Перник

• 26 112
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
най-накрая се включих на ADSL и за сега съм най-доволна.url=http

Искам да те питам за колко време ти вкараха нета на БТК, че аз чакам вече 1 месец и половина Cry и .................нищо

# 241
  • СОФИЯ
Здрасти, gal40,
не искам да я давам на ясла поне до 2 годинки, баткото го дадох на нейната възраст и имах много проблеми - плач, боледуване, непрекъснати отсъствия - той беше все болен, та ползата от яслата беше никаква .Сега имам възможност да взема жена поне за още една година , ама как да я намеря??? newsm78

# 242
Чела съм в Грош такива обяви.Краен вариант са, но все пак са нещо.Ако чуя нещо ще ти пиша!Целувки  на куклата!

# 243
Здрасти milenna21, аз се абонирах за ADSL self install в Office 1 и за 1 седмица ми дойде пакета по DHL. При теб може да се е получило забавяне, ако телефонният ти пост е бил по РСМ - това е устройство, чрез което се свързват 8 телефонни поста и не може да бъде включен ADSL-а, докато не се преобразува. А това става бавничко, защото се чакат свободни чифтове. А може и забавянето да се дължи  и на нещо друго, не знам.
Но при мен нямаше никакъв проблем, веднага си го инсталирах и се всичко е О.К.
Дано скоро да си го свържеш. Стискам палци!

# 244
Привет и от нас!
Ние днес празнуваме!
Ванко ства на 6 години!
 bigdance2   party023  bigdance2 Черпим Ви!
 beer Popcorn cookDrunk   Wine Glass
 Misc Baby Bottle
Дано да не съм пропуснала някой с почерпката Joy!
Рожденника снощи каза "Ох много се вълнувам за утре, даже няма да мога да спя от ВЪЛНА". 

# 245
Здрасти milenna21, аз се абонирах за ADSL self install в Office 1 и за 1 седмица ми дойде пакета по DHL. При теб може да се е получило забавяне, ако телефонният ти пост е бил по РСМ - това е устройство, чрез което се свързват 8 телефонни поста и не може да бъде включен ADSL-а, докато не се преобразува. А това става бавничко, защото се чакат свободни чифтове. А може и забавянето да се дължи  и на нещо друго, не знам.
Но при мен нямаше никакъв проблем, веднага си го инсталирах и се всичко е О.К.
Дано скоро да си го свържеш. Стискам палци!

И аз там го поръчах и ходих 5-6 пъти да питам какво става, ма само ми казват да чакам, а на мен ми писна! Телефона ни е цифров, скоро го смениха........вече съм отчаяна.......на 3 юли съм подала заявка, до днес още го няма Cry

# 246
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 247
  • София
Абе, мами... какво е ставало у наше село? Какви са тез страшни неща...

http://dnes.dir.bg/2006/08/17/news555196.html

Някой знае ли го тоз?

# 248
  • Вече в моята си приказка...

Някой знае ли го тоз?

Не, не го познавам и нищо не ми говори името му. Доколкото разбрах е бизнесмен, ама знам ли го?!?

# 249
Привет и от нас!
Ние днес празнуваме!
Ванко ства на 6 години!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГОЛЕМИЯ ЮНАК!Да е здрав и щастливи много да Ви радва!Мого съм заспала- хем вчера видях въпроса ти за клоуните и мислех да те поздравя на лични и забравих!

Някой знае ли го тоз?

Галя, аз даже разбрах днес вечерта, а офисът им е под носа ми.Не го знам лично кой е , но е представител на Бул Инс....Имал е и заложна къща newsm78.....Май е наследник на убития Райко кръвта...Май нищо не е случайно...

# 250

Някой знае ли го тоз?

Аз гледах преди малко по НоваТв и се шашнах.От кадрите разбрах,че май е станало на Пашов.Като чух колко хотела е имал на морето,на Банско,насам-натам,ми стана ясно,че не е някой случаен,колкото и да казват,че е бил свестно момче,не е имал врагове и т.н.С толкова хотели,заведения и заложна къща няма как да нямаш врагове...Кафето на Търговска,дето е точно до закуските на ъгъла(Бим-Ас) е било негово...Прочу ни се града,ама с какво....

# 251
  • София
То ясно, че случайни хора няма да ги убиват ей така на улицата... Но е кофти като е в жилищните квартали...

...Прочу ни се града,ама с какво....

Прочути сме си отдавна - все с лошотия... А иначе сме готини хора Wink

Гледам, че все не можете да се организирате за среща мамите, а?  Laughing Ако ме чакате и мене в отбора, бая време ще мине  Mr. Green Лек ден ви пожелавам!!! Hug

# 252

Уведомявам за пръсъстивието си на Пернишка земя!
За запознанства и срещи готова!
Доставчиците в "Изток" много се изложиха и до понеделник съм без интернет.

# 253
  • София
=^._.^= , добре дошли сте!

Ако не е тайна в кой блок сте? А, кой, кой е доставчика????

Дано след месец и ние да се пренесем, че вече ми писва така  Sad... Но пък още не сме измислили какъв нет да пуснем. Моткаме се  Grinning

# 254
=^._.^=, добре дошли и от мен!За среща - винаги готова!
Галя,чакам те и теб!

Общи условия

Активация на акаунт