ПЪРВИ клас - 1 тема

• 38 841
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Приемате ли нови попълнения в "първокласните" редици   bouquet

Да!  Hug

Добре дошла!  Heart Eyes  

# 301
Здравейте, фейсбук групата не се пише много май .

Моята ученичка и харесва, но е много бърза, една страница за 5 мин. , тези чертички ги пише прави. Имаха домашно 1 стр. по математика и страница и половина по БЕЛ . Това само в петък , иначе незнам точно какви са им домашните. Какво им пишат , при нас браво, мн. добре, добре, отлично !? Казва, че и било бебешко , а в същото време не ги пише много добре , повтаря някога .

Ние сме по цял ден, там се хранят на стол . Взимаме ги в 5часа .

# 302
  • Sofia
Целта на ФБ групата (а не темата!) като тайна такава, е там да споделяме неща, които не можем тук, където всеки чете. Но пък такива моменти са рядкост, та нормално. 
Иначе темата си е тук и то отдавна.  Grinning

# 303
Целта на ФБ групата (а не темата!) като тайна такава, е там да споделяме неща, които не можем тук, където всеки чете. Но пък такива моменти са рядкост, та нормално. 
Иначе темата си е тук и то отдавна.  Grinning

мислех, че ще пишем там, защото имаме друга група за малката ми дъщеря , в която направо се преместихме там , разбрах ще ви следя тука по често !  Simple Smile

# 304
  • Sofia
...разбрах ще ви следя тука по често !  Simple Smile
А така, добре си дошла!  Grinning

# 305
Моля да нямате много зор и да се не преселвате окончателно и категорично у фейс,че някои сме асоциални и не ползваме тези обществени виртуални платформи bowuuТук ми е Идеал Петрофф

# 306
Групата там не е създадена с идеята и цел за преселване. Simple Smile
Създаде се с идеята, ако някой реши да сподели нещо по-лично, някакъв проблем и изобщо нещо, което не желае да става обществено достояние....да го направи там.

# 307
Ние днес закъсняхме ( то не е закъснение де, 15 мин. преди часа ги строяват в двора и влизат ), но неприятно малко се поучи. Предната вечер голям зор с домашните. ММ погледнал уж и всичко ок, ама аз като надникнах вечерта, чертичките с наклон, при нас прави. Едни цветя половината нарисувани, те трябва огледално да дорисуват и оцветят, нашия направил полукръг и ги брои готови... Та изтрих всичко и наново. Детенце вече беше уморено, криви ги, разсейва се, аз с гумата трия... абе ужас. Направихме я криво ляво, но не бях доволна, ама и аз съм си виновна де, че не погледнах по рано.
Да ви питам вашите слънца ( тези които ходят на занималня ) успяват ли да си напишат домашните. Нашата грешна домашна беше писана в занималнята, та се чудя таз учителка не вижда ли, че не е ок. Днес нямал време да си я допише и като се прибрахме ( към 7 ) седнахме да се занимаваме. Малко ми се губи смисъла на занималнята, ако след нея/работа ще сядаме пак да дописваме/или не дай си боже пак всичко наново...
За обувките за това време залагаме на качествена маратонка, зимата е с висока обувка, не сме почитатели на ботушите в нашето семейство.
За ФБ групата как да ви намеря, някои да ми я прати на лично?

# 308
Аз лично не държа толкова на наклона на чертите, стига да са правилно изписани като цяло.
Виждам, че Калина трудно спазва "правилния" наклон и повечето и черти и всякакви други са с обратен наклон (т.е. не от дясно на ляво, а от ляво на дясно). Ами не виждам смисъл да я тормозя да го прави обратно. Мен така ме натискаха и караха и в резултат на това до 7ми клас пишех ужасно.
След това вече си пишех с обратния наклон (както на мен ми е удобно) и си оправих и писането, че чак стана красиво.

За обувките, сега ходи с едни летни маратонки. Има и изцяло кожени от пролетта, но днес се измъкна с другите. Simple Smile
Есенни обувки по-плътни и затворени не съм купувала (бях, но още пролетта и сега се оказаха малки) и направо се чудя дали да купувам. Като гледам времето...още малко и ще стане за ботуши.

# 309
За съжаление занималнята е само безплатно гледане на деца до края на работния ден. Ние тръгваме от понеделник , но за огромно мое съжаление това което чувам за нашата е точно това. При батко му първата година имахме  невероятна госпожа, но втората-беше пълно безхаберие.

# 310

И при нас така с домашните,моята първолачка пише по-бавно и все не успява да си напише всичко в занималнята,та все се налага да дописваме вечер.И всеки път си викам: а какъв е смисъла? Но се надявам да посвикне,че както днес валя  проливен дъжд,а нямам кола ,как с малкото ще ходя да я вземам като стане 12,30?!Трудна работа,но с повече внимание и грижи в началото,да се надяваме,че ще свикне.А се сетих за гумените бутуши,дали няма аутлет на "Колев и Колев" и в аутлета до Метро?
В петък я взех на обяд и като отворих домашното-ми няма условия,та се чух с една майка,която са два урока напред и ми поясни( тяхното домашно е писано в занималнята).Така че и аз се присъединявам към "групичката" за условия,за да ни се улесни учебния процес у дома.

# 311
  • София
Привет Шанталче Hug. Да се появи още един първокласник от отчетната ни тема!!! Heart Eyes
Аз за малко само влизам - едвам ви изчетох - днес много сте писали!
Относно занималните имам толкова много да пиша, ама друг път. Само ще кажа, че сериозно се замислям за частна занималня, но ще дам още малко шанс на държавната.
Ема ходи с кожени обувки, леко приличащи на боти. Сухи са й краката. При нас не е оферта гумени ботуши- цял ден е в у-щето!
Лека нощ от мен, дано да мога утре повече да понапиша! Hug

# 312
  • Sofia
Нонич, то моята е за половин ден, ама ще я преобувам на входа, за да не стои с ботушите.  Simple Smile

# 313
Има аутлет на К и К в аутета да Метро.
Не харесвам гумени ботуши и не носим с детето.

# 314
При нас за подготвяне на уроци, писане на домашни в занималнята се отделя 1час и половина.
Няма начин дори и най-бавното дете да не успее да си напише домашното за това време, учителката да мине да обясни, провери и т.н.
Калина в къщи пише домашните по български и математика за около 30мин. (може и по-малко, но утре ще засека по-точно).

Общи условия

Активация на акаунт