Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 671
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Абе  , толкова пъти съм ходила на Флагман и си викам да не съм разбрала ,че има вътрешен басейн и много се чудих какво точно коментирате.
И ни остави да си чешем езиците, а Wink?

Ами аз не помня дали съм влизала в т.нар.Спа или ако съм влизала е било преди 6-7 г. А и лятото не съм сещала за вътрешен басейн. Предната година го пропуснахме Флагман  , та викам може да греша .
 Като бяхме на Олимп между Коледа и НГ , дойде секретарят по отбраната със семейството си. То не бяха бели кърпи , чинии , свещеници ,плодове. Сервираше им управителят на ресторанта. Обаче си бяха по Социалната програма и си ядяха като нашто меню и почти не поръчваха нищо допълнително.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 14:28 от kativita

# 556
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
ааа.... забравих да отбележа и свещниците  Mr. Green hahaha

# 557
  • Пловдив
PETTESA, по счетоводните въпроси съм пас, но за това пък давам Безплатни, Безценни, Безкористни съвети и консултации по зъбни проблеми newsm47 Желая ти успех на предстоящия изпит.  newsm10

тъкмо днес ми извадиха поредния мъдрец...
Сега "туширам" болката с чаша алкохол и компанията на старшината hahaha

# 558
  • София
Добър вечер военни момичета  bouquet
SWEET_MANICHE, включвам се заради теб. Когато вадя зъб забранявам няколко неща, като напр. Алкохол, секс и физически усилия. Със съвета за алкохола явно съм закъсняла, но се надявам с другите 2 забрани да не съм Joy
Повече тази вечер няма да пиша, че да стигнат до sweet_maniche навреме съветите, преди да ги е нарушила. hahaha
Лека нощ!

# 559
Фло, за алкохола е ясно защо не е препоръчителен. Ама другите две неща?  newsm78 Сериозно, може някой път да се наложи да ми вадят зъб, та да знам.

# 560
Лекарите винаги забраняват физически натоварвания при манипулации , свързани с кървене.  Това е моето скромно мнение, но предполагам че и Фло ще каже същото.

# 561
Фло и аз не те пускам да си ходиш.
Караш ме да се усмихвам с повечето си постове.
Ние сме на Боровец и съм отвратена от храната. Снощи и днес на обяд не съм им яла буламачите, дано поне вечерята да бива.
Момичета споделете места за посещение и кратки екскурзийки наоколо, че никой не иска да караме ски и е голяма скука. Поне да разгледаме и да се разходим някъде.
Хубав ден  Hug

# 562
  • Пловдив
m@mmakЪти, Сапарева баня - на 40 км е от Боровец. До гейзера, някой СПА център, но не знам какво работи през зимата. То и Паничище не е далеч, оттам се ходи на Рилските езера, но е маршрут за лятото.
след Сапарева баня има едно село - Ресилово, там има манастир.
дворец Царска Бистрица, над Боровец

друго не се сещам

# 563
Да добавя Самоков, манастирът на входа и Цари Мали град.

# 564
  • София
Привет момичета  bouquet

КАТИВИТА, скромно мнение, ама вярно newsm10 От напъването при физически усилия, може да се получи къвоизлив. В частност, то и секса можем да го причислим към тежкия физически труд, та затова Simple Smile

SAD_WOMAN, кативита ти е отговорила. А твоя въпрос: " Ами другите две неща newsm78", ми прозвуча много мило и ме разсмя. Simple Smile В практиката ми мъжете и жените реагират различно на това указание. Пациентките обикновено питат точно както и ти: Това пък защо? Пациентите казват: Докторе, мога ли да се оправдавам с теб поне една седмица, или десетина дни? На мъжете казвам така: Може и месец да се оправдаваш с мен, ама жена ти едва ли ще се съобрази с това. hahaha
Още нещо. След вадене на зъб 1 - 2 дни не съветвам пациентите да жабуркат течностите, които им предписвам за поддържане на устната хигиена и по-бързо заздравяване ( лайка, смрадлика ), а само да ги държат по няколко мин. и да плюят. Това се прави с цел да не се откъсне кръвният съсирек, който е в раната и после заздравява по-бавно, по-трудно и по-болезнено. Никакво жабуркане! Simple Smile

Не се притеснявайте да питате. Обичам си професията, така че, с удоволствие ще отговарям на всякакви въпроси от областта на стоматологията. Стига да ви е интересно.Никога не е късно човек да научи още нещо. По повод на последното изречение си имам любима приказка: Едни се учат докато умрат, а други умират, докато се научат. Дай Боже да сме от първите.  

ПП МАМАКЪТИ, ти ще ме разплачеш миличка Hug Да си призная ли, че ми е приятно с вас, колкото и минимални да са за сега контактите ми?  wavey

# 565
Пациентите казват: Докторе, мога ли да се оправдавам с теб поне една седмица, или десетина дни? На мъжете казвам така: Може и месец да се оправдаваш с мен, ама жена ти едва ли ще се съобрази с това. hahaha

Ее, това пък мен ме разсмя искрено.   Joy  Joy  Joy Досега мислех, че е обратното-жените си търсят повод да се оправдават, пък то какво излезе................. hahaha

# 566
Според мен мъжете ще се оправдават за да пропуснат някоя домакинска дейност или нещо , свързано с гледането на деца ,което ще ги натовари физически, ама да   се откажат от секс-трудно , бих казала даже невъзможно. .. Grinning

# 567
  • Пловдив
за "другите 2" и моят зъболекар ме предупреди Simple Smile И за жабуренето - също Simple Smile
А за алкохола стигнахме до взаимно съгласие - по-малкото зло, понеже съм кърмачка.

Този уикенд мислим да водим дребните на вилата - да полудяват в снега малко Simple Smile

И един въпрос - благоверния има намерение да сменя поделението... Задейства процедурата, но има огромни опасения, че сегашния командир няма да го пусне... Има ли наистина начин, да го спре? newsm78 Досега не сме се сблъсквали с подобен казус...

# 568
По законен начин няма как да го направи.

# 569
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Момичета, генерал Ненов е починал.
Бог да го прости.

Общи условия

Активация на акаунт