За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 305
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Много сте писали... едвам ви изчетох..
Признавам си пред всички - аз съм една от майките, които си пускат децата със сополи на яслата...
Рошли - Бисептола също е антибиотик... Стискам палци нищо да му няма на Ивчо /добре, че докторката е дала направление веднага, а не е задействала процедурата "амиии я да пробваме с това...а не стана, я сега с това.... т.н./ Дано бързо се възстановява ТМ.
Tomiana - добре дошла!
Фейт - направо като прочета за вашите ангини и се хващам за главата. Според мен тая цялата работа не е нормална...да не излезе нещо скрито или да се отрази някъде другаде. Нз азимам чуството, че през 2 седмици или ти или Пламен сте с налепи.
Данаека - защо ежедневно те учудват и ядосват неща, които са нормални за едно дете...
Препоръчайте ми хотел със закрит басейн, топъл, някъде на планина.. искам да заведем Ники по коледните празници някъде, а нямам идея..

# 556
  • shumen
Поколоко,и аз трябва май да взема да пия нещо успокоително,че направо се побърквам като започне да ми прави такива сцени и да ни гледат хората.
Зори,може би съм изнервена все още покрай всичко,което ни се случи и затова ме ядосва и най-малкото.Дени досега не е бил такъв инат,но откакто е тръгнал на ясла е точно обратното.
Ти пускаш Ники на ясла със сополи,но работиш и за едни сополи само няма кой да ти даде болничен,а аз все още мога да си позволя да го оставя в нас.

# 557
Зори с две ръце съм за Римска баня в село Баня... Има и детски кът Simple Smile

# 558
Данаека - аз ходя на работа от две седмици, имам две баби, които не ходят на работа...това не ми е управдание..
Стаси, веднага ще го видя..

# 559
  • shumen
Зори,аз нямам на кого друг да го оставя,че нашите работят.
На мен днеска явно ми е тръгнало да се ядосвам.Преди час се обади баща му на Дени и каза,че е пратил 100 лева и ни стотинка повече.Това,че ги е пратил не ме ядоса,а това,че се изказа нещо от рода,че и те са много.Направо в момента съм бясна и ме боли ужасно главата.

# 560
Данаека - аз ходя на работа от две седмици, имам две баби, които не ходят на работа...това не ми е управдание..

Лоша майка  Naughty Mr. Green

Шегата на страна, но и аз съм го пускала със сополи  Whistling В момента все още не работя /в търсене на нова работа съм/ и мога да го гледам, но просто не искам да го спирам, защото тамън свикне, стои 5 дена вкъщи и после е ужас. Ще направи почти два месеца на ясла и още реве ли реве  ooooh! Тази сутрин се катери по диванчето и го гониха да го вкарат вътре, картинката е направо ужасна и се радвам, че има деца, които не са така, защото майки повярвайте ми ... много е трудно да гледаш детето си да реве още със ставането, до обличането и до ходенето до ясла  Tired Все се моля скоро това да мине  Praynig
За ангините мога да кажа, че не е нещо сериозно Зори, свикнахме  Mr. Green Ела в темата за боледуването на децата и ще разбереш, че нашето е направо песен за сега  Whistling Praynig Слабо място ни е и на двамата и явно ще е така, докато го израсте. Както съм казвала, се радвам, че е само ангина, а нещета не стават по-сериозни, защото тогава АБ няма да ни се размине, а за сега се лекуваме без него  Praynig Самите сливици имат функцията да спират бактериите, да слизат на долу и е хубаво, че "работят" по този начин и нещата спират до там Crazy

Tomiana ... Добре дошла  Heart Eyes Включвай се по-често.

Зайче ... викаш малкя вече шпреха на немецки, а  Joy Браво на него  Hug

# 561
Фейт, съчувствам ти за адашчето  Hug Как е ТМ? Какво му откриха? Добре ли е сега?

# 562
Как е ТМ? Какво му откриха? Добре ли е сега?

Довечера трябва да ходи пак до болницата да го видят и мисля, че ще го пращат на невролог, ама ще видим. Иначе е добре вече, ама го е хванал страха от тези повръщания и последсвията след тях Tired

# 563
  • shumen
Фейт,и аз съм в процес на търсене на нова работа.На Дени му трябваше точно месец за да свикне и да не плаче,но сега след като го спрях и беше болен не знам как ще е.Днеска почти няма сополи,но ще го задържа и тази седмица в нас,че да му мине напълно.
Сега е побеснял тука до мене и си разхвърли цялото легло и ляга по земята,ама ще го изтърпя още няколко дни в нас.

# 564
Благодаря за посрещането!
Фейт, дано скоро открият какво му е на мъжа ти, че неизвестността най-много плаши, стискам палци...
Данаека, не се ядосвай  Hug, отразявасе лошо на Дени, а той сега има нужда от много обич...По-добре се опитай да сближиш мъжа ти с Дени, пращай снимки, клипчета, да му стане мъчно Simple Smile
 Зори, за хотел нямам си идея, но съм чувала добри отзиви за тази Римска баня.
 Открих чудодеен метод за смяна на памперс - питам го, къде искаш да сменим памперса и той посочва и ляга Simple Smile (обикновено на земята)

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 11:12 от tomiana

# 565
  • Бургас
Днеска ходихме да плащаме таксата за яслата. Цвети се съдра да реве ,че не я пуснах  ooooh! да си влиза в групичката.
Вчера бяхме на родителска среща, директорката каза,че им се полагало по 25 гр. хляб,обаче те на своя глава им давали по 36 гр. ти да видиш  Shocked Пари не са ни искали. Казаха ,че яслата ще участва в конкурс за коледна украса и ако искаме да помогнем ,като направим прани кутии,украсени като подаръци или други подобни. Тържеството с дядо Коледа ще е на 18.12. Много късно,мамка му. Замина ми половината Пловдив Simple Smile Разбрахме се родителите от групата да събираме по 20 лв -за подаръци и почепрка на децата. Ако останат пари ще ги пазим за празника на Баба Марта.

Цвети е здрава,няма налепи, но на ясла ще е чак понеделник.

# 566
  • shumen
Томиана,може би и аз съм изнервена още и затова се ядосвам и за най-малкото.Снимки има на неговия компютър,сигурно си ги гледа,ама не му пука пак.Ето,вчера каза,че ми е пратил парите,а още няма нищо и май ме е излъгал.От другия месец каза,че ще му ги одържат автоматично от заплатата на 15 число и директно на моята карта ще се прехвърлят.Направо ми писна от неговите номера.Сега му звънях да го питам дали ги е пратил наистина,но не вдига телефона.Пак ме вбеси яко.
Лина,радвам се,че Цвети е добре.

# 567
Фейт, да не те плаша ама това с повръщанията на твоят мъж не е добре. Боли ли го главата, свтовъртеже и т.н.? Гледаха ли му главата на скенер или това след невролога? Според мен там трябва да търсите причината.... Дано всичко е наред  Praynig Все ви мисля  Hug

# 568
tomiana добре дошла Simple Smile

Днес бяхме при хирург и естествено се оказа херния. Операцията няма как да му се размине и другата седмица като мине операцията на ММ ще ходя да насрочим на дребния. Доктора го обеснява като нещо супер дребно и рутинно ама то е такова за него, на мен ми се е свила душичката на кълбо. Сега трябва до операцията да го следя внимателно да не се прещипе хернията, че тогава трябва спешна операция. Говорих днес с директорката на яслата и се разбрахме че ще го пише по семейни причини и като мине операцията ще го пускам пак, че сега за операцията трябва да е здрав, а там за норматив ще лепне нещо, а и няма смисъл за два три дена само да ходи, защото така или иначе седмица преди операцията ще го спрем да си е в нас за да не се разболее.

# 569
  • shumen
Рошли,стискаме палци да мине леко и на Ивчо операцията.Ти внимавай,че ако се заклещи става по лошо.Ти на ясла след нея веднага няма да може да го пуснеш,защото ще трябва да се пази още поне месец след това,а там няма как да стане.
Фейт,дано разберат какво му е на ТМ най-после.

Общи условия

Активация на акаунт