Пазаруване от италиански сайтове – превоз и доставка

• 99 391
  • 376
  •   1
Отговори
# 210
 разбрах ме се да дойдат с доставката днес, но нещо ме забравиха

# 211
  • ...на безопасно
А на мен ми се обадиха, че днес изпращат по Еконт  newsm18

# 212
onesimiotitalia.com е легитимна.
Поръчах си влагоуловител от amazon.it, защото в България струва 400 лв, а там е 240 лв. 57 лв е доставката до България и Еконт. Общо 300 лв за влагоабсорбатор. Спестих 100 лв.
Тръгна пратката на 16-ти от Италия, на 27-ми беше вече в мен.

# 213
  • София
onesimiotitalia.com е легитимна.
Поръчах си влагоуловител от amazon.it, защото в България струва 400 лв, а там е 240 лв. 57 лв е доставката до България и Еконт. Общо 300 лв за влагоабсорбатор. Спестих 100 лв.
Тръгна пратката на 16-ти от Италия, на 27-ми беше вече в мен.
Не ти ли е било по-изгодно направо до тук? Или не доставят до Б-я?

# 214
  • София
И аз си взех пратките. Сметнати са според тарифата - тъй като имах 2 отделни поръчки, те са таксувани за обработка отделно. Дойде ми една идея по-скъпичко от очакваното, но просто теглото е по-голямо, отколкото предполагах.

Сега за обувките. Прекрасни са! Обаче единият чифт ми е малък  Sick Но това са рисковете на пазаруването онлайн.

# 215
  • ...на безопасно
Таксували са ме с 2 лева по-малко. Имам две пратки. Изпратена по Еконт като една.

# 216
от цената на доставката съм доволна, точно както е описано в сайта,но и на мен са ми малки  newsm45 иначе страхотни

# 217
  • ...на безопасно
Момичета, може ли линк на лични на малките обувки?

# 218
става въпрос за спортни ботуши 37 номер

# 219
  • В уютен дом!
Здравейте мацки,

Имам питане, защото наскоро се реших ей така за сефте сама да поръчам от Теранова онлайн, прие ми регистрацията, плащането става с Пейпал, изписа ми, че доставката ще е експресна за 6 дни и ще е 10лв., съответно ми даде с точност крайната сума+ тази за доставка до Бг адрес.
Всичко добре, следя си статуса в Пей пал, до един момент беше под обработка, след което вече ми даде, че е приета и аз започнах да очаквам някакво пъзвъняване от превозвач, но до момента нищо.
Иначе всичко е изрядно, имам номер на фактурата, сайта доставчик, някакводруго име, вероятно посредник или и аз незная какъв точно и това и искам да разбера..
Има му изписани данните, пуснах му имейл и днес получих отговор, че е тръгнал, но не се знае кога ще пристигне, че теглото на пратката е 0.500 кг. както и прикачен файл със самата фактура.
Има и някакъв UPS shipment, даден ми е и тракинг номер, но къде да ги проверя не зная.... Shocked

с 2 думи хвърлих се направо в дълбоките води, моля пояснете ми  Hug

# 220
Ин Тайм са представители на UPS за България,
пратката можеш да проследиш тук:
http://www.intime.bg/tracking/

# 221
  • В уютен дом!
Ин Тайм са представители на UPS за България,
пратката можеш да проследиш тук:
http://www.intime.bg/tracking/

Hug Искрени благодарности от мен, наистина се притесних от неяснотата, сега проследих пратката и вече ми е по светло в тунела   bouquet

# 222
Момичета, моля за малко помощ...
Как въведохте своя БГ телефон при регистрацията в bata.it ??? По какъвто и начин да опитвах не се получава....

# 223
  • софия
Не съм въвеждала бг телефон. Въведох телефон на фирмата.

# 224
Благодаря на zvanche за помощта!

Общи условия

Активация на акаунт