За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 304
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Препоръчайте ми хотел със закрит басейн, топъл, някъде на планина.. искам да заведем Ники по коледните празници някъде, а нямам идея..
Ние за Коледа ще ходим във Велинград , ако някой пак не се разболее, нещо не стане, черна котка да ни мине път.... Хотел Бор сме си избрали . Дано да е хубав. Пиши като си изберете хотел.
Нямам сили даже и да пиша. Много съм изморена и скапана и черногледа. Лазо в момента е болен и не ходи на ясла. Аз бях болна миналата седмица, а мъжа ми от вчера е с налепи и температура. Да са им честити 150лв на аптекарите. Със здраве да си ги харчат!
Всички болни да се оправят! Рошли много мъчно ми стана за Ивчо! Прегръдки от нас!  Hug
Фейт дано скоро се открие причината за припадъците на мъжа ти.
И по едни стиснати палци за всички търсещи работа!  Praynig

# 571
  • shumen
Мози,не си сама.Дени тъкмо се оправи,но успя и да зарази и мен и пак дадохме сума и пари за лекарства.Сега от Понеделник го пускам на ясла и да видим пак колко дълго ще изкара без да се разболее.

# 572
Да се оплача аз ПАК... Али оздравява две седмици... Два дни е на ясла... От днес есъс соли. Аз рева от няколко часа, страшно зле се чувствам. Предадох се! Измъчи ми се сърчицето мило. Чувствам се виновна, чувствам, че бъркам някъде, губя нишката... Не мога вече!!!
Извинете за депресантския пост, но така го чувствам....

# 573
  • shumen
Стаси,да се оправя Али.Ако имаш възможност защо не е спреш от ясла за по дълго време,че да видиш тогава дали пак ще боледува толкова много.

# 574
Спирам я до 05.01.2015 г. Дъно се закрепи....

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 23:39 от Стаси_

# 575
  • shumen
Стаси,дано се закрепи дотогава Али и после като тръгне на ясла да не се разболява пак все така.То наистина в тия ясли е голям бациларник,ама това да се разболее само след два дни ходене на ясла направо си е ужасно.

# 576
Стаси, мила пак ли???  Cry
Рошли, не се вкарвай във филм. Знам, че е бебче още за теб и че думата"операция" звучи гадно, но много хубаво, че го хвана навреме и ще има бърза и правилна намеса. Стискам палци всичко да мине както трябва, а и за ТМ  Praynig
Мози, стис и за вас, наистина знам как се чуства всяка майка, когато детенце е болно.
Фейт, дано бързо открият проблема на ТМ, защото все едно 2 бебета да имаш Wink
И моята малка бандитка не изостава- кашля като магаре. Ноооо тук ако отида само за кашлица, ще я видят и нищо- чай или сиропче в най-добрия случай. Тук редовно си ходят сополиви и с кашлица на ясла и градина и у-ще и няма сила, която да спре госпожите да ги изкарат на вън, дори и в най-големия дъжд или студ. Вече всички сме екипирани с гумирани дрехи и обувки, защото без тях не става. Тук си вали кажи-речи всеки ден по 2-3 пъти, а 70% от децата се придвижват с колелета. В началото се шокирах много, но сега като че ли взех да претръпвам. Най-много се "радвам", когато взимам Никола от у-ще, целия мокър и мръсен (а е най-чистия измежду всички)  Mr. Green
Сутрин като го водя, засичам една майка с новородено в количка, 3 годишно, 5 годишно и куче- пеш и никога не ползват чадъри или дъждобрани. Просто с якенца и роклички или панталончета, а ние треперим като кученца  hahaha Луди хора значи Wink
И другото тук, всички лекарства изписани с рецепта за дете до 18год. са напълно безплатни. Възрастните плащаме някаква сума, в зависимост от броя и вида на лекарствата, но е към 10Е.

Гушки и целувки на всички и ЗДРАВЕЕЕ  Heart Eyes

П.П. Очаквам си поканата за пловдивския банкет...  bowuu

П.П.П. Честито на всички именици днес и се почерпете за моето братче Вики. Желая на всички здраве и късмет във взичко за напред   bouquet

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 23:52 от stefiss_1978

# 577
  • Бургас
Стаси,кажи сега кой ти набива тия филми? Ммммм?

# 578
Аз аз, никой друг.. ...

# 579
Стаси ... я се стегни  Hug Не си виновна за нищо, правиш всичко по силите си, но просто ще е така и трябва да се примириш. Аз вече го направих и се чувствам по-добре, колкото и странно да звучи. Нормално е ... яслите, времето, всичко си казва думата. Дори и да я спреш, ще се закрепи ОК, но като я пуснеш пак, няма гаранция че няма пак да се разболява. Мисля си дори, че ще се "изнежи" но пък знае ли човек, може наистина да има ефект и да си засили имунитета. Ти си знаеш най-добре и щом смяташ, че това е най-доброто, значи е така и те подкрепям  Hug
Пламен и той от вчера пак е със сополи, та очаквам и аз включване тези дни. Само днес дано устиска, че в 11 съм поканена на интервю /първото за сега от  Crazy/ и ми е много напрегнато, все едно на изпит отивам  Whistling

Рошли ... големи неволи при вас, дано всичко мине добре с твоите момчета  Praynig Добре, че сте видяли проблема и важното е, че има решение  Hug

Стефи, мръсни, кални, няма значение, важното е децата да свикнат, а и това с лекарствата си е голям +++ ...

Мози ...стягай се мила  Hug Времето е много подтискащо и определено ни оказва влияние. Ама като гледам сега как са почнали да украсяват магазините и ми става вече едно коледно  Heart Eyes

# 580
  • Пловдив
Здравейте!Помните ли ме? Laughing
Отдавна не съм писала,но все се намира нещо друго да свърша, вместо да драсна някой друг ред. EmbarassedКато гледам и при нас положението е като при останалите-два три дена на ясла и после една седмица вкъщи и всички около нас са така.Какво ги правят в тази ясла, не знам!?
Стаси, кураж!Обаче гаранцията да не се разболява като си е вкъщи е 50/50 според мен.Но да се обвиняваш ,че ти си виновна е безмислено.Али ще го израсте и за детската градина ще е пушка.
Фейт, и при вас не е лесна.Да се оправя и твоя мъж, за да сте си опора взаимно. PraynigУспех на интервюто. Peace
Стиснати палчета и за Маги на Гери!
Стефис, това с безплатните лекарства направо е страхотно.Браво ,че имахте куража да се спасите от тук!
Рошли,не се притеснявай за операцията!Ивчо е малък, а това е предпоставка за много бързо възстановяване, това от лично наблюдение на близко дете ти го казвам.Ще мине и ще забравите.
Зори, ние сме ходили във Велинград-спа хотел Олимп.Басейнът е  много топъл минерален,  има и детски сектор.Много ни хареса и има детски кът с момиче, което се занимава с децата.
Танева, честит именик на патерици!Много здраве ви пожелавам, че в днешно време това си е най-важното,пък то момчето ти е много умно, послушно и възпитано.
При нас нищо интересно, говори все повече и повече и даже почва да ме работи яко,голяма хитруша е значи.Липсват последните четири кътника още, но поне вече си хапва добре и от всичко.
Чао на всички и болничките да се оправят по-бързо! Peace

# 581
  • shumen
Стаси,не се самообвинявай.Знам,че е гадно да гледаш детенце как се мъчи като е болно.Дано се оправи скоро Али и да не се разболява повече засега.
Фейт,стискаме палци да изкара днеска Плами на яслата и да не се разболее точно сега.На теб успех на интервюто днеска и после пиши как е минало.
Дени вече е добре.Няма Т,не кашля и хремата почти изчезна,но аз категорично реших,че ще го пусна на ясла чак в Понеделник.Гласчето му обаче още е паднало,а според педи му няма нищо.
Стефи,кални,мръсни,ама са калени,а не болнави като нашите деца.

# 582
Стефи хихи все едно чета за нашата детска градина. Тук деца на 2 и под 2 се предвижват с едни пластмасови моторчета Боги. Много са сладки. За лекарствата при нас се плаща, но 60% се поема от здравната каса. Тоест антибиотици, капки и прочие излизат към 3, макс 7 евро.
И ние сме от глава да пети с дрехи против дъжд и вятър, че от Дунава си подухва ежедневно.
Мъ ние сме вече калени, не сме като вас да треперим  Mr. Green В офиса само аз съм по тениска, всички са се нагушили с плетени пуловери.

Рошли Гуш гуш!! Пиши как сте?

# 583
Та така, върнахме се от лекарката и както очаквах, изписа и само сироп за кашлица  Mr. Green Иначе основно я прегледа, чак пулса и мери. Виждам я, че вади апарат, поглеждам го и преценям, че ще и иска пръстчето. Съответно казвам на Хриси- дай си пръста и лекарката направи  Shocked  и ми вика- тя от къде знае, за какво е това  Joy Joy Joy Joy а на мен толкова смешно ми стана  Twisted Evil Та сега да видим дали ще подейства сиропа или по бабешки ще се лекуваме.
Зайче и аз предположих, че и при вас е така - все пак сте съседи тука  Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 13:16 от stefiss_1978

# 584
tomiana аз си мислех вече,че съм единствената тук,която не си е пуснала детето на ясла.Сподели с какво се занимавате и на какво се учите вкъщи.Приемам от всички идеи за обучаващи игри вкъщи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт