Отговори
# 660
Някой разбра ли какви събития се визират в разказа на Мюрвет за бягството им от България и че са се страхували от български войници?

# 661
Ами не ми хареса Шура в последната серия, въпреки че съм й фенка.  Както Фенчето казва, Сеит е на последно място за нея, именно затова тя ще го загуби и то заслужено.

А на мен много ми хареса Шурка. Цял първи сезон това момиче ходеше като сянка след вездесъщия Сеит и само го гледаше с огромните си предани очи с обожание. Сляпа и глуха за всичко друго, освен Сеит, Шура беше напълно безлична. Винаги с някаква лека досада Сеит я удостояваше с дежурната целувка по челцето да е щастлива и тръгваше по неговите си супер дупер важни дела, като например взривяване на някой склад, дълбокомислен разговор с вуйчо Али и прочие, а замечтаната Шурка си четеше САМА любовни романи в леглото, чакайки "любовта на живота й" да се завърне. Не Сеит за Шура е на последно място, а Шура за Сеит. В писмата и разговорите му с близостоящите Шура е центъра, ядрото, а насаме някак си му е леко отегчителна с пламенната си любов. 8 месеца в затвора и той я удостои с дежурната братска целувка и думите "защо не си заминала"?!

Шура е даденост за Сеит, тя е безпрекословно негова, а Шура просто порасна, видя, че Сеит не е идеалният, посъбори малко от пиедестала, който му беше изградила и там видя истинският Сеит. Сеит, който пие, изневерява, честолюбив е до болка, колеблив относно перспективата да се ожени за не-туркиня, който продължава да воюва, рискувайки и себе си, и нея. Да, Шура се поеманципира малко и слава богу, че да посъбуди заспалия дълбок сън Сеит и да го накара да я забележи, щото се беше превърнала в част от интериора - гардероб, легло, шкафче, Шура, нощна лампа, прозорец и т.н. Не се еманципира в правилната посока, т.е Петро, но важно е усилието все пак. И има ли значение кой кого ще изгуби, след като и двамата са се изгубили и са изживели живота си с нелюбими хора?

# 662
Добро утро, дружки !  Hug Щастлив нов ден ви пожелавам !   bouquet

Скрит текст:

Признавам, че не съм ви чела вчерашните ви размисли и страсти, защото не искам да се влияя от ничие мнение, докато не изгледам целият епизод. Peace Днес ще го довърша и ще споделя и аз какво мисля.
Засега и двамата много ме дразнят !  Crossing Arms И двамата са много променени, но тази промяна не им носи нищо добро, за съжаление.

Скрит текст:
Светът се променя

Светът се променя, променя, променя,
а всъщност, това си е същият свят,
във който се търсим през цялото време,
във който мечтите ни нощем болят,
и пак се издигат прозрачни империи,
а после се срутват на пепел и прах,
и всяко предателско тайно неверие
умира в съмнение, сянка и страх…
Това е светът ни, във който ни има –
щастливи, нещастни, красиви, добри,
притискащи силно нещата любими
в сърцето, което до болка тупти,
живеещи, дишащи, смели, прекрасни,
и винаги истински, чисто човечни…
Светът се променя. Безкрайно и ясно.
А ние сме същите. Обич и вечност.

Мира Дойчинова-irini

Още веднъж благодаря на всички за подкрепата и добрите думи !  newsm51  love001 newsm51

# 663
Добро утро,
Госпожо радвам се че вече всичко е ок и ти си се посъвзела  Hug

Не знам аз в Сеит промяна чак такава не виждам, освен че се променя с оглед на това че преживява все повече и повече несгоди и борбата , опита , всекидневните му взаимоотношения с различни хора оставят в него следа, но то това при кой ли човек не се случва.
Той продължава да си обича Шура, но тя също расте и се променя и под натиска на Петро и Тина се е променила, но на нейно място и аз бих, дори и да не тръгна така сляпо да вярвам на Петро, пак ще си спретвам скандалчета на любимия след такава обработка отвън  Peace

Линка зя руския превод нерде  newsm78

# 664
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРАЛИЦЕ МОЯ !

Пожелавам ти цялото щастие на света, защото ти го заслужаваш ! Бъди здрава, бъди смела, бъди влюбена в живота, смей се и обичай с цялото си сърце ! Вярвай в себе си и независимо от всичко, продължавай да обичаш хората, наслаждавай се на живота, на любимите си хора, на всичко, което те докосва, защото това е да бъдеш щастлив ! Радвам се, че те има в живота ми и много те обичам !

# 665
Нервакова,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря !   bouquet

Ето епизода с превода на подругите. Hug

# 666
Здравейте Hug
Госпожата Heart Eyes Hug

И аз искам да поздравя Краличката Heart Eyes и да й пожелая да бъде здрава, щастлива и обичана!

Момичета благодаря ви за коментарите  bouquet

# 667
Здравейте момичета   bouquet  Госпожата,  Heart Eyes благодаря от сърце за пожеланията!   bouquet Много, много, много те обичам и днес, на рождения ми ден, едно от желанията ми е ТИ да си щастлива!!!  Heart Eyes Много ми е трудно да влизам тук, не знаех, че нещо се е случило при теб, извинявай!  Но онзи ден си мислех за майка ти, сякаш нещо ми е подсказвало...  Съдба!!!

Айричка,   Heart Eyes благодаря ти! Бъди много здрава, това искам за теб!   bouquet

Почерпете се за мое здраве, макар и днес да съм болничка
Скрит текст:

Още не съм гледала нищо, само 14 епизод. Ще наваксам и ще пиша. Само да кажа, че Шура опрделено се е променила, порастнала е. Мурка е хубавелка, а майка й си е чистаГюлтен.   bouquet

# 668
Кралицата Честит рожден ден

# 669
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Краличке, Честит рожден ден и от мен, мила!
Да си жива и здрава ти пожелавам, от здраве да не се отърваваш! Да се радваш на живота, на сладкото си дете и милия си съпруг и на всички други обични хора! И бъди смела, наистина, не се страхувай от нищо!
Имаш и моята любов.
 Hug Hug Hug Hug

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 670
Кралице, честит рожден ден! Да си здрава до довечера и да го отпразнуваш!

Филипова, четох те с интерес, май твоите впечатления се доближават до моите. Поне не си така ядосана, както когато започна превода. Когато гледаме сериите цялостно и на разбираем език, май нещата си идват на място.

Продължавам да чакам какво ще се случи с Джелил, харесват ми и той, и Усхан Чакър.

Хеле пък на кон!

# 671
 wavey wavey wavey
Кралице. bdbaloni  party023
За съжаление всеки един от тях и Шура, и Сеит са прави за себе си, и сами си отравят живота, Tired и както писах по време на онлайн гледането ми все още не ми е мъчно за никой от тях, занапрад само времето, ще покаже.

# 672
Терзи,  Heart Eyes Вале,  Hug Наде,  Heart Eyes благодаря от сърце!   bouquet
Светле,  Heart Eyes знаеш за какво най-много ти благодря, имах нужда от думите ти!   bouquet

Да ви кажа Осман, нали сега е в ПО, бая голями ръце е направил.  Whistling А съдбата на Миша го преследва навсякъде ив ПО му видяха сметката, ама е хубав мъж.  Whistling

# 673
Мурка е хубавелка, а майка й си е чистаГюлтен.   bouquet

Коя е Гюлтен?

# 674
Анкета
http://gecce.com/anket/dizilerin-en-sik-erkek-oyuncusu-sizce-kim-1

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 13:33 от ValentinaP

Общи условия

Активация на акаунт