КРУИЗИ /тема 4/

• 67 625
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Росии
Виж сега мила, аз непрекъснато повтарям и написах малко по-нагоре думичката риск.
Ти имаш даденост, искаш точно този круиз, на точно тази дата.
Обвързана си със самолетни билети и т.н.
В предишния разговор с krissy_vs, нямаше подобни условия.
Тя  може да изчака и да смени датата.
Това, което написах се отнася за такива като мен и нея.
Аз си чакам, и като дойде добра цена не се замислям и не се напрягам.
Ако не дойде, просто сменям круизи…
Аз нямам сезон за круизи, винаги ми е добре.
Защо да правя един, като за същите пари ще направя три.
Но не всеки може така, круиза както може да падне, така може и да се качи.
Избираш дали рискуваш или не…
Не искам да съм виновна, че някой е чакал по-добра цена.
В момента твоята цена до колкото виждам е 659 евро/с такси-6/06/, а пише промоция ??? Това са дневно 188 евро за двама, е не е промоция.

yav4e_mrav4e
Разбирам любопитството, да изпуснах круиз, но стана още по-добре.
И това не ми е първи път, но не ми пука. Всяко зло за добро.
Но за съжаление нямам желание да разказвам повече.
Колкото повече разказвах, толкова неприятностите продължаваха.
Какво да се прави, лошите очи са навсякъде.
Но не ми дреме, времето си е мое, парите са си мои, всичко си е мое.
Но нямам нищо напротив, ако много настояваш да ти споделя на лични, ти решаваш. И без това, по-голямото ми писане е повече на лични, отколкото тук и то за всички теми.
Вече съм го направила с няколко човека, които не приемат неприятностите на другите, като удоволствие за тях самите.
Аз се опитах да споделям всичко с вас, но ме съветват да не го правя по очебийни причини.
Сега как да кажа, че вече съм готова със следващия круиз, има опасност някой да получи инфаркт.
Ще им го спестя, да са живи и здрави...

# 691
dzhakova
Казах ти за Пирея, но ако решиш от Истанбул, те съветвам да следиш круизите на MSC Magnifica. Корабът цял сезон ще плава от Босфора към Венеция и обратно. Това е страхотна идея да се видят Истанбул и Венеция от кораб. Дубровник, Олимпия, Ефес и къщата на Дева Мария, Бриндизи, въобще страхотен маршрут.
Тъй като това плаване ще трае едно след друго, няколко месеца, при всички случай ще има  намаления в цената. И в момента има промоции, макар не достатъчно ниски.
Ние също може би ще се възползваме за пореден път от този круиз, ако цената падне достатъчно ниско.
Следете ги, това е много по-добра възможност, отколкото от нашите пристанища.
А на тях май тази година ще ни отрежат, като ги посрещнахме миналата година с безобразни такси ???
Сега и да ги намаляват, късно е…

Много ти благодаря за  информацията, ще следя тези компании.

# 692
росии На края на януари имаше разпродажба на круизи на MSC, този, за който говориш беше за 619 евро за дата 06.06. (от Рим на Divina ако си спомням правилно), повече от това не знам дали ще падне...
От същите разпродажби миналата година купихме 7-дневен на на по-нисък клас Lirica за 369 евро на човек с таксите, но тази година изобщо нямаше такива цени. Затова запазихме отново 7 дни на Armonia за 539 евро. Според сметките на ден на човек не излиза евтин, но според нас цената е добра при положение, че отпуските ни трябва да се планират рано и не можем да чакаме в последния момент оферти. Не знам дали ще ти помогне  при решението, но според мен си отговори на следните въпроси: Мога ли да платя цената за круиза? Харесва ли ми маршрутът от-до? Има ли пристанища, които иначе трудно ще посетя? Харесва ли ми корабът? Удобни ли са датите? Има ли полети на прилични цени за тези дати? Ако си отговориш с "да", тогава според мен няма какво да чакаш, а може да започваш с организацията.
Круизите далеч на са най-евтината ваканция, защото както сме коментирали разходите често са повече от самата цена. Възможно е през март-април отново да има разпродажба, може да рискуваш и да изчакаш да видиш какви цени ще има, но аз говорих с Юзит калърс миналия месец точно на тази тема и те ми казаха, че MSC решава кога какви маршрути да намали и винаги може да излезне нещо, това в случай, че решите да гледата на първо място цената и евентуално да смените маршрута. Успех с търсенето  thumbsup

# 693
Ето какво получих като оферти преди малко, отплаването е за март/април/май:

https://drive.google.com/file/d/0B6tHq1_ex0LqWWJNTkkweWhVZHc/view?ct=t(_2_10_2015)

bouquet

# 694
  • София
Ето ви една промоция за ЮНИ...
20.06.2015  360 евро + такси  MSC POESIA
Маршрута е подобен на този от Истанбул.
Малко по-стар кораб, много важно...

1   Venice, Italy
-   16:30
2   Bari, Italy
10:00
15:00
3   Katakolon/Olympia, Greece
08:00
13:00
4   Izmir/Ephesus, Turkey
09:00
15:00
5   Istanbul, Turkey
07:30
16:30
6   At sea
-   -
7   Dubrovnik, Croatia
11:30
16:30
8   Venice, Italy
10:00
-

# 695
  • София
yav4e_mrav4e
Разбирам любопитството, да изпуснах круиз, но стана още по-добре.
И това не ми е първи път, но не ми пука. Всяко зло за добро.
Но за съжаление нямам желание да разказвам повече.
Колкото повече разказвах, толкова неприятностите продължаваха.
Какво да се прави, лошите очи са навсякъде.
Но не ми дреме, времето си е мое, парите са си мои, всичко си е мое.
Но нямам нищо напротив, ако много настояваш да ти споделя на лични, ти решаваш. И без това, по-голямото ми писане е повече на лични, отколкото тук и то за всички теми.
Вече съм го направила с няколко човека, които не приемат неприятностите на другите, като удоволствие за тях самите.
Аз се опитах да споделям всичко с вас, но ме съветват да не го правя по очебийни причини.
Сега как да кажа, че вече съм готова със следващия круиз, има опасност някой да получи инфаркт.
Ще им го спестя, да са живи и здрави...

Всъщност попитах те само защото беше писала, че си в Ливорно, пиеш капучино и кораба е почти празен, заради екскурзиите до Флоренция - за мен това означаваше, че си се качила.
Изненадана съм, честно, че наистина подозираш някои хора в лоши помисли - та това е просто форум и може би малко страстите ескалират неволно. Мисля, че в раздела за пътешествия всички хора идват с много настроение и вълнение - не бива да се обиждаш! Wink

# 696
  • София
Ето ви една промоция за ЮНИ...
20.06.2015  360 евро + такси  MSC POESIA
Маршрута е подобен на този от Истанбул.
Сигурна ли си за крайната цена?
Дай ми линк, моля!

# 697
  • София
Разбира се, че съм сигурна, 360+120 такси, написала съм.
Не ми се пишат линкове, ще го откриеш лесно.

# 698
Аз хвърлям едно око на английските сайтове за круизи с вклучен полет от Лондон и мога да кажа, че цената на пакета е много добра.. На last minute пък пада двойно... За нас няма проблеми тръгване от Лондон, ние и с колата може да отидем до там...
Блед, знаеш ли паркинг на Gatwick където може да оставим колата за времето на круиза?
Понеже търся круиз за октомври-декември, не ми е належащо и мога да чакам оферти last minute.
Ако не излезе хубава такава към края на август-септември, вземам някакъв круиз с полет от Лондон и нямам грижа... Mr. Green Между другото в тези пакети с полет има и 1-2 нощувки в хотел в крайно пристанище... Ако се окаже Венеция например, ще съм ударила 6-ца от тотото... Joy
Момичета, ако мернете такъв круиз за октомври-декември, пускайте насам.... Peace

# 699
  • София

Блед, знаеш ли паркинг на Gatwick където може да оставим колата за времето на круиза?

Да, Пътечке знам, дори може да си го резервираш.
Но, защо на летището, по-добре на порта от където ще тръгнете ?
Ако разбира се е от Саутхамптън, а не с полет.

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 13:32 от Bled

# 700
Ето какво получих като оферти преди малко, отплаването е за март/април/май:

https://drive.google.com/file/d/0B6tHq1_ex0LqWWJNTkkweWhVZHc/view?ct=t(_2_10_2015)

bouquet
аз не виждам нищо може ли на лични понеже искам нещо за края на април-първите дни на май ,пък това което пусна Блед е чудесно като пристанища и цена ако беше и тогава щеше да е супер..

# 701
  • София
mimozata
За твой късмет го има и за 30.05.2015, същата цена.
Само тези две дати са на подобна цена ?

# 702
  • София
Разбира се, че съм сигурна, 360+120 такси, написала съм.
Не ми се пишат линкове, ще го откриеш лесно.

Няма такава цена, току-що проверих! Било техническа грешка  Joy
Моля ви, слагайте само реални оферти, по-възможност проверена информация - аз така правя! Peace

# 703
  • София
Това ли е грешка ?
КЛИК
BELLA-тарифа, двойна вътрешна каюта   360 евро
Аз защо не се занимавам с BG агенции, ако е така !!!
Тази цена виси на две дати....
Кой ще тръгне да звъни за всяка една пусната оферта ?????

# 704
  • София
След 2 дни ще я има тази цена само за този кораб, само за тази дата 48 часа.
Допълнително ме уведомоха по телефона  hahaha
Който желае - да се възползва!

Общи условия

Активация на акаунт