ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 2

• 47 567
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 840
# 841
А ние имахме такава, кафе също имаше. Аз от 14 годишна пия. Но пък и аз съм от София.

# 842
  • Ямбол
Тъкмо някой ѝ се развика на зорница да млъкне и пак го резнаха. Тачо ли беше. Отношението към нея е като към парцал. А тя се хили точно като дрогирана.

# 843
Абсолютно. По-горе четох, че била изпила 6 редбула  Shocked

# 844
  • IT
За жалост това момиче стана за подигравка. И пак за жалост сама се докара до това състояние.

# 845
  • София
Абсолютно. По-горе четох, че била изпила 6 редбула  Shocked
ВЕрно ли , ами направо да си я прибират, мама и тате и вуйчо ли беше. То няма смисъл от излагането, а само ще си навреди здравословно.

# 846
  • Ямбол
Ами нека да ѝ светне лампичката, че в очите на мъжете не е онова, за което се има тя, а просто една изтривалка, момиче за една нощ и толкова.

# 847
Зорница не спря да мели и май тъкмо щеше да отнесе шамарите от Тачо (Айде, 'земи млъкни малко ма) и я напъдиха  да им прави филии  Laughing

# 848
А ние имахме такава
Скрит текст:
, кафе също имаше. Аз от 14 годишна пия. Но пък и аз съм от София.

hahaha Ауууу бях ги забравила! За протокола - и във Видин е имало.  Sunglasses

# 849
  • София
Ами нека да ѝ светне лампичката, че в очите на мъжете не е онова, за което се има тя, а просто една изтривалка, момиче за една нощ и толкова.
Няма да и светне, ама да си я взимат техните. То за жалост има много такива девойки, резултат от системата през последните 25 години.

# 850
И това също, другото при нея е, че има прекалено високо самочуствие за себе си, което противно на очакванията й е обърнато изцяло против нея.  Peace

# 851
Току що прегледах клипчетата. Мари   bouquet
Зорница е уау. Тя ли разказваше, че не е работила никога, обаче е изкарала много пари  ooooh!
Албена не ме дразни. Играта с кубчета ще е интересна.
Не съм от София, ама и аз съм пила кафе. Май имаше кубинско и виетнамско.
Но пък се сещам, баща ми веднъж от командировка в София донесе един чувал с дамски превръзки. Целия женски състав от колегите искаха да му целуват ръка
ИМА ЖИВО

# 852
Пуснаха  Mr. Green Пу, Пу,Пу  Grinning

# 853
  • Испания
Линдарева е мноУ зле.

# 854
  • Ямбол
За Зорито нямало легло и Тити спи на земята заради нея. Жентълмен Wink

Общи условия

Активация на акаунт