Пазаруване от италиански сайтове – превоз и доставка

• 99 431
  • 376
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Акеа, нямаш мейл, защото няма проблем с регистрирането на поръчките ти (при мен и при zvanche има разминаване между брой регистрирани поръчки и брой на получени в склада поръчки), най-вероятно пътуват в момента. Аз мисля, че при zvanche има някаква недоразумение - тази сряда се очаква камионът да им пристигне в София, сигурно това са се опитали да ти кажат - да оправиш регистрирането на поръчките, за да могат по-бързо да обработят пратките в сряда. Поне на мен така ми обясниха днес. 

# 196
  • софия
Акеа, нямаш мейл, защото няма проблем с регистрирането на поръчките ти (при мен и при zvanche има разминаване между брой регистрирани поръчки и брой на получени в склада поръчки), най-вероятно пътуват в момента. Аз мисля, че при zvanche има някаква недоразумение - тази сряда се очаква камионът да им пристигне в София, сигурно това са се опитали да ти кажат - да оправиш регистрирането на поръчките, за да могат по-бързо да обработят пратките в сряда. Поне на мен така ми обясниха днес. 
Аз имам и отговор след като препратих мейлите от сайта. Написаха, че всичко било наред и нищо повече не трябвало. Копирах мейл-а им. Ще се види то какво е.

# 197
  • ...на безопасно
Уж се регистрирах в немската бата, ама нямам линк за активиране. 5 дена чакам...те въобще работят ли онлайн поръчки?
Мога ли да поръчам без регистрация?
Въобще голяма мъгла е у немско  Tired

# 198
  • Варна
Уж се регистрирах в немската бата, ама нямам линк за активиране. 5 дена чакам...те въобще работят ли онлайн поръчки?
Въобще голяма мъгла е у немско  Tired

Аз пуснах поръчка веднага щом се регистрирах не съм активирала акаунта през пощата.

zvanche  Разбрах много добре от къде чакате.Просто имаше дами,който пуснаха след мен от Bata.de-апела ми беше към тях. Peace

П.П--Много се извинявам звънче грешката е моя объркала съм никовете при изписването. Embarassed    bouquet

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 23:47 от desuri

# 199
  • софия
Въобще голяма мъгла е у немско  Tired

Аз пуснах поръчка веднага щом се регистрирах не съм активирала акаунта през пощата.

zvanche  Разбрах много добре от къде чакате.Просто имаше дами,който пуснаха след мен от Bata.de-апела ми беше към тях. Peace
Бъркаш ме. Не съм реферирала към теб Peace

# 200
  • ...на безопасно
Момичета, не е ли дошъл камиона?
Вие от София първи ще разберете, нали там е склада?

# 201
  • София
В сайта им стои, че пътува.
Съдейки от графиците на Габко например, към 3 дни е "обработката" след пристигане. Струва ми се, че преди понеделник няма да получим известие....

# 202
Писах им вчера във Фейса - отговориха ми,че днес трябва да пристигне камиона,а в понеделник се очаква да разпращат.  Wink

# 203
на мен ми е пристигнала поръчката от немската Бата newsm44 newsm44 newsm44 

# 204
  • ...на безопасно
Супер!
Да се похвалиш!

# 205
  • София
И "италианският" камион по всичко личи, че е пристигнал (отбелязано е в сайта). А дано и ние да се похвалим  Wink

# 206
Вчера си взех обувките,доволна съм.Уцелила съм номерата.За два чифта кецове платих 9,60 за  доставка.

# 207
  • софия
Моите неща са останали са извънредния камион. Не е било грешка датата в мейла. Чакам си.
Говорих и по тел. Човекът в началото беше леко резервиран, но след това доста подробно ми отговори на всички въпроси. Каза, че ще имат и нов офис на по-удобно място. Може би четат тук или като във всяко начало са правили грешки и все пак са коректни.

# 208
  • София
zvanche, неприятно, че ти се удължава чакането. Жалко, че не се оказах права.
Надявам се утре да има вече яснота кога ще могат да се получат поръчките от пристигналия камион (дано и моите не де окажат в следващия  Wink )
Ще пиша, щом си ги взема.

# 209
  • софия
Скрит текст:
Отдавна пазарувам през нет-а и не препирам. Винаги съм с очакване за получаване от 1 месец и нямам големи очаквания.
Интересен ми е този превозвач и как ще се резвие. Дано в положителна посока - и за нас, и за него е добре. Единствен е.

Днес ми се обадиха, че нещата ми били тук и да уточним взимането, защото не можело от склада, както съм посочила. Избрах да ми ги донесат с техен транспорт. Определено нещо в организацията им не е наред.

Отзив от първата доставка:
Нямам забележки и съм доволна. Човекът беше супер любезен, донесе ми нещата до работата, за 4 кг. общо с доставка и обработка платих 23 лв. Напълно нормална цена. Пакетите от Бата бяха 3, но той ми ги е таксувал като 1.
Дано останат коректни и подобрят услугата. Ще ги ползвам пак.

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 15:42 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт