ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 2

• 47 567
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 540
  • София
  Ама и го каза на Венета.Ако искаш да си правиш монолог , аз си тръгвам.Нещо не им се получава скандала.

# 541
Най-накрая някой да го каже точно както е. Семейство се разваля отвътре. Евала на Жени.

# 542
  • София
И браво, тя каза, че е виновен мъжа и, а не Зорница. Венета онемЕ.
Хахахах, вярно онемя.

# 543
  • Пловдив
ВИнетка е като грамофонна плоча. Жени се държи по-достойно.

# 544
  • Испания
После ще ви чета. Сега само да напиша, че гледам добре почерпената Кърканджиева и помиярското й поведение /без извинение/. За себе си се убедих, че мнението ми за нея е напълно обективно.

# 545
Малеее, Жени откачи Simple Smile)) И браво, тя каза, че е виновен мъжа и, а не Зорница. Венета онемЕ.

Радвам се, че има жени, които осъзнават, че не любовницата е най-голямото зло! Евала (не знам дали говори заучено или лицемерно)!
Аз бих реагирала изключително като Жени!  Peace

# 546
Сигурно Жени е удaрилa няколко чaши, но е време някой дa зaтвори голямaтa устa нa Венетa.

# 547
  • София
  Права е Жени в това, че семейството се разваля отвътре. ако всичко между нея и мъжа й е ОК, никой няма да може да ги радели.

Опаа..приятелки били във Фейсбук, пишат си, пък тук Зори се прави, на много притеснена от срещата им  newsm78

# 548
Евгения и Венета не са заровили томахавката!  Mr. Green

Преди 10тина години Венета снима строящия се дом на Калаканджиева и питаше от къде са парите... после 100% е яла бой (тя май още пред камерата се напишка от страх).... дааааа, личи си, че са във вражда!  Whistling

# 549
  • София
И аз на Вочето хич не и хващам вяра. По съм склонна да вярвам, че е завлякла половин София с пари.

Това значи ли, че вярваш на Евгени /относно чепканата тема, разбира се/ ?

За Евгени знам, че наистина е направил няколко човека много известни от нищо. Дали Вочето му дължи пари лично на него не знам, но е доста вероятно.

А още по-вероятно е, че Евгени говори гадости за много хора, които вече не виждат смисъл да му дават пари и бесен от това той ги излага повсеместно.... Също като при мутрите - ако направят някому услуга, той цял живот след това съжалява...

# 550
Браво на Жени, и аз бих реагирала така, виновен е този, който е обвързан и има ангажимент към даден човек. В случая Тачо.

Зорница само на мен ли ми се струва грозновата и проста? "тва" са "някви неща" "някви такива" + недовършване на изречения и продължително "ъъъъъъъъъъ"  ooooh!

# 551
Венета се държа в типичния си помиярски стил.
Жени малко изтрещя, но кой не би, на плитките манипулации на Венетка. Добре отговори и си защити мнението. Много рядко някой да не й прави мили очи на великата водеща.

# 552
Тотална греда удариха с Женя и Злобета Mr. Green

# 553
  • София
 Права е Жени в това, че семейството се разваля отвътре. ако всичко между нея и мъжа й е ОК, никой няма да може да ги радели.

+ 1000

# 554
  • Pleven, Bulgaria
Венета винаги е търсила пошлото и интригата и се опитва всячески да ги изкопчи,дори да ги няма.
Не може един професионален журналист(за какъвто се има) да задава въпроси и като не е това,което тя си мисли и няма нищо жълто и да почнеш да нападаш и да даваш оценки.Не можа да направят скандал между Жени и Зорница,за сега,но и на Венета не и се получи.Явно е,че тя е на страна на Зорница.
Дори и да беше пиинала,Жени се държа на много,много по-високо ниво от Венета.

Общи условия

Активация на акаунт