Отговори
# 615
КУРТ СЕИТ И ШУРА - ЕПИЗОД 14 ТОРЕНТ
Приятно гледане!

Скрит текст:
Закъснението е по моя вина, съжалявам  Embarassed
Прекомерна служебна заетост.

# 616
# 617
Приятно гледане!

Скрит текст:
Закъснението е по моя вина, съжалявам  Embarassed

Сърдечни благодарности   bouquet  bouquet  bouquet

# 618
Приятно гледане!

Скрит текст:
Закъснението е по моя вина, съжалявам  Embarassed

Не е нужно да се извиняваш, доставяте ни огромна наслада.
Вай бе, ще видим Сеит на кон.
Не ми харесва погледът му ама никак, не вещае нищо добро. Cry

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 11:49 от Neidjal

# 619
Благодаря за преведения епизод.  bouquet  bouquet  bouquet

Терзи,   bouquet  Как са му засукали мустака на Сеит. Joy Joy Joy

# 620
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дружки мили, вас тука Сеит ви отвява на бял кон, обаче аз си мисля за Бихтер...(кой квото си гледа, нали). Много ми дожаля снощи за нея, как се мяташе като птичка в клетка и не вижда отворена вратичка...И реши да счупи клетката...
Много истини каза тя на Бехлюл снощи - как не иска да живее в лъжа, не иска да се чувстват предатели и да намразят и Аднан, и себе си, иска да започнат нов живот, надалеч и начисто...
Не бих я съдила да ви кажа...Вижда се, че и тя се бори със себе си - не изглеждаше никак щастлива снощи. Но явно чувството е по-силно от нея. Не бих я съдила и за желанието да изживее тази силна любов - след като нямат деца, кое е онова нещо, което да я задържи при съпруг, който не я цени особено и любовта му е на думи и чат-пат в леглото, но никога, когато има нужда от защита и подкрепа. Може би някакъв фалшив морал - защото по-морално ли е да се откаже да изживее любовта си, да не се разделя с Аднан, но в главата й да са само мисли за Бехлюл, да мисли непрестанно за него, дори в прегръдките на съпруга си. Това по-морално ли е, отколкото решението да заминат двамата с Бехлюл и да  се отдадат на чувствата си?
Видях как решението за бягство буквално "мина" по лицето на Бехлюл - първо леко се стресна, после се успокои и накрая се зарадва.
Но избърза, подцени съмнението...

# 621
Супер, превели са 15 епизод с руски субки.
Довечера ме чака двойна доза удоволствие и 14, и 15. Party

http://vk.com/turk_dizileri

# 622
Супер, превели са 15 епизод с руски субки.
Довечера ме чака двойна доза удоволствие и 14, и 15. Party

http://vk.com/turk_dizileri

Супер! Много удоволствия, много познания Joy затвърждаваме материала на турски, на руски, на български!  Joy

# 623
http://instagram.com/p/tqZe3-j2Hm/?modal=true

Това вече, ще е върха, имам чувството, че нарочно допуска в близост до себе си Петро за да дразни Сеит. Crossing Arms

Озета на турски и превода с транслатора.
Сватба в предстоящия епизод няма да има.
Скрит текст:
Kurt Seyit ve Şura İstanbul
Şura Çamaşırhaneyi Terk Ediyor! Seyit, Lütfü’nün “Mürvetle evlen” teklifini kibarca geçiştirir, Ama Mürvet’in etrafındakilere hikaye anlatan resmi de kafasına iyice yerleşmiştir. Mürvet de Seyit’i bir kez daha görmenin heyecanıyla artık kalbinin sadece onun için attığının farkındadır.
Seyit deliye dönecek Seyit çamaşırhaneye geri döndüğünde Şura’nın gittiğini öğrenir. Seyit’e çok öfkelenen Şura, Petro’nun yardımıyla eşyalarını toplayıp orayı terk etmiştir. Seyit deliye döner, özellikle bu durumda yanında Petro’nun olması Seyit’i iki kat kızdırır. Şura bile bile, Seyit’in üstüne gitmektedir. Her şeye rağmen yine dе Şura’nın kapısını çalacaktır.
Güzide’nin hamilelik haberi Celil’i perişan edecek. İki gururlu aşık, birbirlerini deli gibi sevmelerine rağmen, hırçınlıkları yüzünden birbirlerini sözlerle yaralar. O tartışmanın ardından gelişen olaylar yüzünden Kurt Seyit, Anadolu’ya gitmek zorunda kalınca bu öfkeli gecenin etkisi daha da büyür .
Öte yandan Güzide’nin hamilelik haberi Celil’i perişan etmiştir. Kader onları bir kere daha birbirlerinden uzağa savurmuştur. Güzide, Celil’e bir veda mektubu yazar ama mektup umulmadık birinin eline geçer.
Mürvet, Seyit’in hayali ve o hayale yakıştırdığı hikayelerle yaşarken ona başka bir kısmet çıkar.
Seyit, aylar sonra Anadolu’dan döndüğünde aklındaki tek şey Şura’yı görmektir. Şeref otelde düzenlenen bir geceye katılacağını duyduğunda gururunu bir tarafa bırakıp, çok özlediği Şura’yı yeniden kollarına almak üzere gider , fakat gece umduğu gibi sonlanmayacaktır.
Yayın günü: 7 Ekim SALI
Yayın Saati: 22.30

ПРЕВОДА

Съвета напуска пералнята! Сайед благословия на "Mürvetl женен", за да отблъсне офертата учтиво, но Mürvet към главата на официалната история на приказки около него е добре развит. Syed mürvet също вече не е с вълнението да видя отново само за коня си е наясно с вашето сърце.

Сайед Сайед луд, за да се върнете към прането научава, че когато Съветът. Сайед много ядосан на Съвета, с помощта на Petro събира вещите си останаха там. Сайед се побърка, особено в този случай е до Petron Syed дразни два пъти. Въпреки че Шура, Syed продължава. Въпреки всичко, все още време ще почука на вратата.

Изтъкнат нещастен бременност новини в Галилея. Две горди, любов, любов един към друг като луди, въпреки ЮНЕСКО, всеки друг, защото от раните си с думи. След този дебат, защото на събитията Syed Кърт, ще трябва да отидете в Анадола по време на път, когато ефектът от тази яростна нощ е още по-голям.

От друга страна, новини Distinguished бременност е опустошен Галилея. Съдбата ги запрати далеч един от друг отново. Изтъкнат Галилея писмо за сбогом, но писателят писмо отива в ръцете на някой неочаквано.

Мечта Mürvet Syed и тази мечта, докато живеят с измислени истории, които го интересуват друго състояние.

Сайед, няколко месеца по-късно, когато той се върна от Анадола, за да видите времето е единственото нещо, на вашия ум. Honor проведе в хотел за една нощ, за да присъства на парти, сложи си гордост, когато чуете, липсваш ми толкова много, за да стигнем до повторно ръката времето минава, но през нощта няма да свърши колкото се надявах.

New Birkan " Petro "

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 20:22 от Neidjal

# 624
Филипова и целия екип - благодаря ви за превода  newsm51

Във вторник сега последно от колко часа ще е филма? Аз, честно да си призная предпочитам да е от 22,30, че детето е заспало и ми е по-спокойно  Rolling Eyes

За мен идеалния завършек за ЗП беше снощната серия - Бихтер и Бехлюл бягат и се спестяват хиляди проблеми и... отвратителния край  Confused

# 625
Привет дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички ви за споделеното!  love001
Супер, ще гледам и 15 серия днес , макар, че си я предпочитам на бг.
И на мен в 22.30 ми е по-удобно, тъкмо ще си гледаме и другите филми с Киво преди това  Joy Joy Joy

явно виждат нещо, което ще е основната причина за раздялата им  newsm78 Погледа и на двамата е ....леле, майко!
Наде  Heart Eyes благодаря за резюмето! Почти нищо не разбрах  Laughing освен това, че Сеит ще откаже учтиво на Лютфи за брака ...

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 22:59 от queen_fenka

# 626
Резюмето на 16 серия.  Hug

Шура напуска пералнята

Сеит възпитано отхвърля предложението на Лютфи за брак с Мюрвет. Въпреки това историята, разказана от Мюрвет, не излиза от главата му. Мюрвет с вълнение очаква срещата със Сеит, сигурна в това, че сърцето й вече бие само за него.

Сеит побеснява.

Сеит се връща в пералнята и разбира, че Шура си е тръгнала. Ядосана на Сеит, Шура, с помощта на Петро, събира багажа си и напуска пералнята. Мисълта, че Шура е с Петро, кара Сеит да побеснее. Знаейки това, Шура продължава да оказва натиск върху Сеит. Въпреки всичко Шура отново ще почука на вратата.

Новината за бременноста на Гюзиде много разстройва Джелил.

Независимо, че са безумно влюбени, заради гордостта си, заради раздразнителността си, ще се ранят дълбоко с думи. След тези думи Курт Сеит трябва да отиде в Анадола, което е предшествано от лошо събитие. От друга страна бременността на Гюзиде разстройва Джелил. Съдбата още веднъж ги разделя. Гюзиде ще напише прощално писмо до Джелил, но то няма да попадне в неговите ръце. Мюрвет мечтае за Сеит, но живейки в тези мечти, съдбата й готви отново нещо. След няколко месеца Сеит се връща от Анадола и мечтае да види Шура. Разбирайки, че в хотел "Шереф" правят забава, Сеит преглъща гордостта си и отива там, за да прегърне отново Шура. Но вечерта няма да завърши така, както му се иска.

Превод на руски, специально для, http://vk.com/kurtseyt_official, при копировании, пожалуйста, указывайте источник, уважайте чужой труд

# 627
Снеже  Heart Eyes   love001
изгледах 15 серия ... какво да кажа ... Шура е глупачка за мен, всичко провали ... съжалявам, но за мен е така. Нека си хваща пътя с онзи убиец, не ми е жал вече за нея. ooooh!

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 00:28 от queen_fenka

# 628
Привет дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички ви за споделеното!  love001
Супер, ще гледам и 15 серия днес , макар, че си я предпочитам на бг.
И на мен в 22.30 ми е по-удобно, тъкмо ще си гледаме и другите филми с Киво преди това  Joy Joy Joy
Скрит текст:
явно виждат нещо, което ще е основната причина за раздялата им  newsm78 Погледа и на двамата е ....леле, майко!
Наде  Heart Eyes благодаря за резюмето! Почти нищо не разбрах  Laughing освен това, че Сеит ще откаже учтиво на Лютфи за брака ...
Нали публикувах в предния ми пост една снимка на която Шура танцува с Петро. ooooh! Явно тях виждат Сеит и Джелил.
Да Ви кажа честно след като изгледах сериите и снимките от предстоящия епизод вече не ме е яд, че се разделят, защото за Шура вече на първо място са Тинка, и Петърчо, и след това Сеит. Rolling Eyes
Всичко случващо се с тях след завръщането на Курт от затвора следва естествения ход на развитие на събитията.
Те не са същите, любовта им не е същата, измориха се и резултата е налице.
Честно казано вече искам да гледам как, ще се развият отношенията между Сеит и Мюрвет, Курт и Шура са ми ясни като бял ден, и не са ми интересни техните постоянни кавги.........и разбира се най-интересното са го оставили за накрая.
Снежке.   bouquet

# 629
Наде  Heart Eyes newsm10 точно преди секунди буквално, редактирах поста си ... За мен изморилата се е само Шура ...ужасно е променена, и не към по-добро ... преди за нея по-важен от Сеит нямаше, а сега е на последно място ... а Тина нека живее с угризенията, че е провалила живота на глупавата си , наивна сестра  ooooh! ooooh! ooooh!
лека и синеока, мили мои! До утре!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт