Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 689
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
 Хиххихи, ами аз явно не знам,че си е сменила ник-а...

Секретно ли е ако се оплача,че в на ММ поделението началниците искат да почнат да събират пари за бензин и масла за косачките с които си косят около складовете, а това е многооооооооо косене. Малко е незаконно само..

# 496
Е то това е като за детските надбавки....Simple Smile за мен е смешно, но има хора, които се вълнуват.

Относно всички неуредици, проблеми и т.н., повечето са наясно или поне тези, които се вълнуват от работата на мъжете си. Какво да ги коментираме, няма да се променят нещата.

# 497
Хиххихи, ами аз явно не знам,че си е сменила ник-а...

Секретно ли е ако се оплача,че в на ММ поделението началниците искат да почнат да събират пари за бензин и масла за косачките с които си косят около складовете, а това е многооооооооо косене. Малко е незаконно само..

При нас събират от години....

# 498
 Еми,като има кой да им даде...Тук се опитаха веднъж миналата година и се вдигна скандал..Сега пак се подхвърлят идеи, ама пак ще се вдигне май по-голям скандал..

# 499
Или пък бойната готовност с тези моливи и пликове за писма...

Охх, това го разбрах и аз от ММ и се смях със сълзи  Joy И май  и свещи трябвало да има....

# 500
 Аха, и гребенче и боя за обувки и слипове...Че аз веднъж в едно тефтерче му преписвах разни текстове на песни и някакви права и задължения на военнослужещия..

# 501
Мдаа, щото ако не е армията да му напомни, без гащи ще тръгне  Joy  Joy  Joy Ами ако носи боксери? Няма да е по форма май....

# 502
Мдаа, щото ако не е армията да му напомни, без гащи ще тръгне  Joy  Joy  Joy Ами ако носи боксери? Няма да е по форма май....
Ми тъй, де  newsm62

# 503
  • София
Привет военни момичета  bouquet
Ей, голям купон сте заформили. Вие пък мен разсмяхте hahaha Joy. От мен се зарази и ММ Joy Аз ви благодаря!

Днес е празник на родилната помощ-Бабин ден! Миналата година ходихте ли на профилактика? Simple Smile
Днес е Световен ден на прегръдката. Нищо, че не ви познавам. Разтварям широко ръце и ви прегръщам.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Отивам да се правя на красива 4470 и след това отивам на тръстиката, та до довечера. Ей, Господ дал по едно сърце, по две уши, ама дал по 32 зъба, та работа колкото щеш.
Спорен ден на вас. И се прегръщайте Simple Smile Hug Това сваля стреса.

# 504
FLO 51, Благодаря ти,че ни напомни за този ден на прегръдката( нещо толкова малко, неизискващо никакво усилие, а даващо толкова много )  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug прегръдки и от мен за всички свързани по един или друг начин с МО. Ситуацията в повечето поделения вече е такава, че са на самоиздръжка, което и за мен не е приемливо, за съжаление се съмнявам, че ще се подобрят нещата, но дано аз греша.
Що се отнася до заплатата, всеки сам си преценява, къде и как да си я похарчи и къде да сподели и в това няма нищо секретно. В този ред на мисли за всички които чакат, при нас заплати има по картите още сутринта. Да ни е честита първата заплата за 2015г. дано тази година да я увеличат и със здраве да си я харчим, без да се налага да издържаме поделенията си с нея.
Желая Ви хубав и усмихнат ден и се насладете на слънцето и приятното време Simple Smile

# 505
Фло , понеже спомена ,че си зъболекар и още работиш , не знам защо реших, че може да си още в системата на МО. Та в тази връзка , разбрах ,че вече зъболечението във ВМА е безплатно не само като дейност , а се поемат и материалите -коронки , пломби , мостове. Някой с повече инфо , а пък ако сподели и мнение за читав стоматолог и какво е качеството на материалите. Знам , че доста се чака за час.

# 506
  • Някъде в Европа...
Ааа, тук съм, благодаря, че се сетихте за мен Simple Smile
Разсмяхте ме със случките с колите...Аз съм се качвала в сребърен мерцедес така Simple Smile.  Чакам да ме вземат от вкъщи, излизам пред входа, гледам дошъл господина, без да виждам лице, отварям вратата, сядам, поздравявам и тогава виждам друг господин...извиних се и се посмяхме...излязох от колата и няколко коли по-напред виждам колата, която чаках....Ама моя господин беше по-хубав, така че грешката ми не се оказа печеливша, а и колите бяха еднакви 😊.
Друго, друго...почна новата работна година Simple Smile, десета за мен в армията Simple Smile
Положителни емоции, момичета!

# 507
  • София
Привет момичета. Явявам се на вечерна проверка Simple Smile
Поработих доста. Днес се заформи хирургичен ден. Вадих, вадих, а после ще садя. ( Обратно на дейностите в селското стопанство) Joy
kativita,преди много години, на разпределението, ме изпратиха в Шофьорската школа на ВВС в Балчик. Няколко месеца след това се омъжих за моя ст.л-т, който служеше в София и така и не заминах за Балчик. Отговор на твоя въпрос ще ти дам след вторник, 27.01. Колегата от когото щях да почерпя инфо не е в Бг.
Посмяхме се на тема коли и бойна готовност. Веднъж колега на ММ в тъмното, в суматохата, грабнал някакви нагънати дрехи сложил ги в куфарчето, а после се оказало, че е взел бельо на жена си и калъфки за възглавници. Голям майтап е било в поделението hahaha
Изчезвам, защото утре съм първа смяна. afwitch
Лека нощ и приятни сънища wavey

# 508
  • Пловдив
Не мога да не ви пусна това четиво.  newsm62

http://www.epochtimes-bg.com/201501/14176140.html

# 509
 Ахаххаха ,попикахме се с колегите от смях...
 newsm62
 Аз да пусна едно девизче на БА:

Щом е зелено значи е хубаво, щом е мокро значи е чисто, щом се вика значи се върши работа...

Общи условия

Активация на акаунт