Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои допълнителни дейности, в които децата могат да участват в училище?
Какви са проблемите с храненето в училище?
Как родителите описват първите впечатления на децата си от училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои допълнителни дейности, в които децата могат да участват в училище?
-
Какви са проблемите с храненето в училище?
-
Как родителите описват първите впечатления на децата си от училище?
-
Какви са хранителните навици на децата в училище?
-
Какви са цените на шкафчетата от IKEA?

Наистина отвратителна случка. 

Свикваме с новия училищен режим и честно казано, на мен ми е стрес, а на синковецът не му прави особено впечатление. Миналата година беше по половин ден на предучилищна и сега стенето по цял ден му тежи, иска да го отписвам от занималня
Засега нямат много домашни, по 4-5 реда ченгелчета или цифри. Старае се, справя се съвсем прилично за разлика от миналата година и аз съм много доволна. Честно казано, писането на цели страници чертички и ченгелчета ми се вижда скучно и безмислено, добре че засега не ни се налага. Домашното за събота и неделя го беше написал в занималнята, по своя инициатива почете малко от една книжка.
Доста от помагалата оставихме в шкафчето в у-ще...