казали само 7 дни .Моля ви споделете така ли е?
п.с.работи в МО

# 455
Шери, толкова са - 7 работни дни.
Мъжа ми беше на мисия като се роди сина ни и не можа да си ги вземе, но понеже опита, му бяха казали, че са 7. Кума ни също е в системата на МО и при раждането на щерка му, му отпуснаха 7раб.

# 456
Благодаря ти много!!!!

# 457
Момичета, тази седмица ще има ли заплати?

# 458
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Момичета, тази седмица ще има ли заплати?
Горещо се надявам.  Laughing
ММ каза, че ще има, но докато не ги видим преведени....

# 459
ОХ,дано! Мин. месец на 12-то число бяха преведени ,вече сме 20-ти взе да ни идва нанагорнище след всички тези празници през декември и януари.

# 460
  • София
За МО - утре пари, в БА би трябвало днес.

# 461
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
ОХ,дано! Мин. месец на 12-то число бяха преведени ,вече сме 20-ти взе да ни идва нанагорнище след всички тези празници през декември и януари.
Какво говориш? То не бяха празници, то не бяха делници, то не бяха вируси и най-различни други инциденти. Сега докато влезем в час след запълването на дупките ще мине и другия месец.

Йованка, дано си права. Praynig

# 462
  • Пловдив
Извинете ме за въпроса, обаче като знаете, че следващата заплата ще е чак към 21 януари, не си ли разпределихте парите така, че да няма толкова много дупки за запълване.  newsm78
Никога не ми се е случвало да остана без пари, дано и никога не ми се случва де. Даже винаги имам резерв.  Peace

# 463
Колкото и да си разпределяш парите,винаги ''изкача''нещо извънредно.

# 464
  • Пловдив
Колкото и да си разпределяш парите,винаги ''изкача''нещо извънредно.

извънредно, извънредно ... колко да е извънредно. При някои забелязвам, че тези извънредности са ежемесечни. Та затова полюбопитствах. Ама вярно, хората сме различни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт