КРУИЗИ /тема 4/

• 67 607
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Разбира се, че съм сигурна, 360+120 такси, написала съм.
Не ми се пишат линкове, ще го откриеш лесно.

Няма такава цена, току-що проверих! Било техническа грешка  Joy
Моля ви, слагайте само реални оферти, по-възможност проверена информация - аз така правя! Peace

Е....по-добре изтрий това и проверявай по стриктно. Аз няма да тръгна да проверявам всяка пусната оферта ?
Получавам всяка подобна оферта в пощата си. Вижда се и на сайта им. Не мислех, че някой може да си измисля. Датите са две 30.05.2015 и 20.06.2015   с хубави цени.
Но аз така и не ги използвам, другите начини са ми по лесни, да резервирам директно...

# 706
След 2 дни ще я има тази цена само за този кораб, само за тази дата 48 часа.
Допълнително ме уведомоха по телефона  hahaha
Който желае - да се възползва!
нищо не разбрах

# 707
  • София
Чак пък нищо да не разбра... hahaha
Ще има промоция за MSC Поезия за 20.06 на цена 480 евро с таксите от Венеция, но на 12 и 13.02. ще е възможно да се възползваш - не днес!

# 708
  • София
След 2 дни ще я има тази цена само за този кораб, само за тази дата 48 часа.
Допълнително ме уведомоха по телефона  hahaha
Който желае - да се възползва!
нищо не разбрах

Затова казах да се изтрие....
Промоцията съществува, можеш да резервираш на 12-ти и 13-ти февруари 2015.

# 709
# 710
Пак благодаря за помощта ви в лутанията ми Hug
Заинатила съм се за този круиз не толкова заради датите ,датите са ми гъвкави ,мога да избера и други,просто началото на юни ми е една идея по-удобно... Но просто няма друг круиз,или поне аз не открих последните месеци,който да включва Кан/Монте Карло/,Флоренция и  Барселона Confused Има подобни , но мноооого по-скъпи в чуждите сайтове. Цената от 640 евро с таксите ми се вижда прилична,но все пак са 100евр на ден на човек....
А как да разбера този круиз на каква "фаза " е-предварителна продажба ли се води ? Ако е предварителна,може би да изчакам още месец ,или? То се видя че май с Уиз до Милано ще се пътува Wink

# 711
росии За круизите няма фиксирано "предварително записване" както при някои видове почивки - във всеки момент може да изпаднат разпродажби, намаления на определени дати, каюти или пък цените да се увеличат, но по-ясна информация може да даде само някой, който работи в круизна компания Wink

Ние тук говорим по-скоро за тенденции, не знам другите на какво мнение са, но според мен тази година в бг сайтовете няма чак толкова изгодни неща, каквито е имало други години. В една сатия четох, че причината за по-високите цени на круизи в Европа е повишаването на долара спрямо еврото - още повече американци ще пътуват тази година, защото им идва по-евтино и голяма част от тях ще се качат и на кораб (все пак те като идват в Европа поне 1 месец разглеждат, запознах се с доста такива миналата година на круиза) - затова круизните компании са решили, че ще си напълнят корабите и могат да не свалят много цените.

Според мен не гледай цената за ден, а цялостната картинка как ти се струва този тип почивка на тази цена и решаваш  Rolling Eyes

# 712
  • Пловдив
Роси, по този маршрут пътува  и Епик , а цената му е подобна /или поне толкова беше, ние бяхме по него октомври/. Качеството обаче е ... несравнимо по-високо. А, и в момента имат някакви промоции с напитки и 50-100 долара на кабина борден кредит, което е не толкова лошо. Разгледай и тези варианти. Не, че Дивина е лош кораб, напротив, напротив. Но пък Фрий стайла е много удобен. Помисли си, имаш време да го обмислиш и да чакаш някъде някаква промоция.

# 713
sereiadomar ,ясно Wink,ще се следи още известно време да видим накъде ще тръгне цената и ще решаваме-скъп,евтин- късмет,както казва Блед Sunglasses Само един малко глупав въпрос  Blush- къде да го следя този круиз ,все пак Embarassed  В круизните компании, в които изпратих запитване, също казват- следете, ама това -следете- означава през седмица да им пиша писма ли? Защото в сайта е обявена една цена, а при запитване ми дават друга...т.е. всеки път трябва да се "запитва" Confused
luba rizova ,Епик ми е голям фаворит Sunglasses Но му е доста по-висока цената- 750 евра , а бонусите са само за каюти с прозорец или балкон... Sad

# 714
  • София
росии
Много съм съгласна с момичетата...
Ама знаете ли за какво ме е яд...
И Дивина и Епик правят круизи по 7 дена на Бахами и Кариби.
Знаете ли колко са цените,  330 евро с таксите на човек ???
А ако се качите на друга компания, например Carnival, намират се и по-ниски цени.
За това, последния път когато бяхме във Флорида, направихме 4 круиза за месец...
Дори полета се вмести заради ниските цени.

За следенето, ако питаш BG агенция ще ти кажат следете нас...
Но трябва да знаеш, че когато тук има промоция, навън няма и обратно. Когато в чужди сайтове има, тук няма. Промоциите са различни за световните пазари. Възможно е и засичане, но на различни цени.
Най-добрия вариант е да си направиш абонамент за всички възможни сайтове/чужди и наши/ и офертите сами ще идват.
И в момента има оферти на смешни цени, но не в Европа.
Ние сме богати, за нас повече ???
Това, което пуснах и то за юни си струва/480евро/, все пак е в силен сезон.
Също и това с полета от Виена, защото може да се вземе апартамент на тази цена/449 евро/, освен полета, ако не са свършили.

# 715
Намерих си занимание за тази вечер-започвам да се абонирам за всякакви круизни компании Sunglasses Sunglasses Sunglasses
 И да видим Laughing
Златни сте ми тук Hug

# 716
  • sofia
Привет от Дубай!
Блед толкова е помагала на всички, защо се заяждате с нея. Винаги е отзивчива и тоооолкова търпелива. Не ви разбирам. Ще ви бъде ли от полза ако спре да пише?! Едва ли

# 717
  • Sofia
Може ли да ми обясните какво представлява бордния кредит?

# 718
  • sofia
Пари, които ти се дават като бонус(не кеш) и имаш право да ги харчиш на кораба. Вадят се от сметката ти. Не зная дали можеш да ги ползваш за бакшишите.

# 719
  • София
Tari Tasartir
Бордният кредит е сума, която ти се отпуска на борда/подарък/. Можеш да я харчиш за всички екстри на кораба, които се заплащат.
Не можеш да я получиш кеш. Има различни варианти, ако сумата не се похарчи. Но това почти не се случва.
Кредита е пропорционален на каютата. Колкото е по-скъпа, толкова кредита е по-голям.
Когато има такъв случай, това означава, че круиза ви идва по евтин със съответната сума.
Защо, защото вие така или иначе ще похарчите тези пари на кораба.
Но в случая няма да ги дадете от джоба си.
Някои компании така предпочитат да намалят цената, но парите да останат на борда.

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 08:46 от Bled

Общи условия

Активация на акаунт