ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 2

• 47 567
  • 1 051
  •   2
Отговори
# 150
Абе тоя Тачо с тия червени бузки и с вид на кьосе, леко пълен и страшно безличен с какво ги омайва толкова тия жени, че цяла интрига в ББ са спретнали с него за център? Че и от визитката каквото чух от устата му - като доста глуповат ми се стори. Жени наистина не я разбирам как е свързалала живота си точно с това леке? Имам чувството, че не може едно смислено изречение да състави.

# 151
Сега се сещам, че снощи запознавайки се  и здрависвайки се с Евгени Минчев, на репликата му:"Приятно ми е,Янина КАшева.", синчето на Иван Иванов изобщо не вдяна.Пък уж баща му това, баща му онова ......а дори не знае къде се е снимал и с кого си е партнирал.    Mr. Green
Мисля, че се издразни и си замълча. Евгени се опита да блесне и беше отчайващо пиян.

# 152
  • Испания
Няма директно излъчване по Диема Фемили.

# 153
  • София

Да, защо така?

# 154
Здравейте, да се включа и аз. Миналия сезон Мира Радева влезе с мъжа си (как се казваше  newsm78) като един човек, ама си излязоха поотделно. Така, че имат двоен шанс да спечелят. Въпреки, че аз стискам палци на Влади  Peace

# 155
  • Испания

Да, защо така?

Защото лъжците /навсякъде афишират, че ще може да се гледа 24 часа/ продуценти смятат, че така ще повишат зрителския интерес.

Форумът се влачи като свински черва, без извинение.  #2gunfire Зарежда не знам колко време.  #2gunfire

# 156
Абе тоя Тачо с тия червени бузки и с вид на кьосе, леко пълен и страшно безличен с какво ги омайва толкова тия жени, че цяла интрига в ББ са спретнали с него за център? Че и от визитката каквото чух от устата му - като доста глуповат ми се стори. Жени наистина не я разбирам как е свързалала живота си точно с това леке? Имам чувството, че не може едно смислено изречение да състави.

И аз това се чудя, толкова е неприятен.

# 157

Да, защо така?
На ТВ-то ми изписва,че ще почне в 14.30ч.

# 158
  • София
Нашата кабелна е на МТел, според тях даже вече е започнало  Joy

# 159
  • Pleven, Bulgaria
А тази Лендарева,спомена във визитката си,че не обича да говори с жени,ми в къщата какво ще прави,като повечето все такива.
Започна по диема,но дават празно общежитие

# 160
  • Испания
Започва. Да видим колко време ще ни оставят без звук. Засега само статична картинка.

Корекция: видео от резиденцията.

В ТВО Воче пере.

# 161
  • Обетованата земя
Много симпатизирам на Влади, Тити и на Ели Гигова засега. Другите са ми интересни. Манекена, танцьора и Вулева най-не ми харесват. 
Линдарева изобщо не ме кефи, а и какво самочувствие, леле, всички искали на нея да приличат...  Shocked
 Забелязах, че тази година преобладават жените зодия Риби в къщата, миналата година пък имаше много Козирози Simple Smile

# 162
  • Испания
Кучкова се скъса да се слага на Минчев.

# 163
Дават ги, бе. Най-накрая, даже, на живо в лукса.  Laughing

Великият лорд стабилно си покръква...

# 164
  • София
Много е дразнещо с това спиране на звука. Вчера затова се отказах и да гледам,  кой знае какво си говорят, че да не чуем нещо нередно

Общи условия

Активация на акаунт