За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 306
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Здрасти  Mr. Green
Тези дни доста сте пописали, вие деца нямате ли  Naughty Mr. Green
В този ред на мисли, да споделя, че моето нещо се развали. ММ нали беше в болницата три дена и му казвах, че тати работи и ще закъснее ... та като се прибра е лепнат за нещо като ваденка, дори на село не иска да ходи ooooh! Три дена го кандардисвахме, но категорично отказваше да го заведем, ако ние не сме с него. Дано е временно, че така не става  Crazy Аз по м/у другото изкарах и една ангинка онзи ден, ей така да ми е по-хубаво, но вече съм ОК. Два дена мазане с Гранофорин и пръскане с Орофар и съм пушка вече  Crazy

Стеф, дечицата изглеждат много щастливи, а малката бързо да се оправя  Hug
Аз актуални снимки нямам, така че при първа възможност ще кача  Heart Eyes

Лина, този АБ казват, че е много хубав, но пък бил малко гаден. Бяха го изписали на малкия при нужда, но така и не съм прибягвала до него, но съм чувала за него от другата тема. Бързо оздравяване на Цвети, а ти да се насладиш сега малко на почивката, че после дупИ да ти е яко  Mr. Green
Аз кухня не взимам от лятото, малкия яде от нашите манджи и на яслата.

Бързо оздравяване и на Дени и на Ивчо  Hug
По въпроса на Рошли ... мисля, че е най-добре да направиш консултация. Това не е нещо нормално според мен и дано не е нещо сериозно  Praynig Пиши после какво е станало. Брано за съня, дано се оправи с това вълшебно хапченце  Heart Eyes

Четох у ФБ за Ън и Маги, че пак са в болница ... направо ужас  ooooh! Tired Дано този път разберат какво става и да не се налага да ходят повече  Praynig

Поколоко ... дано след като си взела мерки с яслата, да спре да кашля адаша  Hug

В нашата ясла ако не ходи 10 дена, тогава искат бележка, иначе не, което е добре и спестяват едно ужасно чакане пред кабинета на педи, пълен с всякакви бацилоносещи деца  ooooh!

# 541
  • shumen
Фейт,дано е временно това при Плами.Наистина Грануфорина действа много бързо.Аз сега така оправих Дени за 2 дни,но тази хрема няма оттърване от нея.
Аз точно за това не искам да ходим пак при педи,че е пълно с болни дечица.Не знам обаче дали влизат и събота и неделя в тези 10 дни или ги броят на работни дни,че ако тръгне другия Понеделник и влизат ще му станат повече до другия Понеделник.

# 542
  • Бургас
Наистина е гаден Калцида,щото само него пием със зор. Иначе всичко ще е лекарство пие с кеф и си иска още.
Питам за кухнята ,защото се замислих,че не и осигурявам толкова разнообразие както като беше на кухнята. На яслата въртят почти едни и същи манджи. Може като сме в Пловдив пак да я запиша на частната.

# 543
Може като сме в Пловдив пак да я запиша на частната.

Кога ще е срещата/събирането  Mr. Green

# 544
  • Бургас
ще ви информирам допълнително Simple Smile

# 545
И педи е знае какво е това чудо и ни праща на детски хирург. Сега ще изчакам ММ да се върне от София ако ще се връща днес де и ще мисля как да стигна до окръжна болница. Когато минем през хирурга ще видим дали е херния или нещо друго или пък нищо, но и педи видя че е подуто въпреки че сега беше доста леко подуто.
И да ви помоля да стиснете по едно палче на ММ да му насрочат по-скоро операцията на коляното, че да се оправи по-бързо.

# 546
Рошли, стискам палци да насрочат операцията по-бързо на твоя мъж и при Ивчо всичко да се окаже безобидно.
Фейт, искам да те питам, навремето беше писала, че сте купили детски матрак на Пламката - много хубав, но на коя фирма беше, че забравих.

# 547
  • shumen
Рошли,стискам палци да насрочат по бързо операцията на ТМ и на Ивчо да му няма нищо сериозно.
Ние минахме през педи и каза,че е доста по добре.Да пие АБ до сряда и да продължаваме с капките за нос и Коризалията.За яслата каза,че може да го пусна,но аз мисля да го оставя и тази седмица в нас и затова и казах ако може да ми даде бележка без дата,аз да си я сложа само като реша да го пусна.Съгласи се и поне ще ми спести едно ходене и чакане пред кабинета с бацилоносещите деца.
И накрая като се прибирахме от педи това моето дете какъв цирк ми спретна само,че ми идеше да го отупам на пътя без да се замислям.Влезнахме в магазина да пазарим и поиска шоколад и му взех,а той като взе да се тръшка да го отваряме още по пътя,а беше обяд и не исках и няма да ви казвам какво тръшкане и рев беше,ама не стана на неговата де.

# 548
Фейт, искам да те питам, навремето беше писала, че сте купили детски матрак на Пламката - много хубав, но на коя фирма беше, че забравих.

От Вис Виталис го взехме, на самата фирма е и наистина съм много доволна  Peace

Рошли ... палци за твоя ММ и за Ивчо  Praynig Praynig Praynig

# 549
Рошли и от мен стиснати палчета за ТМ и Ивчо, аз все си мисля, че това подутото при Ивчо, може да е ако нещо го е притиснало- слипове, памперси  newsm78
Също така се радвам, че Седатиф е помогнал при вас. Аз до него днес 2-ри ден прибягвам , че положението при нас през деня е УжАСТТТТТТТТТ. Ние с Пламен постоянно изпадаме в сцени, като на Данаека и на мен ми прескача сърцето вече  #Crazy Пия си Неуропена, ама пусто не става само с него  Whistling Така, че и на Пламен сутрин му давам едно Седатиф и малко поне да се успокоят нещата, че ще получа удар  #Cussing out

# 550
Здравейте момичета! Аз съм мама на един две годишен маймунчо, който се роди на 26-ти август 2012.  Мисля вече да се присъединя официално към вашта сплотена групичка Simple Smile Ако щете вярвайте, но ви чета още от бременилските темички (термина ми беше 06/09) и всички ви "познавам задочно". Но чак сега се престраших да се явя. Надявам се да ме приемете! Ще ми се много да ви 'видя", а и да се покажем Simple Smile (ако може паролата) За сега като съвсем новак няма да се изказвам по темите Simple Smile Болните дечица да оздравяват, че много болнички има...А има ли някой който да не ходи на градина  и на гърне и да не иска да му сменят памперса Embarassed

# 551
Здравейте момичета! Аз съм мама на един две годишен маймунчо, който се роди на 26-ти август 2012.  Мисля вече да се присъединя официално към вашта сплотена групичка Simple Smile Ако щете вярвайте, но ви чета още от бременилските темички (термина ми беше 06/09) и всички ви "познавам задочно". Но чак сега се престраших да се явя. Надявам се да ме приемете! Ще ми се много да ви 'видя", а и да се покажем Simple Smile (ако може паролата) За сега като съвсем новак няма да се изказвам по темите Simple Smile Болните дечица да оздравяват, че много болнички има...А има ли някой който да не ходи на градина  и на гърне и да не иска да му сменят памперса Embarassed

Мишко е така! И почти не говори  Grinning Само китайският го владее.

# 552
 Grinning успокои ме, мама Зайка...А някакви идеи за смяната на памперса, как да стане по-безболезнено? хаха и аз на галено му викам мишле

# 553

Ммммм да и Хриси е така  Mr. Green Ходи си гола с часове, не дава да я обувам, съвсем съзнателно знае че пишка и като го прави се разкрачва, но е проклет инат и тя само като Мишко китайски говори и малко немски когато реши  Twisted Evil А и на градина не ходи и пие още от биберон  Mr. Green

# 554
Здравейте момичета! Аз съм мама на един две годишен маймунчо, който се роди на 26-ти август 2012.  Мисля вече да се присъединя официално към вашта сплотена групичка Simple Smile Ако щете вярвайте, но ви чета още от бременилските темички (термина ми беше 06/09) и всички ви "познавам задочно". Но чак сега се престраших да се явя. Надявам се да ме приемете! Ще ми се много да ви 'видя", а и да се покажем Simple Smile (ако може паролата) За сега като съвсем новак няма да се изказвам по темите Simple Smile Болните дечица да оздравяват, че много болнички има...А има ли някой който да не ходи на градина  и на гърне и да не иска да му сменят памперса Embarassed

Ммммм да и Хриси е така  Mr. Green Ходи си гола с часове, не дава да я обувам, съвсем съзнателно знае че пишка и като го прави се разкрачва, но е проклет инат и тя само като Мишко китайски говори и малко немски когато реши  Twisted Evil А и на градина не ходи и пие още от биберон  Mr. Green

А Мишока ходи вече 7 месеца на детска градина. Като се наака се крие, и вика nein!!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт