Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 51 685
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,
искам да попитам тези от вас които са правили биопсия как протича процедурата, болезнена ли е?
Благодаря предварително!

# 376
  • Варна
Здравейте,
искам да попитам тези от вас които са правили биопсия как протича процедурата, болезнена ли е?
Благодаря предварително!

Не е болезнена, но е малко неприятно не се притеснявай успех.

# 377
Мен лично ме заболя и като станах от магарето изведнъж ми причерня,облякох се и ме сложиха да полегна малко на кушетката. Аз бях пътувала цяла нощ и не бях спала и може би заради това така се почувствах зле.

# 378
Здравейте,
Благодаря предварително!

Вземи си или 1 Аулин преди това или няколко часа по-рано един Профенид.

# 379
И при мен май ще има биопсия Sad а колко ме е страх няма да ви казвам.А за отрицателните тестове аз не се обаждам да казвам че е - спирам лекарствата и си записвам час за коментар

# 380
  • Перник
И при мен май ще има биопсия Sad а колко ме е страх няма да ви казвам.А за отрицателните тестове аз не се обаждам да казвам че е - спирам лекарствата и си записвам час за коментар
Повярвай ми преди всяка нова манипулация умирах от ужас, как ще е, ще боли ли, ще припадам ли  Embarassed, докато не ми минаха доста по-страшни гадости през главата. Това ти е най-малкия проблем, спокойно  Hug Hug Hug

# 381
Здравейте,
Благодаря предварително!
Здравей, имам 4 биопсии. Половин час преди биопсията пиех 1 аулин. При една от тях материала не беше достатъчен и веднага взеха втори път, не е приятно, но не съм и изпитала ужасна болка. След това около час, два има леки болки като при цикъл и може да изкървиш леко от вземането на материала от маточната лигавица. Спокойствие и успех на всички.

# 382
Здравейте,
в един от постовете четох, че д-р Стаменов няма да го има от 16 до 26.10, а в друг от 20 до 26.10. Някой знае ли със сигурност коя информация е вярната?

# 383
  • София
на мен лично той ми каза преди 2 дни, че от 16 го няма.

# 384
Бамба, благодаря за инфото.
Ще се опитам тогава да се видим с док. преди 16-ти, понеже в петък биолозите ме изненадаха неприятно, че нищо не са замразили, понеже 2-те ми ембриончета са спрели развитие на 5-ти ден, а трябваше при следащия цикъл да правим разширена биопсия за имплантационния прозорец и чак след това да правим трансфер.

# 385
Много благодаря на всички които ми отговориха, ще гледам да съм спокойна Mr. Green  bouquet  bouquet  bouquet

# 386
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Момичета, и по-скоро пациентките на д-р Шефкетова, имам един въпрос- в петък бях на преглед, тъй като последният ми цикъл беше на 2 август и чакам да дойде, за да направим цветна снимка. Д-рката ми изписа Фемостон 0,001г, но като се прибрах и минах през аптеката се оказа, че Фемостон е 0,002г, а Фемостон Конти е 0,001г. Знам, че хич не ми е уместен въпроса, но не ми се бие толкова път за една рецепта, някоя от вас да е била на Фемостон и кой от 2-та?

Аз пия Фемостон 0,002

# 387
Момичета, и по-скоро пациентките на д-р Шефкетова, имам един въпрос- в петък бях на преглед, тъй като последният ми цикъл беше на 2 август и чакам да дойде, за да направим цветна снимка. Д-рката ми изписа Фемостон 0,001г, но като се прибрах и минах през аптеката се оказа, че Фемостон е 0,002г, а Фемостон Конти е 0,001г. Знам, че хич не ми е уместен въпроса, но не ми се бие толкова път за една рецепта, някоя от вас да е била на Фемостон и кой от 2-та?

Аз пия Фемостон 0,002

Вчера звънях в клиниката - и моят е същият  Peace

# 388
Здравейте, момичета. Случайно да знаете дали д-р Начев е в България? Не мога да са свържа с него.
Успех на всички  bouquet

# 389
Да, Д-р Начев е в България. В събота бях при него на преглед и тъй като се надявах на другия ден, в неделя, да започна стимулация, останахме с уговорката да му се обадя по телефона, за да му кажа, какви лекарства са ми изписали. Така че, пробвай пак да се свържеш с него.

Общи условия

Активация на акаунт