Перник

• 26 110
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен, перничанки! И аз чак сега видях, че Перник го има на тая нет-карта Wink. Интересува ме как стоят нещата с детската кухня - добра ли е като качество, редовна ли е и т.н. Аз съм в "Албените". Няма кой да ми помага за бебо. Ако някой има по-подробна информация - ще съм му благодарна newsm78.

# 256
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте!
Днес синът ми има рожден ден!
Искам да ви кажа колко съм разочарована от пицария Яхуу. Искахме там да посрещнем рожденият ден на Ивайло. И както си му е редът - отидох по-рано, за да си запазя места. Първо собственичката беше страшно намръщена, второ ми постави такива смешни условия, че щях да се изсмея с глас. И трето, но най-възмутителното, че детските рожденни дни ги правят до 18 часа, след това имало клиенти, които не били длъжни да слушат виковете на децата. Възмутих се страшно и отказах там да правим рождения ден на Ивчо. Язък за хубавият детски кът.

# 257
  • София
Мира, да ви е жив и здрав сина! Всичко най-най-най-хубаво му пожелавам!!! И много късмет! bouquet

И не се ядосвай на пицарията. Не знаят как се прави бизнес! То да ги подхванеш за името, после за обслужването... Карай, по-добре се повеселете довечера!  Grinning

# 258
Честит празник!
Да ти е здрав и щастлив големия юнак и само да ви радва!Весел празник и не се ядосвай за пицарията! newsm59

# 259
Мира, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав, много да те радва!

Достачика, към който смятах да се свържем до понделник няма да има кабел, с който да осъществи свързването. Другите не покриват нашия район Sad.

# 260
Интернет доставчика е ЗУМ на Бучински път се намира и все пак успяха да ни свържат в петък.
В старите блокчета сме, почти до Албените.
Детска кухня имало до общината и до магазин Блян на Бучински път. Не съм ги проверила.
До тук успях само лекарките да интервюрам, но не сме се записали.
Въпрос  - Как процедирате с лекарите в събота и неделя? В изток има ли дежурен?

# 261
  • Вече в моята си приказка...
Благодаря за пожеланията!
Е, рожденият ден изкарахме прекрасно. Не бяхме, както писах по-рано, в пицарията. Отидохме на друго място, но всичко си беше О.К.
Колкото до въпросът на =^._.^=  за дежурните лекари - ако имаме проблем с Ивайло се обаждаме по телефона на личната лекарка. Тя ни дава съвет. В болницата има дежурни лекари. В Изток, не знам, но сигурно има!

# 262
Привет от мен!
Постепенно се адаптираме кой с училище, кой с пътуване за работа....
Избрахме си лекар - д-р Гонева в 3-та поликлиника.
Днес се уговорихме и срещнахме с Галчо ! Беше много приятна среща!
Хайде скоро всички!

# 263
Удоволствието от срещата е взаимно! Hug

# 264
Ей, мами, къде се изгубихте newsm78?Никоя от Вас не пише, не се ли разхождате на това страхотно време?Зимата изобщо няма да може да се видим на лошото време!Хайде, стегнете се и пишете, че  #2gunfire.....
Поздрави на всички и приятен ден!

# 265
Здравейте!
моля да ме упътите за добър гиниколог /по възможност жена, че съм малко срамежлива Embarassed/ в Перник? Преди ходих при една м болницата, но тя не ми обърна никакво внимание и просто така реши да ми изпише някакви хапчета, които ми обърнаха цикъла с главата надолу #Crazy

# 266
  • Перник
Здравей Милена, аз ходя при д-р Йорданка Крумова в "Свети Иван Рилски". За момента съм доволна от нея - преди време ми излекува гъбички само с 1 хапченце, а знам, че други мъкнат проблема с години. Съвсем скоро бях при нея за потвърждаване на бременност. Прегледа ме много внимателно, любезна е, обяснява. Сестрата също е готина. Ако имаш въпроси - пиши. Аз също бих искала да чуя мнения за нея, може пък да съм сгрешила в избора си. newsm78

# 267
Здравей Милена, аз ходя при д-р Йорданка Крумова в "Свети Иван Рилски". За момента съм доволна от нея - преди време ми излекува гъбички само с 1 хапченце, а знам, че други мъкнат проблема с години. Съвсем скоро бях при нея за потвърждаване на бременност. Прегледа ме много внимателно, любезна е, обяснява. Сестрата също е готина. Ако имаш въпроси - пиши. Аз също бих искала да чуя мнения за нея, може пък да съм сгрешила в избора си. newsm78

Благодаря ти
това е до втора поликлиника, нали newsm78
там ми  е личната Wink
Сега съм в цикъл, но мисля като ми свърши да отида, че от много време ме боли десния яйчник и винаги и само тоя ме боли.....това ме притеснява, а онази каза, че нищо ми няма Sick

# 268
Здравейте моми4ета,малко се позагубихме но ето ни отново.А вие като гледам още не сте се срещнали вси4ки заедно  Joy  Joy ,ей ще ме до4акате и аз да си доида и тогава а  Laughing .Да се похваля мойто дете тръгна на градина.Тук даже от 3 годишни ги водят на у4илище,не знам то4но каква е разликата но  е в голямо у4илище със вси4ките му униформи и екипи както му е реда.Даже 2 дни в седмицата имат физи4еско,кой знае как се въргалят  Laughing .Доста бързо се адаптира,първата седмица я водех само сутрин и беше малко стресната защото те и говорят а тя милата нищо не разбира,но после свикна и сега ходи с голямо желание.Даже се опитва да говори на децата,каквото е 4ула и запомнила и е много смешна.Аз пак не мозах да се справя със снимките,опитах в сайта на снимка ,правя си регистрация и после не ме пуска да вляза,не знам защо така.Поздрави на вси4ки и до скоро   bouquet

# 269
Дунче, добре се завърнала! Hug
Не сме се срещнали всички още, но и това ще стане.  Simple SmileПиши по-често как е там, малката как се адаптира и въобще всичко, за което се сещаш. Планирате ли скоро да идвате насам? newsm78
Милена 21, аз от скоро съм в града и не мога да препоръчам лекар. Преди годни за д-р Русолова бях чула добри неща, преглежда в х-л Зора, а може би и в 3-та поликлиника.

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 07:41 от =^._.^=

Общи условия

Активация на акаунт