Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 51 523
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Angels_ на мен са ми казвали да ги пия две поредни вечери т.е. неделя и понеделник щом вторник ти е пункцията, според мен ги почвай от тази вечер по 10 капки в малко вода.
Късмет във вторник!

# 61
Момичета,днес бях при Персенска и имам 4 фоликула във вторник ще ми е пункцията,но акушерките ми казаха да си взема капки ка вит ,но от толкова много информация която ми дадаха не помня  дали от днес или от утре беше по 10 капки.  bouquet

Ако пункцията ти е във вторник, то тогава утре би трябвало да ти е прегнила. Капките ги дават за деня на прегнила и за следващия по 10 капки. Значи утре и в понеделник трябва да ги пиеш.
На мен по принцип ми дават едно листче преди пункция, където е написано кога и какво.

# 62
Момичета,днес бях при Персенска и имам 4 фоликула във вторник ще ми е пункцията,но акушерките ми казаха да си взема капки ка вит ,но от толкова много информация която ми дадаха не помня  дали от днес или от утре беше по 10 капки.  bouquet

Ако пункцията ти е във вторник, то тогава утре би трябвало да ти е прегнила. Капките ги дават за деня на прегнила и за следващия по 10 капки. Значи утре и в понеделник трябва да ги пиеш.
На мен по принцип ми дават едно листче преди пункция, където е написано кога и какво.

Да утре ще ми постявят прегнила.Точно така беше обясни ми,че трябва и капките тогава.Благодаря ти ,мила  bouquet

# 63
# 64
  • София
Във вторник в 18.00 часа имах трансфер на две замръзени ембриончета на 5 дни.  Слагам Утрогестан, пия Медрол и бия Фраксипарин /както се казва - празно да няма/ Joy  Но ми се струват малко лекарствата. Миналия път, който ми беше първи, и от който замразихме ембриончета пиех един тон лекарства.
Тези от вас, които са със замразен трансфер или са имали такъв, моля споделете.  Hug

Аз при моя ЗЕТ имах само но-шпа ( 3х2 за 7 дни), Утрогестан ( 2х3) и фолиева к-на. Този път трансфера ми е на свежи и имам всичките предните, както и Медрол, Естрофем и Фраксипарин.

Ти нямаш ли но-шпа и фолиева, тях винаги ги изписват.

Пия я фолиевата киселина от преди трансфера и продължавам + това ям всеки ден по едно авокадо - много го обичам, а то има много фолиева киселина. Но нямам нош-па и Естрофем. Явно при всички ни е различно.

# 65
  • София
Успех на всички!   bouquet
Имам час за първи преглед ноември и много се вълнувам!
Как протича първият преглед,какви изследвания  се правят ? Каква е сумата ,която първоначално трябва да си подготвя?  Исках да си направя цветна снимка и изследвания на хормони преди дълго чакания ден,но от регистратурата ми казаха,че не може?! В Надежда рабитят ли по ФАР?
Извинявайте за стоте въпроса,но знам че ме разбирате!
Благодаря!   bouquet

# 66
Първоначалната сума най-вероятно ще е 30 лв. или поне на мен толкова ми взеха за първичния преглед. Най-общо протича като УЗ преглед и разговор - обясняваш какво сте направили до момента и защо сте там. След това в зависимост от плана за действие, ще се ориентираш какво да правиш и кое колко струва. Хормони предварително съм 99% сигурна, че няма да ти искат, така че не се притеснявай. Иначе да, в Надежда работят по ФАР, но за целта трябва да подадеш документи. И да имаш основания за подаването на документи Simple Smile
Кой лекар ще те поеме?

# 67
Eдно въпросче към правилите Инсеминация-как протича и къде се прави

# 68
50 лв е първичния преглед, включва стандартен преглед, преглид на стара документация и начертаване на план за действие.

# 69
Angels_ на мен са ми казвали да ги пия две поредни вечери т.е. неделя и понеделник щом вторник ти е пункцията, според мен ги почвай от тази вечер по 10 капки в малко вода.
Късмет във вторник!

Благодаря ти,мила Hug Hug Hug

# 70
# 71
Здравейте момичета, не съм с проблемно забременяване, но упорито издирвам лекар, който да е на ти с проблемно износване ...и затова се зачудих дали да посетя д-р Михова
Мисля, че д-р Михова би те ориентирала, опитай да си запишеш час.

# 72
момичета да ритам,колко парички е ЗЕТ?

# 73
ЗЕТ е 450лв

# 74
  • на морето
Кога платихте за опложданета? Онзи ден бях на преглед и на каса ми казаха, че имам задължения за оплождане, а предния месец като бях на пункция нищо не ми казаха. Та сега ще изчиствам тези суми.

Общи условия

Активация на акаунт