Отговори
# 645

Sema Ozturk with nephews of Kivanc Tatlitug

Hug
Много са сладки и се изкуших да ги сложа в темичката!

това не са децата на Мелиса newsm78
А Това с холивудските актъори ми звучи малко смешно Rolling Eyes

# 646
Светленце  Heart Eyes благодаря ти! Тя завърши тук УНСС, замина на студентска бригада и там си остана ... какво да прави тук ? Работи. Още не сме я похарчили  Joy Joy Joy Joy Joy
Нямам идея коя и каква е тази мома  Rolling Eyes но тези деца не приличат на децата на сестра му  newsm78
Айрич  Heart Eyes видях, че междувременно и ти си написала същото  Laughing Това за холивудските звезди и аз не го вярвам особено, но няма да е за пръв път, та нищо не се знае ...

# 647
Миналата Събота ни пуснаха втори фрагман а засега нищо. Crossing Arms

# 648
Миналата Събота ни пуснаха втори фрагман а засега нищо. Crossing Arms

Чакай де, може да ни изненадат и тази събота Peace

# 649
Скрит текст:
Миналата Събота ни пуснаха втори фрагман а засега нищо.
Crossing Arms

Чакай де, може да ни изненадат и тази събота Peace
Докога, Laughing нетърпелива съм?! smile3539

unutursamfisilda
πριν από 14 λεπτά
"Gözlerinde görebiliyorum, bu bizim kaderimiz..."
Unutursam Fısılda, 29 Ekim'de sinemalarda!

http://instagram.com/p/tuxbKmI8C4/?modal=true

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 19:04 от Neidjal

# 650
Днес им е Байрама, вие фрагман чакате.  Hug Mr. Green Хората празнуват. Wink

# 651
Ами не ми хареса Шура в последната серия, въпреки че съм й фенка.  Както Фенчето казва, Сеит е на последно място за нея, именно затова тя ще го загуби и то заслужено. И много ще страда затова, че сама и с постъпките си ще го сервира на Мюрвет.А Мюрвет направо е пленителна, свежа, непокътната и с тези очи, тя е нещо ново, различно, което винаги се харесва на мъжете  Flutter Шура хем й се иска, хем се назландисва и то на Сеит, Курт Сеит!  Tired

# 652

Sema Ozturk with nephews of Kivanc Tatlitug

Hug
Много са сладки и се изкуших да ги сложа в темичката!

А таз мома каква се явява на Кивовите издънки?
Това е актриса, името и е написано под снимката. Участва в сериала на Кенан И. и Бергюзар К. Надписа копирах от ФБ заедно със снимката, от групата на сериала. Не познавам родата на Къванч и нямам никаква идея каква е връзката и с тях. Видях, харесах, споделих.  Grinning

# 653
Ами не ми хареса Шура в последната серия, въпреки че съм й фенка.  Както Фенчето казва, Сеит е на последно място за нея, именно затова тя ще го загуби и то заслужено. И много ще страда затова, че сама и с постъпките си ще го сервира на Мюрвет.А Мюрвет направо е пленителна, свежа, непокътната и с тези очи, тя е нещо ново, различно, което винаги се харесва на мъжете  Flutter Шура хем й се иска, хем се назландисва и то на Сеит, Курт Сеит!  Tired

newsm10 smile3521 smile3521 smile3521
 И аз много си обичам Шура, но този път сбърка жестоко ... Като си познава човека, за какво и трябваше да му навира непрекъснато в лицето оня мазник Петро ? На този горд мъж ? Не усети ли, че Сеит не го понася, защо забрави какво и причини именно Петро, в съюз с леля и ? Горчиво ще плаче и съжалява, че е изгубила мъж като Сеит ... още повече, че ще разбере какъв подлец и убиец е "приятеля  " и "благодетеля" им ooooh! Но и Тина, и тя ще си скубе косите, че така грубо се намесваше в живота им ooooh! ooooh! Последния и разговор със Сеит наистина си беше живо оскърбление за него. А пък като разберат, че Сеит  е подготвил сватбата им ..., съвсем ще се сринат ми се струва. Но наистина вече не ми е жал за нея, особено като прочетох, че нарочно ще дразни Сеит. Кой каквото си направи сам, никой друг не може ...
Наденце, Снеже  Heart Eyes Hug страхотни снимки и гифчета!  bouquet
Кой знае какво ще видят очите на Сеит и Джелил, когато Сеит, преглъщайки гордостта си, все пак ще отиде да прегърне Шура  newsm78 Не ще да е само танц ...

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 19:40 от queen_fenka

# 654
# 655
Фенче Hug все си мисля, че тази сцена, ще видят Сеит и Джелил.
Той без това и го каза, че на първо място са Тина, и Петро, и след това той, и виждайки ги, ще се отрезви изведнъж, и ще приеме предложението на Лютфи за брак с Мюрвет.

Не мисля, че Тина, ще съжалява, че се е намесила, защото за себе си е права.
И на мен вече не ми е мъчно за Шура, ще легне на това, на което сама си постиля и то умишлено при това.
Да Ви кажа честно резюмето не вещае интересна серия, интерсното е оставено за накрая.
Очаквам с интерес сериите, в които, ще започне сближаването на Сеит с Мюрвет.
Фахрие е прекрасна като Мюрвет.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 19:50 от Neidjal

# 656
Съвсем скоро ще разберем, Наденце  Hug и все пак не вярвам, че един танц само ще предизвика този поглед у Сеит и Джелил  newsm78
Mydream  Peace   bouquet
http://instagram.com/p/tlWBj2x_NW/

# 657
Нови на Фара с фенове. Wink

Нещо интересно за истинската Валентина. Hug

Скрит текст:
Для тех, кто интересовался реальностью сериальных персонажей...

Историк моды Александр Васильев в одной из своих книг упоминал нашу Валентину. Ниже вырезка из книги, любезно предоставленная нашей участницей Мариной Богдашко, за что ей огромное спасибо.

Известным тогда был и русский оркестр в кинотеатре «Мажик» на площа ди Таксим. Им управлял маэстро Иван Иванович Полянский, выпускник Ростовского музыкального училища и Донской филармонии.
Автору удалось встретиться в Стамбуле с баронессой Валентиной Юлиановной Клодт фон Юргенсбург, которая принимала активное участие в русской музыкальной жизни Константинополя в начале 20-х годов. Всю жизнь она была колоритной «достопримечательностью» русского Констан тинополя и скончалась
в Стамбуле в 1992 году. Около 1921 года она стала играть в оркестре кинотеатра «Мажик». В эпоху немого кино все фильмы сопровождались музыкальным аккомпанементом. Вот что вспоминала Ва лентина Юлиановна: «Все музыканты в кинозалах тогда были русскими. В 1920 году, осенью, я эвакуировалась в Константинополь из Феодосии и лишь тогда узнала, что мой муж барон Константин
Клодт фон Юргенсбург был убит большевиками. Баронский род Клодт фон Юргенсбург происхо дил из Вестфалии, его представители переселились в начале XV! века в Лифляндию, и среди них впоследствии были вице-губернаторы Риги. Ху дожественно
одаренная семья баронов Клодт фон Юргенсбург дала России трех известных художников, из которых самым знаменитым был Петр Карлович (1805-1867), автор четырех групп коней с удерживающими их юношами на Аничковом мосту в Петербурге.

Я родилась в 1902 году на Кавказе, в Грозном. Моя мать была русской, а отец — поляком. Моя тет ка была первым браком за графом Келлером, а вторым — за знаменитым казачьим атаманом Африканом Петровичем Богаевским
(1872-1934). Эва куировавшись в Константинополь, я поселилась в районе Тарлабаси, в кан целярии атамана Богаевского. Там же жили его жена Надя, их дети Борис и Евгений, моя бабушка, старший брат тети Нади генерал Евгений Деррет, барон Мендель, полковник Николай Филимонов, секретарь атамана Натцев и моя сестра Александра. Все мы жили очень тесно и скученно на втором этаже в
маленькой квартирке. Я прожила там 24 дня в декабре 1920 года. Уже в Константинополе я вышла замуж вторым браком за Александра Але ксандровича Таскина. Он был крестником императора Александра III, а его отец был инспектором царских земель»15. Позднее, в 1929 году, Валентина Юлиановна поступила на Турецкое радио, стала первой его пианисткой и проработала там всю жизнь. В конце 80-х годов она аккомпанировала в ресторане «Ялым» своему партнеру греку Теодору. своим кокаином и опиумом, пи сал и сам Вертинский: «Было одно желание — забыться. Забыться во что бы то ни стало.
Сперва играли в "баккара", потом ужинали, потом пили "шампитр".
Собирались мужскими компаниями по несколько человек и ку тили, вспоминая старый Петербург»16. В том же кабаре с громадным успехом выступала певица Елена Никитина, о чем пишет князь Ишеев.

Племянница донского атамана Богаевского Валентина Юлиановна Таскина приехала в Константинополь в 1920 году и вскоре поступила работать пианисткой. Мне удалось встретиться с этой уникальной женщиной в ресторане «Ялым» на азиатском берегу, где она играла русские песни, уже сорок лет аккомпанируя своему верному партнеру - греку Теодору. Вот ее рассказ.

«Я родилась на Кавказе в городе Грозном в 1902 году. Мать моя была русской, а отец - поляком, поэтому я урожденная Верженская. Восьми лет родители перевезли меня в Кисловодск, где я окончила гимназию с золотой медалью. Моя тетка была первым браком замужем за графом Келлером, главнокомандующим Русской армией, а вторым браком она вышла замуж за казачьего атамана Аф-рикана Петровича Богаевского. Он уже давно был влюблен в мою тетю Надю и даже держал при ее первом венчании венец. Впервые я познакомилась с Богаевским, когда мне было девять лет, у нас дома в Кисловодске, и сама в него чуть не влюбилась. А уж после революции из Петрограда в Ессентуки приехала знакомая нам семья баронов фон Клодт-Юргенсбург. Их было три брата, и, влюбившись, восемнадцати лет я обвенчалась с одним из них, двадцатилетним офицером бароном Константином. Осенью 1920 года я эвакуировалась из Феодосии в Константинополь и лишь тут узнала, что мой муж был убит большевиками. В Константинополе я сперва поселилась в доме-канцелярии атамана Богаевского. Там уже жили моя тетя Надя, моя бабушка, брат тети генерал от кавалерии Евгений Дерет, генерал барон Мандель. Все жили вместе на втором этаже, и даже мой младший брат был с ними. Дом этот находился в районе Тарлабаси, и я прожила там 24 дня в декабре 1920 года. Затем я получила работу в американском госпитале, потом в детской школе, а затем поступила пианисткой-тапершей в синема «Мажик» на площади Так-сим. Фильмы там крутили немые, немецкие, с участием Лиа де Путти, Вилли Фрича, Раймона Наварро. Все музыканты в кинозалах были русскими. Я играла вместе с неким Поляцким, очень способным музыкантом. Играла я там вплоть до 1929 года, а затем перешла работать на радио и стала первой пианисткой турецкого радио. Уже в Константинополе, в 1923 году, я вышла вторым браком за Александра Александровича Таскина. Он был крестником императора Александра III, а его отец был инспектором царских земель. Дядя мой, атаман Аф-рикан Богаевский, уехал затем в Париж, где был убит; похоронен среди своих казаков на кладбище в Сент-Женевьев де Буа».

Специально для
http://vk.com/kurtseyt_official, при копировании, пожалуйста, указывайте источник, уважайте чужой труд

# 658
Здравейте, момичета, и аз да се похваля, гледах епизода и не съм разочарована от Шура. Много е мила, крехка, а се опитва изглежда силна, да постъпва правилно, да се държи на положение. Тя се чувства несигурна и затова греши. А Сеит не направи нищо, за да я накара да се чувства сигурна. Както тя каза, не се опита да завоюва отново доверието й. Държи се авторитарно. Може да е герой, но Шура вижда само че изчезва, не споделя къде ходи и какво прави. Лесно се пали, рискува живота си. За Шура остават тревогите. Тя не споделя живота му, защото Сеит не я посвещава в нищо.
След всичко преживяно е нормално Шура да се промени. Опитва се да запази достойнство, да не тича при всяка дума при Сеит, а после да остава сама в опасна ситуация.
Шура вече не е малкото момиченце, което вижда само любимия си.
Шура порасна и вижда не само любимия си, но и какво се случва наоколо - изгнание, окупация, стрелби, бедност, опасност. Вижда и каква е в очите на обществото.
Шура няма стабилен социален статус, подкопано е и доверието й в Сеит.

Не бих могла да я упреквам. Може да е наивна, може да греши, но е напълно обяснимо.

По-големи са ми изискванията към Сеит. Той е по-възрастен, има образование, има опит с жените, воювал е, преминал е през тежки изпитания. Би трябвало да е по-мъдър, по-сдържан в гнева си и по-отговорен към Шура, че и към себе си.

Мюрвет е прекрасна, красива, невинна, послушна, плашлива като сърна. Нали не вярвате, че ще  бъде такава винаги?
Като се омъжи и преживее скандали, изневери, несгоди, като бъде години наред пренебрегвана и лъгана, и тя ще се промени. Дали ще стане по-силна или по-злобна, не знам, но няма да е същата.

Айше и Емине ханъм са непоносими, но играят добре. Както и Били.

Много ми е мъчно за Гюзиде и Джелил, не мога да отгатна каква ще е тяхната съдба според СЦ.

Това са ми мислите след епизода, виждам, че сте на друго мнение, но и аз да си споделя.
Лека нощ!

# 659
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дриймче, добре си споделила, мила. Но понеже пише "племенници на Къванч", затова полюбопитствах коя е хубавицата с тях.( И понеже името ми беше непознато.)
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт