Отговори
# 555
ХелHug мерси за преводите.   bouquet

Лека нощ и от мен. Hug  bouquet
Снеж  Hug, забелязах те, как да не съм  Wink Просто само Надето пишеше по едно време, затова. Знам, че няма как да изпуснеш своята любимка  Heart Eyes

Вале Hug, напълно споделям написаното и все още ми е мъчно за Шура  Confused А Гюзиде чак сега ме грабна... Изведнъж. Досега все ме дразнеше смирения й поглед, а лицето й все безизразно ми беше, но тая вечер актрисата се справи по-добре, за мен лично. Видях мъката й, а Джелил горкия гледаше като пребит...
Ох, стискам палци да е фалшива тревога, иначе нашите нямат шанс Sad

# 556
  • AMS
Хайде и аз да се покажа. Laughing
Благодаря за постовете!!!
На мен много ми хареса Сеит!!! Не вадете доматите!!! Скандалите започваше Шура. Той я попита, защо се е пренесла да живее при Петро? А тя пак  - сестра ми, Петро ...  Да ама сестра ѝ го накара да се закълне, да не я доближава, защото застрашава живота ѝ, а Петро - за него не ми се говори.
Иначе за това къде ходи, какво прави Сеит и за това, което не споделя с нея, той не го споделя с никой.Това не може да се споделя, защото е опасно. То не е важно за Шура и любовта им. За изневярата сподели, нали. А иначе ѝ каза, че е войник и такъв ще си остане докрай.  И въпреки държанието на Шура, той реши, че ще ѝ предложи брак. Сподели го с Али / Петро подслушваше/ и после с Джалил. Мислеше да го направи може би още същата вечер на партито, но Шура сама си е виновна с това Петро, Петро, Петро ... Аман! Бъктъм! А като се случи и това с патакламата, Хептен!
Груба грешка на Шура с въпрос от сорта  -  Къде беше? Да, за Сеит по-важна е борбата, революцията. Не му отива да се държи за полите на жена си и да е шеф на перачките.
Огледалото счупи Сеит с подаръците от Петро.
Шура наистина трябва да замине. За нея не е добре оставането ѝ в Истанбул. Очаквам, че и тя може да се окаже бременна. Изобщо не са ѝ очернили образа, напротив по-автентичен е.
Да не забравяме все пак в кои години се развива действието.

Доволна съм, че познах с какво ще бъде изненадан Сеит - с Мюрвет. Написах го преди серията.

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 00:33 от Di...va

# 557
За "лека нощ" ви оставям няколко чифта очи, с различна емоция в тях.

Дива, прекрасен пост! Успяваш да ме убедиш, и все пак, повече ми е мъчно за Шура.  Simple Smile

# 558
Добро утро, дружки!  Hug
Дива  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 и аз мисля като теб. Само за Шура не съм съвсем съгласна - малко омазаха образът и - няма го гордото момиче, което не си позволяваше да му задава подобни въпроси, да крещи като перачка и да се връцва всеки път, когато се скарат ... ами какво да се прави, където и с когото живееш, такъв и ставаш ... на мен лично ми липсва предишната любяща и разбираща Шура, за която Сеит беше преди сестра и, преди Петро ...вземаше решения, без да се съобразява с околните. И тогава Петро и говореше против Сеит, но как възприемаше неговите думи тя ? Променила се е ... И Сеит го видя и явно не му хареса, че вместо да вярва на него, слуша какво и говорят другите ...явно действително се е изморила от всичко ... Разбирам Тина, че е загрижена за сестра си, но според мен няма право да се бърка така грубо в живота и. Яд ме е, много ме е яд и за двамата, защото се обичат безумно, а ще провалят живота си от неумението да общуват помежду си, да се изслушват ...

Хубав ден, момичета!  Hug

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 06:37 от queen_fenka

# 559
Добро утро. Hug Hug Hug

Хел, Hug Heart Eyes

Фенче, Heart Eyes  bouquet

ДиваHug много хубав пост.  bouquet

Приятен ден, момичета.  bouquet

# 560
 wavey wavey wavey

След последния разговор между Сеит и Шура когато се скараха, и си наговориха всички тези слова Cry започвам да си мисля, че Фарах наистина, ще вземе участие само в първите четири епизода Rolling Eyes както писаха преди началото на сезона.
Госпожата току що проверих и още не са качили целия епизод в сайта на Стар тв но ти намерих друг, в който е качен.
Заповядай.

http://www.bolumizlee.com/kurt-seyit-ve-sura-15-bolum/

# 561
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е много е хубава тази Фарах! Толкова одухотворено и мило лице! Благодаря ви за страхотните снимки.

На друга вълна сте вие...Друг Къванч ви вълнува...

А моят Бехлюл как чакаше снощи в тъмното...чакаше да се появи любимата му, ама тя беше заета да върши глупости в този момент.
Така е, като си загуби човек акъла, бог да му е на помощ...

# 562
Здравейте Hug
Е много е хубава тази Фарах! Толкова одухотворено и мило лице! Благодаря ви за страхотните снимки.

На друга вълна сте вие...Друг Къванч ви вълнува...

А моят Бехлюл как чакаше снощи в тъмното...чакаше да се появи любимата му, ама тя беше заета да върши глупости в този момент.
Така е, като си загуби човек акъла, бог да му е на помощ...
аа и Бехлюл ме вълнуваа Grinning
Аз пък повече харесвам Фахрие Rolling Eyes

Рускините ме разсмяха вконтакте Grinning Grinning

"Курт Сеит Эминов. Родоначальник селфи. Стамбул. 1920 гг"

А за Шура ами нормално е да се промени след толкова време-тя изостави родината си, семейството си, заради Сеит. И все още не получава тази сигурност за която мечтае-да бъдат семейство. Тя няма почти никаква опора, бори се сама в чуждата държава, и в един момент и на най-търпеливия човек ще му прелее. Обаче в повече ми идва , че толкова се сближи с Педро, едва ли не той й стана по-близък от Сеит. И всъщност това,й изигра най-лошата шега май.

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 13:52 от Airra

# 563
Нашата Шура и автентичната.

От 16 епизод, сватбата на Сеит и Мюрвет.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι στο 16ο επεισόδιο της σειράς θα υπάρχει γάμος... ο γάμος του Κουρτ Σεήτ με την Μούρκα...

# 564
Здравейте, момичета  Hug Минавам да сложа една красота

Берен със сина на Белчим.  Heart Eyes

# 565
Трейлъра на филма, в който Фахрие играе с Бурак ако някоя от Вас прояви интерес към него.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YzmYBs-yvrg

Рейтинга няма да го коментирам, трагичен е и е по-нисък от първата серия на втория сезон.
Добре, че поне, ще излъчат тринадесетте епизода без значение какъв е, че ако беше към друга продуцентска компания отдаааааавна да е спрян.
30 EYLÜL 2014-SALI-TOTAL
24   KURT SEYIT VE SURA ISTANBUL   STAR TV   21:00:41   23:22:35   1,87   4,90
http://www.televizyondizisi.com/index.php/30-eylul-2014-sali-rey … ri-tns/220110/41/

# 566
Трейлъра на филма, в който Фахрие играе с Бурак ако някоя от Вас прояви интерес към него.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YzmYBs-yvrg

Аз вече го гледах, но нещо не ме грабна, въпреки Фахрие.  Heart Eyes Дано се е получило хубав филм, желая й успех, но трейлърът не ми хареса.  Peace Минута и 40 секунди сълзи и сополи. ooooh!

Аз пък повече харесвам Фахрие Rolling Eyes

Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet

"Курт Сеит Эминов. Родоначальник селфи. Стамбул. 1920 гг"

Joy Joy Joy Joy  Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 15:14 от ·٠•Snejka•٠·

# 567
малко еротични фантазии, момичета Къванч е много красив в този откъс.

https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_170431319%2F46e54c1cc2d20a24d0

Някоя да не се припозна?

# 568
Привет отново дружки! Hug
Снеже, Вале  Heart Eyes Hug   bouquet благодаря! Не е първата, която имаше такива фантазии  Laughing

Наде, Айрич  Heart Eyes Hug благодаря! Много се смях със селфито  Joy Joy Joy Joy
тук също е много красив ...

но на мен ми липсва ето тази визия и сериите в Русия  Sad потурчиха сериала, колкото можаха и отново не угодиха ... имам чувството, че има таен заговор срещу този сериал  newsm78 в никакъв случай не заслужава този рейтинг ...

# 569
Скрит текст:
Привет отново дружки! Hug
Снеже, Вале  Heart Eyes Hug   bouquet благодаря! Не е първата, която имаше такива фантазии  Laughing
Наде, Айрич  Heart Eyes Hug благодаря! Много се смях със селфито  Joy Joy Joy Joy
тук също е много красив ...
Скрит текст:

но на мен ми липсва ето тази визия и сериите в Русия  Sad потурчиха сериала, колкото можаха и отново не угодиха ... имам чувството, че има таен заговор срещу този сериал  newsm78 в никакъв случай не заслужава този рейтинг ...
И на мен, а и това бяха нещата, които ме привлякоха към сериала.
На мен в сериите ми харесва както изглежда а по снимките с мустака не, странна работа. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт