Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
да Sad
Повтарям си, че всяко зло е за добро, но отношението се промени коренно и ни е криво и на двамата Sad

# 646
да Sad
Повтарям си, че всяко зло е за добро, но отношението се промени коренно и ни е криво и на двамата Sad

Наистина всяко зло за добро....знаеш ли, просто се  опитай да намериш хубавата страна на нещата. Нека чашата не е наполовина празна, а на половина пълна.Фокусирай се повече върху положителното( дори да ти се струва, че лошото е повече) Simple Smile Положителните неща ги има, само трябва да се огледаш за тях! Идва удобен празник, за да се отпуснете малко Simple Smile Късмет!

# 647
  • София
МЪНИЧЕ, не се терзай, миличка! Дръж се! Виж колко мъдрости са подходящи за вашия случай: " Когато губим нещо, не знаем какво печелим. ( добре ти го е казала Кативита). Всяко зло, за добро.. Прочете ли притчата, която изпратих специално за теб? Няма да е все така. Има и още една приказка: Всяко чудо за три дни. Важното е, че сте двама, а щом сте двама-страшно няма. Я спретни една романтична вечеря на свещи за двама, пуснете си любимата музика, погледнете се в очите и си кажете Наздраве!

КАТИВИТА, как е твоето оперирано момче? Никакви физически усилия и секс, поне...2 дни. Твой човек ли съм? hahaha

СТЕФИ, пъргавелка си днес! Взех си от твоето кафе,( ще го пия студено, че да не ми стават бръчки Simple Smile), чета темата и се опитвам да се върна в началото, да ви изчета, но нещо не ми се получава. Ще се пробвам пак. Вие се познавате, но не знам колко е удобно да помоля момичетата, които пишат да кажат само по няколко думи за себе си-от къде са, имат ли хлапета, какви интереси имат. Стефи, майка ми ме учеше, а после аз съветвах моите дружки от военните семейства така: Цял ден може да сме били като слугини у дома-изцапани, оповръщани, рошави, но половин час преди да се върнат момчетата ни от работа, душ, лек грим, секси дрешка, дезодорирани и Винаги готови Simple Smile Да изплакнат очи, че цял ден с войници и техника са общували. От време навреме изненадвах ММ с такива вечери на свещи. Малко романтика никога не е излишна, в това нервно и забързано време...

На бързо и един виц.
Отива руска група в Париж на екскурзия. В програмата има включено посещение на стриптийз бар. Ако се откажеш-връщат ти парите. Примолила се Наташка: Иван, дай да се откажем. Ще си купя нещо с тези пари, а като се върнем у дома, аз ще ти направя представление. Съгласил се Иван. Прибрали се от екскурзията. Наташа приготвила вечеря за двама, наляла самогон, пуснала музика, затъмнила светлината и започнала да сваля една по една от дрешките си-блузки, клинове и жилетки. Седи Иван, гледа и си мисли: Прав бъйл наш парт секретар: Стриптийз. Какая гадость...

Изпих си кафето, обяда ми е готов. Политам към кабинета, ще поработя малко, а после-с бабите от КГБ на жур. Утре по програма имахме ходене на оперета, но аз ще пропусна, че сме на гости у наши приятели, от военните прекрасни и незабравими години.
Приятен ден, милички! wavey

ПП Ей, навалица за публикуване. Сбутахме се с Harista. Simple Smile Моля, път на младите Simple Smile Млади, млади, ама умни. МЪНИЧЕ, прибави и думите на Хариста  към предишните окуражаващи думи и вече си мисла, че ти е много по-добре от вчера. Hug Да рапортуваш. Simple Smile

# 648
Честито на малките рожденици! Да са живи и здрави'

Мъниче,  преместването по ваше желание ли беше? То освен нещо да е кофти колектива или мястото...не се сещам за друго.  Ама от няколко дни едва ли може точно да се прецени. Дайте си време.

Абе те по поделенията толкова жени имат...че не е като да не са виждали.  При мъжа ми са 50:50.

# 649
  • София
СЕСИЛ, по наше време беше друго. Нямаше жени. Някъде назад бях писала, как се нервеха някои булки на факта, когато започна да навлиза нежния пол в казармите. Нали знаеш, че не съм първа младост Joy Отдавна помня hahaha На Ломски форт имаше една женица, в Секретна секция, на годините на майките ни, та нашите мъже й казваха баба Лета. Много беше готина. Светла й памет.

# 650
Фло, да, да....за преди време ясно. Simple Smile Но едва ли и по канцелариите не е имало жени?

Голяма част от тези, които аз познавам и други, които съм виждала....то са прически, гримове, маникюр на работното място. Simple Smile Не казвам, че трябва да ходят като мъже, но и малко приличие не е излишно.

# 651
При нас сега е пълно с жени, което мен лично не мога да кажа, че ме притеснява (нали и аз съм там  Twisted Evil). Прави ми обаче впечатление, че повечето съпруги на колегите и познатите в казармата са доста ревниви. Преди 2-3 години пием кафе с един колега на лафката в поделението и звъни жена му. На въпроса какво прави , той и отговаря "Ами бачкам, какво друго". Затваря тел-а и аз почвам да се смея. А той ми вика "Какво искаше да й кажа, че пия кафе с колежката ли? Нали после ще спя на улицата". И на мен ми стана още по - смешно. Но.... има и такива случаи.
Flo , разбира се, че ще се "постегна" преди да се прибере, няма как. Лошото е , че моя е с малко по-специфична работа, не му е много нормирано работното време, и може да ме изненада по всяко време. Но няма как, трябва и да се чисти и готви.
Поздрави на всички  Hug

# 652
То ако жената е ревнива е все тая къде работи мъжа и. Simple Smile
Моя дава по 24ч. дежурства и през половината време е с жени. Ако седна да го мисля какво прави по това време...Simple Smile Да се забавляват хората... Laughing

# 653
Е , определено професии , при  които има дежурства са по-често повод за ревност  Laughing.
 При нас на нарядите си има утвърдени двойки, които не се променят с години. Като видиш кой е дежурен , веднага ти е ясно кой е помощника и обратно.

# 654
При него няма как едни и същи хора да дават дежурства заедно. То са отпуски, курсове и какво ли не, постоянно има хора извън графика. Та няма чак такива поводи за съмнения. Simple Smile

# 655
Здравейте, отдавна не съм влизала, групичката се е раздвижила.
Първо, честит празник на мамите и на прекрасните им деца които днес са рожденици. Нека са ви мн здрави, щастливи и любопитни.
Добре дошли на новите момичета, вкарали сте мн усмивки в групата.
Аз също давам дежурства- предимно с мъже Blush. За ревнивите съпруги, само да им кажа, ще нямам нужда от техните мъже и моя си ми е пре достатъчен Joy Joy Joy. ММ  не работи в армията, но също има колежки жени, мн пъти съм се смяла по случая и съм на мнение, че той ако е решил да изневерява, това дали е на дежурства или не-няма да го спре.
Пожелавам ви мн ползотворен и усмихнат след обяд   bouquet  bouquet  bouquet

# 656
...За ревнивите съпруги, само да им кажа, ще нямам нужда от техните мъже и моя си ми е пре достатъчен Joy Joy Joy.
Е това ми хареса  hahaha ми тъй де Hug
Аз пък не ревнувам Whistling и не, не лъжа. За мен не е въпрос на дежурства или на наряди или т.н. може навсякъде да ми изневери когато пожелае.
Но много ме хвана яд на последната мисия. 40бр жени на мисията Shocked Пак казвам, НЕ РЕВНУВАМ.
Проблема беше друг. Моят мъж работеше 21 дена и на 22рия почива, а жените работят 4 и на 5тия почиват Shocked ЩО?! Взимат едни и същи пари, пък моя ще опъва за да може тя да почива на 4 дена.
Много се бях ядосала. Ама добре, че там се вдигнаха малко, та ги изравниха и караха на едно.
Ми тъй де, разбирам да се прибере с една торба пари /преувеличено казано/ повече, ОК, ама ... да опъваш за тоя дето "духа" /дано да не е / не ме кефи Stop

Иначе нямам нищо против жените военни.   bouquet за всички военни жени в нашата темичка

# 657
Абе то не е само на мисиите този проблем....но хайде. Плява има и сред двата пола.

# 658
Ами може и да има, ама е сега наводненията в Елхово - не мога да си видя мъжа прибира се в 9-10 вечерта, ама жените си знаят 5часа и ааааайдеее. Накрая на месеца колкото в нашата, толкова в нейната.
 Peace

# 659
Накрая на месеца колкото в нашата, толкова в нейната.
 Peace

Така е да.  Ама само жените в темата ей сежа ще скочат че не било баш така. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт