Повтарям си, че всяко зло е за добро, но отношението се промени коренно и ни е криво и на двамата

Положителните неща ги има, само трябва да се огледаш за тях! Идва удобен празник, за да се отпуснете малко
Късмет! 
), чета темата и се опитвам да се върна в началото, да ви изчета, но нещо не ми се получава. Ще се пробвам пак. Вие се познавате, но не знам колко е удобно да помоля момичетата, които пишат да кажат само по няколко думи за себе си-от къде са, имат ли хлапета, какви интереси имат. Стефи, майка ми ме учеше, а после аз съветвах моите дружки от военните семейства така: Цял ден може да сме били като слугини у дома-изцапани, оповръщани, рошави, но половин час преди да се върнат момчетата ни от работа, душ, лек грим, секси дрешка, дезодорирани и Винаги готови
Да изплакнат очи, че цял ден с войници и техника са общували. От време навреме изненадвах ММ с такива вечери на свещи. Малко романтика никога не е излишна, в това нервно и забързано време...
Моля, път на младите
Млади, млади, ама умни. МЪНИЧЕ, прибави и думите на Хариста към предишните окуражаващи думи и вече си мисла, че ти е много по-добре от вчера.
Да рапортуваш.
Отдавна помня
На Ломски форт имаше една женица, в Секретна секция, на годините на майките ни, та нашите мъже й казваха баба Лета. Много беше готина. Светла й памет.
Но едва ли и по канцелариите не е имало жени?
Не казвам, че трябва да ходят като мъже, но и малко приличие не е излишно.
. За ревнивите съпруги, само да им кажа, ще нямам нужда от техните мъже и моя си ми е пре достатъчен
. ММ не работи в армията, но също има колежки жени, мн пъти съм се смяла по случая и съм на мнение, че той ако е решил да изневерява, това дали е на дежурства или не-няма да го спре.
.
ми тъй де 
и не, не лъжа. За мен не е въпрос на дежурства или на наряди или т.н. може навсякъде да ми изневери когато пожелае.
за всички военни жени в нашата темичка