ПЪРВИ клас - 1 тема

• 38 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Много сте писали и ще ви чета след малко.
Госпожицата е във възторг от училището. Каза, че било голяма забава. Разочарована е, че има 3 дни почивка. Домашни има по български, математика и английски. Сутринта ги написа. Дано ентусиазма и се задържи така още дълго време.

# 181
  • у дома
Помагалото Вълшебствата на числата от квадратния град
Скрит текст:
,което е показала Морена-чак сега успях да ви изчета  Embarassed наистина е за 3-4 клас-с любезното съдействие на Жасмин,която ми го снима от Столична библиотека съм го качила тук http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=14753 - торента изисква регистрация,за ад се тегли.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 23:26 от svetlaem

# 182
  • Sofia
Лулу, съчуствам ви!  Hug Наистина отвратителна случка.
Дано е забрави бързо младежа.

Браво, Светле, ще вмъкнем в Библиотеката, следващия път.   bouquet

Аз да ви покажа какво изгледах днес, препоръчвам ви го, не че нещо ново и, което не знаем, но пак  е ползено.  Simple Smile

# 183
Да се запиша и аз  Grinning Свикваме с новия училищен режим и честно казано, на мен ми е стрес, а на синковецът не му прави особено впечатление. Миналата година беше по половин ден на предучилищна и сега стенето по цял ден му тежи, иска да го отписвам от занималня  ooooh! Засега нямат много домашни, по 4-5 реда ченгелчета или цифри. Старае се, справя се съвсем прилично за разлика от миналата година и аз съм много доволна. Честно казано, писането на цели страници чертички и ченгелчета ми се вижда скучно и безмислено, добре че засега не ни се налага. Домашното за събота и неделя го беше написал в занималнята, по своя инициатива почете малко от една книжка.

# 184
  • у дома

Браво, Светле, ще вмъкнем в Библиотеката, следващия път.   bouquet

Вмъкни го,когато можеш-тъкмо и аз ще го намирам по-лесно,когато ми се наложи да дам линк .

# 185
  • София
Хоп,да се намъкна пак в темата за вълненията на първокласниците.На 16.09 родих и дъщеря ми съм я изпуснала от поглед първата седмица на училище.Тя в много доволна.Седи на първия чин и е послушна.Вчера извади всички тетрадки да ми покаже какво са учили.Бързо е свикнала с режима,само вечер заспивала още в  21-21.30ч

# 186
  • София
Хоп,да се намъкна пак в темата за вълненията на първокласниците.На 16.09 родих и дъщеря ми съм я изпуснала от поглед първата седмица на училище.Тя в много доволна.Седи на първия чин и е послушна.Вчера извади всички тетрадки да ми покаже какво са учили.Бързо е свикнала с режима,само вечер заспивала още в  21-21.30ч
Честито бебе, да расте здраво и послушно! А с каката ще наваксаш...няма да имаш избор:))))
: Morena като остана сама ще изгледам на спокойствие ....
Покрай кака си, малкия същи почна да пише  Laughing верно грознички ги докарва, но за възрастта си - добре....
Мерих нашата раница 2,200 без вода, плод и лека закуска, като ги добавя примерно 3 -3,200 да стане...Добре ми се вижда... newsm78 Доста от помагалата оставихме в шкафчето в у-ще...

# 187
Inkа, честито, да сте живи и здрави с малката душица!   bouquet

Светле, бях я забравила тази книга, ще й хвърля едно око.

Морена, мерси за клипа, изглежда интересен, ще го изгледам по-късно.

Тръгваме след малко на пазар да купя някакви кожени кецове на малкия, че в тези дъждове и студ няма как да кара с платнените и велурените. Изведнъж застудя, даже мъгла имаше при нас преди час. Май и шапки трябва да му се купуват вече.

# 188
Инка да ви е живо и здраво бебчето (момиче или момче е?) и много да ви радва. Heart Eyes

Лулу ужасна случка - не му е лесно на нейното дете да знаеш. Премина ли стреса при вас?

Ние се поупражнявахме с това което са правили в клас. Днес ще я оставя да си почине. Тя няма търпение утре да върви.  Laughing

Жасмин как е юнака?

# 189
  • София
Добро утро и честит празник!
Снощи до 100 часА подвързвах учебници, та в тази връзка да ви благодаря за идеята за цветната хартия и самозалепващите подвързии   bouquet ! В момента душата ми спи, защото съм на работа, но съм много доволна от снощното си "труд и творчество"  - учебниците станаха страхотни.

# 190
  • ГОре на черешата...
Честит празник  bouquet!

Инка, честито бебче  bouquet!

Отивам да будя поспаланковците, че много работа имаме днес, а искам следобед да идем до Търново за празненствата.

# 191
  • София
Привет-мривет и от мен и честит празник!

Нашите домашни са същите - за съжаление ги написаха с пълна липса на старание. Само малко суетня имаше при едни риби, които трябваше да рисуват - там им нарисувах по една риба на отделен лист, да гледат. За другото няма да се занимавам, изтрих по веднъж и ги накарах да повторят.

Да ви покажа, ако не сте видели няколко идеи за закуска, които може да се приготвят за училище. (Този сайт е доста чудесен и чместо го държа под око).

# 192
Честит празник!

Лулу, нямам думи! На какво ли може да попадне човек Rolling Eyes Дано е добре вече детето!

Клипчето и аз ще гледам сега.

Както предполагах, моята кифличка имала и друго домашно и то доста голямо, но е забравила. Предните дни ми се стори нещо изнервена и реших да я оставя. Явно все пак се беше уморила. Днес я хванах на къс пас да понапише някоя дума по английски и о, чудо, имала да пише по два реда десетина думи. При нас нямам нерви да трия. И без това толкова се мотка, че ако изтрия и я накарам да ги напише отново, ще полудея. Не й давам и тя да трие, освен ако не е нещо много фрапантно грозно.

# 193
Здравейте и от нас.
Ние бяхме 2дни на почивка и сега имам време да прочета.

лулумба, крайно неприятна случка. Хора с подобно поведение имам чувството че зачестяват по площадките.

EmiR, честито бебе. Simple Smile

# 194
  • София
Не думай,  Laughing Дърта съм вече за трето:))))Инка  има бебче...

Общи условия

Активация на акаунт