ПЪРВИ клас - 1 тема

• 38 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
EmiR може ли да споделиш по точно как го дозираш?

Аз също не давам изкуствени добавки. Мед, плодове ,зеленчуци, сурови ядки.

# 481
  • Sofia
Гледам тези шишета за вода, дали някой е купувал подобни, да сподели..
http://www.ebay.co.uk/itm/550ml-BPA-Free-Cycle-Bike-Bicycle-Trav … sh=item2ecd094797
Ала-Бала, такова шише имаме. Първо поръчах него за у-ще и после се размислих... та реших, че няма да е удобно за целта, заради гърлото. По-широко е от еднократните шишета (500мл) минерална вода. И тогава взех такова, много съм доволна.  А първото си е за вкъщи. Simple Smile

# 482
  • sf
Тук вали из ведро. В неделя ще има при нас лекоатлетически турнир, малкият се е записал в масовия старт, дано се оправи времето, че и мои ученици ще водя и ми е притеснено.

Мариета , да не си от Горна Оряховица  Mr. Green че мойта щерка довечера пътува за Варна и в неделя е в ГО на състезание  Grinning
Снощи имахме РС, мина много приятно, чак ви хареса  hahaha
Тия дни имам много работа, та нямам време за форума, но ще си наваксам  Joy

# 483
  • ГОре на черешата...
Да Grinning. Шосеен пробег е състезанието. Ако има нужда от нещо - пиши ми ЛС, на драго сърце ще помогна с каквото мога Hug!

# 484
  • sf
Благодаря  Hug Тя ще е с баща си и още едно момче от отбора. Дано само времето е хубаво  Praynig

# 485
  • София
EmiR може ли да споделиш по точно как го дозираш?

Аз също не давам изкуствени добавки. Мед, плодове ,зеленчуци, сурови ядки.
Една кафена лъжичка от този насипния прашец разтворена в 1 лъжица кисело мляко....Но така и не го проядоха...Разтворих го и в мед /също става / 50 гр прашец в малко бурканче мед ..Трябваше му повече дни на прашеца да се разтвори, но и него отказаха..има доста специфичен вкус.. от направеното по една чаена лъжица може. Като цяло с прашеца не трябва да се прекалява....
Принципно може и да се хруска, но моите приятели пчеларите, определено смятат, че трябва да се разтваря с кисело мляко, защото се спуксва някаква твърда обвивка и така се усвояват напълно полезните нещица...

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 15:36 от EmiR

# 486
  • София-Младост
http://www.ebay.co.uk/itm/550ml-BPA-Free-Cycle-Bike-Bicycle-Trav … sh=item2ecd094797
Ала-Бала, такова шише имаме. Първо поръчах него за у-ще и после се размислих... та реших, че няма да е удобно за целта, заради гърлото. По-широко е от еднократните шишета (500мл) минерална вода. И тогава взех такова, много съм доволна.  А първото си е за вкъщи. Simple Smile
А при тези пиенето как става, дърпа се нагоре това стърчащото ли...че моя има навик със зъби да го прави Sad А и ръцете не винаги са чисти...или се завърта. И последно-спрямо шише 0.500 доста ли са по-широки, да преценя за страничният джоб дали влиза?

# 487
  • София жк Бъкстон
Аз купих шише Sistema от Emag за 5лв с безплатна доставка, но го имат само в зелен цвят и съм супер доволна от него - http://www.emag.bg/plastmasova-butilka-s-kapachka-sistema-twist- … ema/pd/DLJ6JBBBM/

# 488
  • София-Младост
hellborn   bouquet
Морена и на теб благодаря!

# 489
  • Sofia
Ала-Бала, на линка, който hellborn е дала се вижда - със завъртане е. Точно това му харесах много - че няма дърпане със зъби или пипане с мръсните ръце. Simple Smile
Нашето е 460мл и е с диаметър като еднократните.

# 490
  • София жк Бъкстон
Радвам се, че съм полезна. Аз съм много доволна от марката и досега съм поръчвала все от Англия, хубаво е, че вече са започнали и в България да я предлагат.

# 491
  • София
Да Grinning. Шосеен пробег е състезанието. Ако има нужда от нещо - пиши ми ЛС, на драго сърце ще помогна с каквото мога Hug!

Много ми е драго да срещна съгражданин Simple Smile Нищо, че не живея вече там.

Емир, а от тези таблетки как даваш на децата? Благодаря за споделеното.

Отвратително време, как не спря поне з амалко да вали. Чакам с нетърпение детето, за да разгледам какво са правили, а и май ще донесе и нови помагала и учебниците по английски. А и снощи сподели, че целия клас имали двойки на нещо си по математика  Rolling Eyes Ама хич не може д ами обяснява като хората. АКо не задам праивлните въпроси няма да разбера нищо  ooooh!

# 492
Здравейте мили мами,
съвсем случайно открих темата и видях познати никове на мами от отчетните теми когато бременеехме заедно и отглеждахме нашите малки фъстъчета. Толкова бързо мина времето и сега вече си имаме първолаци.
Ще ви следя и ще се включвам отново редовно и аз. На добър час на дечицата ни!

Морена благодаря за темичката!

# 493
  • София

Емир, а от тези таблетки как даваш на децата? Благодаря за споделеното.

Ами аз нарочно не писах за таблетките да не излезе реклама Laughing Иначе започва се няколко дни с 1/4 от хапчето - първия 1/4, втория 2*1/4, третия - вече по 1/2 хапче по 2 пъти на ден. И тъй като малкия е малко кг...това е неговата доза 2*1/2 хапче. За каката 2 пъти по 1 цяло хапче...като всеки път като го започвам почвам с малки дози...Като цяло са удобни, а и цената е приемвлива, особено ако си дистрибутор...Иначе купувам 100 гр прашец за 6 лв и свършва доста бързо...в смисъл аз си го хапвам Laughing А с  тия 100 таблетки карам повече време...

# 494
  • София
Синковеца днес не го оставих на занималня. Хремав е и малко кашлящ  Tired Давам сироп от бъз и витамини Алайв за деца. Пие и доста чай с мед. Всички болни бързичко да оздравяват.  fingerscrossed

Ники вече има 5 стикита от Лидл, но днес едно дете му изгубило едното. Друго пък му предложило срещу левче да му изплете гривна от ластици.  Crazy Дайте идея откъде ги купувате тия ластици, да вземе и той да се научи да плете. Казва, че е много забавно в училище, но все още не знае имената на съучениците си.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт