Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Фло, нее...просто не бях разбрала каква е връзката с армията.  Simple Smile пък ти имаш сериозна и дългогодишна.  Simple Smile

# 541
  • Пловдив
Фло, не ми прилича на пагона, но...
Я марш обратно в строя smile3534

Не ти даваме разрешение за напускане hahaha

# 542
  • София
Привет военни красавици  bouquet За мен всички сте едно. И военнослужещите момичета, и съпругите на военнослужещите. Та нима ние, жените не сме войници?  ... И все пак, ако някой ти предложи, живота си да промениш за миг, аз знам ще кажеш: Не, не може, защото ти самата си войник. Нали така завършваше песента на Емил Димитров Жената на военния?
SESYLLE, да, сериозна и дългогодишна връзка. Абе направо доживотна Simple Smile
DAFINOF LIST, преживявания да искаш, миличка и случки също. Преди време дистрибутор рекламираше таблетки за почистване на протези. Остави ми да ги рекламирам, като ги раздавам на пациенти с протези. Та идва една пациентка, която не е полагала кой знае какви хигиенни грижи за протезите си и аз си казвам: Ето, ще й дам две таблетки. Обяснявам, убеждавам и жената, като разбра, че са подарък от кабинета ги взе. След няколко дни идва и ми връща едната таблетка и казва: Не ми понасят тези таблетки, докторке. Гледам я опулено и я питам: Как така не ти понасят? Какво направи с таблетката? А тя отговаря: Ами изпих я, стана ми гадно на стомаха и после имах разстройство. Слава Богу, че се е разминала само с едното рядко щастие. hahaha Дадох й още една таблетка и я изпратих по живо, по здраво Simple Smile
SWEET_MANICHE, СЛУШАМ! tantrumНа новобранците, гонка до дупка hahaha 18 думи, които ме разсмяха. Благодаря ти  bouquet

До обяд пак обеззъбвах. Просто такива случаи идваха tooth След обяд се правих на Пепеляшка, на тази, преди бала newsm79 newsm75 newsm28 1dishes. Разстановката на прибори, чаши и чинии приключи, плаца е свободен за нови батални сцени. Героите не са уморени newsm68 newsm44 Simple Smile

Желая ви хубава вечер smile3525

# 543
Flo 51, как можа да си помислиш , че си излишна??? Бива ли така ? Ти внесе живец в нашата леко позамряла темичка. Както вече споменаха и другите момичета - темата е за всички и за всичко!  Радвам се, че събитието е минало подобаващо. Нека да имаме много щастливи поводи (а също и комични ситуации), за които да споделяме!
dafinov list, моля да споделиш какво са ти отговорили за басейна във Флагман, за да имат инфо всички, които ги интересува.
Хубава и спокойна нощ ! Аз отивам да си гушкам мъжа и бебока  Hug

# 544
  • София
Привет военни момичета  bouquet
Днес аз съм дежурна по кафе Simple Smile. Моля, заповядайте! Какво по-хубаво от това да започнем деня с чаша горещо кафе, изпито в приятна компания.
Пожелавам ви хубав ден и дано всяка от вас има нещо стойностно, което да я стопли-една усмивка, добър жест, приятелска ръка, влюбените очи на любимия мъж, едно "Обичам те", протегнати детски ръчички, бягащи малки крачета...

# 545
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Привет момичета,

Петък и събота бяхме на Олимп, и двете вечери имаше банкети.
Някой знае ли на какъв принцип са банкетите .... какви са цените за цели групи военни  newsm78

Фло, накара ме да се усмихна ....  Simple Smile "бягащите малки крачета" заминаха при баба свеки, а аз залягам за изпит. В тази връзка да питам ... има ли счетоводители в темата, че тука една "пасивна сметка" ми разказа играта не мога да я чатна ...  Confused

# 546
Принципът на банкетите е следният-ако отиваш два дни примерно , води се социална програма.  Последният ден нямаш обяд , което е за сметка на по-обилни вечери. Алкохол- поръчваш/внасяш. Наемате си DJ и групата си поделя разноските за престоя и хонорара. При нас сега се пускат документи до Агенцията за
резевация за подобно събитие през май.

# 547
Докладвам за "Флагман" - и двата басейна са външни и няма как да се ползват зимата.
В сайта пише:
Цитат
ХОТЕЛ „ФЛАГМАН”

ХОТЕЛ „ФЛАГМАН” посреща своите гости целогодишно. Разполага с 210 легла – в стаи и апартаменти. За доброто обслужване на гостите се грижи персоналът на един бар и на два ресторанта – „Тераса” и „Романтик”. Лятната градина, двата плувни басейна с минерална и с морска вода, перлените вани, хидротерапията и сауната, тенис кортовете осигуряват отлични условия не само за почивка, но и за балнеология.
Когато говорих със служителката тя каза, че СПА-то не е това, което сигурно си представям Rolling Eyes

# 548
Абе  , толкова пъти съм ходила на Флагман и си викам да не съм разбрала ,че има вътрешен басейн и много се чудих какво точно коментирате.

# 549
  • София
PETTESA, по счетоводните въпроси съм пас, но за това пък давам Безплатни, Безценни, Безкористни съвети и консултации по зъбни проблеми newsm47 Желая ти успех на предстоящия изпит.  newsm10

# 550
Благодаря   bouquet

Жива и здрава да е Тонита  Hug, че се включи по моя въпрос и доста ми помогна.

За банкетите -
Скрит текст:
единият банкет в петък беше доста вип ... имайки в предвид подредбата на масата, салфетки от плат, плата, предястия .... от пиле мляко. На всичкото отгоре по-рано следобеда имаха коктейл в лобито с шведска маса.На другия ден пък закуската беше също вип, сигурно заради тях - освен обилната храна, имаше обилно плодове и два вида натурални сокове.Въпросните гости нямаха вид на военни  Laughing а на служители на министерството (само жени, повечето на възраст, тук таме-някой мъж с костюм  Laughing Laughing ама добре ги оправих набързо

Другия банкет си беше вече съвсем нормален ... имаха вид на военни, все млади момчета със семействата си и не консумираха кой-знае какво

# 551
Е , аз мога да дам инфо за банкети ниво военнослужещи , макар и от МО.

# 552
Абе  , толкова пъти съм ходила на Флагман и си викам да не съм разбрала ,че има вътрешен басейн и много се чудих какво точно коментирате.
И ни остави да си чешем езиците, а Wink?

# 553
На Рибарица 2 години по ред се засичаме с инспектората от МО. Чак толкова на ВИП не са се правили. Simple Smile

# 554
А колко му е и да са нямали връзка с армията, а да използват, че им излиза по-евтино, сравнимо с другите хотели.

Общи условия

Активация на акаунт