ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 2

• 47 544
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Всичко е за шоуто ,надали Евгения и Зорница щяха да си говорят навън при друга ситуация или пък толкова им е акъла... То да ,да си възпитан, над нещата, но колко да си възпитан,  че да не уважаваш себе си и достойнството си.. Да лика, прилика са си!

# 961
  • Варна
Определено е само за шоуто, не вярвам Жени навън да пие от една и съща чаша чай с Линдарева.

# 962
А Линдарева вече добре ли е, или още е под влияние на изпитите енергийни напитки ;д ?

# 963
Mari_Mar, къде могат да се видят клипчетата, които записваш? Благодаря.

# 964
Не мисля, че само енергийните напитки са причината за неадекватното и състояние. Много лабилна ми изглежда  Peace Има вид на друсана. Седи зяпа в една точка, показва си гащите и след това избухва в смях и тръгва да дрънка глупости.  Peace

# 965
Мари, благодаря, че записваш, за пропусналите.
Ганушка, на теб благодаря за преразказа  bouquet
Много са либерални нашите звезди, аз все още мисля, че Жени изпитва по- скоро приятелски чувства към Тачо. Жена, която силно обича, не знам дали би пийвала от чайчето на любовницата, обсъждайки фризури. Още повече е обществена тайна, че Жени е прекарала част от лятото в компанията на известен подземн бос. Всичко ми е някак режисирано и сякаш тримата са се виждали и обсъждали как ще се държат. Може и да греша, но така ми се дава:))

# 966
 Peace
Mari_Mar, къде могат да се видят клипчетата, които записваш? Благодаря.
+1  Peace i az много искам да ги видя

# 967
Много са либерални нашите звезди, аз все още мисля, че Жени изпитва по- скоро приятелски чувства към Тачо. Жена, която силно обича, не знам дали би пийвала от чайчето на любовницата, обсъждайки фризури. Още повече е обществена тайна, че Жени е прекарала част от лятото в компанията на известен подземн бос. Всичко ми е някак режисирано и сякаш тримата са се виждали и обсъждали как ще се държат. Може и да греша, но така ми се дава:))
Абсолютно на същото мнение съм! Тримата са влезли за да вземат парите и да направят малко актьорско изпълнение!

# 968
  • София
  ето папката...като отвориш едно видео, после със стрелките в ляво или дясно местиш към следващият клип.

Единият запис от вчера е без звук, нещо се прецака... Cry

https://picasaweb.google.com/109924162291828829603/MkHSX#   Hug

два засписа още се обработват, че са по-дълги, но ще тръгнат след малко и те

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 16:10 от Mari_Mar

# 969
Тризначките в момента обясняват по ТВ7 как Нико Тупарев се опитва да ги убие.  #Crazy

# 970
  • София
Тризначките в момента обясняват по ТВ7 как Нико Тупарев се опитва да ги убие.  #Crazy
Търсят внимание и си вярват!

# 971
  • София
А с кой е прекарала лятото Жени?
А сетих се!

# 972
Пламен Дишков- Кела.

# 973
  • Viena
Тия са луди тризначките.....

# 974
Търсят внимание и си вярват!
тия чапли пак ли се появиха ???  нема ли кой да ги опъне  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт