Отговори
# 570
  • AMS
Привет, дружки!!! Hug Hug Hug
Благодаря за споделеното!!!
Не мислете, че не ми харесва Шура.  Peace  Фарах е страхотна в тази роля!!!  Peace Просто от собствен опит проумях, че не това е начина да задържиш любимия.  LaughingДа не мислите, че не съм правила подобни грешки.  ooooh!
Шура се изнесе от перачницата/разговора в предишната серия с Тина/ и смяташе, че Сеит, ще отиде да я вземе. Лошото беше, че без да мисли отиде при Петро да живее. А той това и чакаше. С подслушването на разговора между Али и Сеит, веднага му светна, че трябва да развали и предотврати, на всяка цена изненадата, която Сеит иска да направи на Шура - да се оженят. И така на партито, Петро нарочно каза такива думи на Шура, че Сеит да чуе и да побеснее.

Наде,  Hug в понеделник още сложих трея за новия филм на Фахрие, но явно е трябвало да напиша, че е с Бурак, за да се забележи  Joy Joy Joy  

# 571
Дива, аз пък те питах вчера или онзи ден дали ти си правиш гифчетата след всеки епизод Rolling Eyes но и ти не ме забеляза както аз поста ти с частта с трея за филма на Фахрие.
Случва се, от моя страна е неволен пропуск.
Госпожата никаква я няма, къде ли е!?

# 572
  • AMS

Наде,  Hug , извинявай   bouquet , но не исках да се самоизтъквам. Винаги сама си правя гифчетата, с готова програма Grinning и не е голяма заслугата ми  Embarassed

Ето сега сглобих това, но да не вземете пример от видяното  Laughing На мен не този момент, а няколко минути преди това ми направи впечатление, когато Сеит счупи огледалото ooooh!
Ако има линк в YT със серията нека някой го постне, за да си допълня момента  Whistling

# 573

Госпожата никаква я няма, къде ли е!?

Тук съм вече, мила !  Hug Благодаря ти, че не ме забравяш и си ми сложила линк към епизода! newsm51  love001 newsm51

Преди малко се прибрах от работа, че днес бях дежурна, а и майка е болна, не е добре нещо от вчера и около нея тичам, че са и бая годинките !
По- късно ще се върна да ви прочета, снощи донякъде ви четох, не успях всичко да видя.
Благодаря от сърце на Хел, Heart Eyes че се е включила в ефир и е повдигала завесата на действието.
Да благодаря и на патерица на нашите прекрасни преводачки - Филипова и Мименце - вчера имаха професионален празник ! Момичета, благодаря ви от сърце, че се грижите за нас, винаги да бъдем в час !  newsm51 smile3525 newsm51

Като изгледам епизода, ще се присъединя към коментарите !  Peace
Благодаря на всички за коментарите, снимките, гифчетата и за прекрасната атмосфера, която създавате, момичета !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 574
Госпожата Heart Eyes Hug , бързо да се оправя майка ти fingerscrossed

Я първа го хванах, фрагман 16 серия Peace

https://www.youtube.com/watch?v=mSkT4kBlcjM#t=10

# 575
Госпожата Heart Eyes Hug , бързо да се оправя майка ти fingerscrossed

Я първа го хванах, фрагман 16 серия Peace

https://www.youtube.com/watch?v=mSkT4kBlcjM#t=10

Айрка,  Heart Eyes благодаря ти мила !   bouquet
И за трея - също !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Не знам дали Сеит ще го оженим в другия епизод, ама като гледам Шура ще се даде на Петро , с всичкия си акъл !  ooooh! ooooh! ooooh!

# 576
Дива Grinning много са хубави, продължавай все така.
Айрка мерси за трея.
Битти....... CryПетро колко е доволен а Шура ми се чини, че, ще сглупи за пореден път. Rolling Eyes
Госпожата, Grinning появи се най най-накрая, скорошно оздравяване на майчето ти.

# 577
Айрич Heart Eyes благодаря!   bouquet
Госпожата  Heart Eyes Hug smile3521 smile3521 smile3521
дааа, явно Петро ще постигне целта си  ooooh! явно затова Джелил ще я гледа по този начин ...А Сеит май се нави в момент на афект, иначе не мога да си го обясня ...  Мурка колко доволна се усмихваше ... влюбена е до полуда! Джелил какво ли ще прави с този пистолет  newsm78
Скрит текст:
бързо да оздравява майчето ти!  fingerscrossed

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 20:30 от queen_fenka

# 578
ето и превода на руски Peace

# 579
Айрич  Heart Eyes  bouquet
Дали наистина Шура няма да замине с този мазник  newsm78

# 580
Айрич  Heart Eyes  bouquet
Дали наистина Шура няма да замине с този мазник  newsm78

Като в най-страшните ми кошмари.

# 581
Чучулигите коментират, че искат Мурка за някакъв Ирфан  newsm78 Май няма лесно да му я дадат на Сеит  Laughing

уникална е Зерин с тези физиономии, които докарва  Joy Joy Joy Joy
Вале  Heart Eyes и на мен!  Peace

# 582
Ще замине, ще видите, че слуха за оттеглянето на Фарах, ще се окаже верен.
Дано поне не му се отдаде, Praynig че Тинка съвсем я подкокороса. Crossing Arms
Емине нямаше доволна физиономия като искаха дъщеря й, ааааа те за друг ли я искат, Joy аз пък си помислих, че за Сеит!?!
Дали Айля, ще убие Били, newsm78 а Джелил да не се гръмне? newsm78

# 583
Не знам, Наде  Heart Eyes... ама техните фрагмани все ни подвеждат ... сега отново нямам търпение да дойде вторник  ooooh! Факт е, че Шура пътува нанякъде с Петро, ама не ми се вярва толкова бързо да се разделят Сеит и Шура ... Не вярвам, че Сеит веднага ще се съгласи на брак с Мурка, а Шура ще приеме любовта на Петро ...

# 584
Хелънче благодаря ти от сърце за превода   bouquet  bouquet  bouquet

Айра благодаря за фрагмана   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт