Отговори
# 585
Джелил не вярвам да се гръмне, но за Аля ме е страх.

# 586

И мен ме е страх за нея ... не мисля, че тя е способна да го убие ... дали Били няма да убие нея и затова Джелил да взима пистолета  newsm78 Ох, ще се побъркам от любопитство до вторник  ooooh!

# 587
Скрит текст:

Скрит текст:
И мен ме е страх за нея ... не мисля, че тя е способна да го убие ... дали Били няма да убие нея и затова Джелил да взима пистолета  newsm78
Ох, ще се побъркам от любопитство до вторник  ooooh!
Мен любопитството за следващия епизод ме обвзе още след края на серията.
Много ми харесва сериала, ама много наред със своите пропуски.

# 588

Много ми харесва сериала, ама много наред със своите пропуски.

thumbsup yes

# 589

Момичета,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви стиснатите палчета - имам нужда !  Praynig

Много, ама много ме е яд на Шура, че се поддава на внушенията на сестра си и на Петро ! Много бързо забрави що за мръсник е, че самата тя го обвини, че в основата на неприятностите и със Сеит винаги е той ! Толкова ли не може да прозре, че всъщност целта му е да нарани и да си отмъсти на Курт чрез нея, че не от любов, а от омраза са продиктувани действията му !  ooooh!

# 590

И още награди за “Сънят на пеперудите“ !  Hug

Скрит текст:
ranslated by Kıvanç Tatlıtuğ - Turkish & English Page!

Butterfly’s Dream" Awarded at the Moondance Int'l Film Festival

The Turkish film “Kelebeğin Rüyası” (The Butterfly’s Dream), written and directed by Yılmaz Erdoğan, won the best film music award on Sept. 28, 2013 at the Moondance International Film Festival in Boulder, Colorado.

Starring Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat and Belçim Bilgin, the film is about two young poets in 1940s Turkey who vie for the affection of a girl through their poems.

The Butterfly’s Dream centers on two young poets in the 1940’s of Turkey who make a bet on a pretty girl. Whoever’s poem the girl likes will win, and the other will step aside. The poets, however, have to deal with other problems like disease, poverty, compulsory work in the mines and World War II, in the meantime. As the story unravels, the poets travel in search of happiness. Is it the optimist who’s bravest or the pessimist who will win the girl’s heart?

The story is mainly set in the early 1940s in Zonguldak, on Turkey’s Black Sea Region.

The movie was nominated in three categories: best film, best actor (Mert Fırat) and best film score/music. It was released on DVD and digitally in the United States on Nov. 7, 2013.

Composed, arranged and produced by celebrated Turkish feature film, TV, and video game composer Rahman Altın, the film’s epic soundtrack immediately topped Turkey’s music charts upon its release.

“The Butterfly’s Dream” also won the best film music award at the 15th Milan International Film Festival and the public choice award at the 13th World Soundtrack Academy in Belgium.

# 591
Добро утро и усмихнат, слънчев ден ви пожелавам, стринки- любимки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Скрит текст:

Скрит текст:
Щом зората…

Щом зората се буди полека,
не тревожи ме никакъв път.
Аз си имам едничка пътека –
нека другите в свойта вървят…
Нека всеки за днес отговаря
колко хубав ще бъде денят!
Колко звездни врати ще затваря,
щом надеждите в мрака заспят..
Колко пъти ще плаче сърцето
от предадена с болка мечта?
Колко пъти ще грейне лицето
озарено с щастлива сълза…
Кой ръка ще протегне да сгрее
изтерзана от пътя душа?
Колко пъти и днес ще живее
с чужда радост и чужда тъга…
Колко звездни врати ще отваря -
да дари малко обич в света?
Нека всеки за днес отговаря!…
С моят отговор почва деня.

Мира Дойчинова-irini

# 592
Добро утро и от мен!  Hug
Госпожата
анкета
http://gecce.com/anket/dizilerin-en-sik-erkek-oyuncusu-sizce-kim-1?s=1

Хубав ден, момичета!   bouquet

# 593
Добро утро. Hug Hug Hug

Госпожата, Фенче, Hug Heart Eyes  bouquet

Благодаря за фрагмана.   bouquet Много е наивна Шура, от началото, та досега.  Peace А Джелил, понеже имаше голям шанс да се събере с Гюзиде, тръгнал да се гърми.  Shocked ooooh! И какво търси тази сцена във фрагмана? Ами не е вълнуваща, защото вече знаем, че Джелил е на сватбата на Сеит и Мюрвет, т.е. няма да се гръмне.  Peace ooooh!

Хубав ден.      bouquet

# 594
 wavey wavey wavey

Каква огромна видима разлика в Шура в двата сезона а в сцената с Петро е направо кукла с тези нейни изразителни и влажни очи като на сърна.

Дали Петро наистина я обича или я преследва неотлъчно за да отмъсти на Сеит? newsm78
Според мен я обича и никога не се отказа от нея независимо от обстоятелствата.
Интересно би ми било да разбера дали след като се разделят Шура и Сеит Петро, ще е плътно до нея!?
Не ми се иска тези два образа да ги отстранят от сериала. Какъвто и да е злодей Петро сериала само, ще загуби от липсата му, придава му колорит, страхотен е Биркан.
Искам да видя как Сеит, ще живее с Мюрвет но и да гледам, и живота на Шура без него.

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 10:17 от Neidjal

# 595
Петро обича Шура , като трофей, в момента в който го придобие, ще загуби интерес,
на секундата ще разкрие че вече е била негова на Сеит,
рано или късно Шура ще разбере всичко за Петро и ще се гърчи в още по - голяма болка, как е могла да го послуша, да го допусне до себе си, как е могла да се остави да я заслепи за да не види истинската любов на Курт.
Курт ще обича Мурка като майка на децата му, защото със сигурност ще има такива, скоро скоро ще чуем "бен амилен" от устата на Мурка,
но той винаги ще обича Шура както царския офицер от Русия,
но тази Голяма любов ще си остане такава, неизживяна, неизконсумирана, нереална и неосъществима .

# 596
Петро обича Шура , като трофей, в момента в който го придобие, ще загуби интерес,
на секундата ще разкрие че вече е била негова на Сеит,
Скрит текст:
рано или късно Шура ще разбере всичко за Петро и ще се гърчи в още по - голяма болка, как е могла да го послуша, да го допусне до себе си, как е могла да се остави да я заслепи за да не види истинската любов на Курт.
Курт ще обича Мурка като майка на децата му, защото със сигурност ще има такива, скоро скоро ще чуем "бен амилен" от устата на Мурка,
но той винаги ще обича Шура както царския офицер от Русия,
но тази Голяма любов ще си остане такава, неизживяна, неизконсумирана, нереална и неосъществима
.
В какъв смисъл....., че той и сега знае това?!
Може и да я има като цел но все си мисля, че изпитва, и чувства към нея но не ми се мисли когато Шура види истинското лице на Петро какво, ще и е на душата. Rolling Eyes

# 597
Наде в смисъл ,че Петро ще каже на Сеит , че е бил с Шура интимно, ако това се случи.

# 598
Наде в смисъл ,че Петро ще каже на Сеит , че е бил с Шура интимно, ако това се случи.
Ясно, сега разбрах какво имаш в предвид.
Ако това се случи, то със сигурност няма да пропусне възможността да му каже.

# 599
Пак местят сериала от 22,30 часа. Peace Във вторник ще започне в по-късния час. Peace

Kurt Seyit ve Şura İstanbul Salı 22.30

http://www.startv.com.tr/dizi/kurt-seyit-ve-sura

Общи условия

Активация на акаунт