Перник

• 26 196
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • Вече в моята си приказка...
Моята дъщеря принципно ходи в Елена Георгиева, но сега всички са събрани в централната.Да ти кажа даже съм по-доволна, че е там, макар че в началото се ядосвах.По-малко деца са и им се обръща повече внимание.

Когато подавах молбата за детската градина изрично поисках детето да бъде в централната градина. Нещо не съм много-много ЗА филиалите. Виждам, че твоята дъщеря е там. А къде излизат, доколкото знам нямат дворче там, а самото помещение също ли е ремонтирано както е централната градина? Учителките добри ли са? Доколкото разбрах, на групата, в която ще бъде Ивайло едната от учителките не е много май добра, ама ще видим...
Ти къде в квартала излизаш? В "Орхидея" ходиш ли?

# 136
И аз първоначално бях против, но в интерес на истината съм доволна.Наистина нямат двор, но ги водят в двора на централна да играят.Мойта щерка е леко глезенка, но й ходят по д-то постоянно.Много съм доволна.А вчера като отидох да си я вземам от централна едно по-голямо момченце от нея се наакало в гащите.Е тея лелки крещаха като побъркани.Като че ли техните деца не са се нааквали - нали затова работят там - да ги мият и преобуват - все пак са помощен персонал, а не директорки!
Аз на Орхидеята ходя изключително рядко, нищо, че ми е под носа.В този квартал съм снаха и вече 11 години още не мога да свикна.Всеки ден съм на Двореца . Аз съм израстнала зад кино Кракра и там си ми остава махалата!  bouquet

# 137
Здравейте мами от перник  bouquet
Ама вие май по - редичко пишете в този форум Simple Smile за разлика от софийските майки де Mr. Green
Може да се видим някой ден ако съм по - свободна ooooh!

# 138
  • sofia
Мамчета,здравейте пак.Искам нещо да споделя и да помоля евентуално.

Някои от вас сигурно знаят,че в Перник има дом за бебенца.Сега се връщам от там и ми се иска да ми помогнете ако има желаещи.
Градината е обрасла с висока трева и няма кой да я окоси .А децата вече са на вън и е кошмарно с тая висока трева.От Общината няма отговор, а нас от София ще ни е много трудно да го свършм,все пак сме жени .....
Дали ще се намери някой на място да окоси градината в домът.......Ей така зе идеята да помогне с косенето.

Благодаря ви много.

# 139
Ще се опитам да потърся някой, мъжът ми и баща ми коса не са хващали, така , че те отпадат.По града минават служители на някаква фирма с едни дискове и с тях косат.Видя ли ги, ще ги попитам дали ще свършат работа "на частно". Надявам се до края на седмицата да дам инфо!

# 140
Gani, телефонът в  детската градина е 60-29-42 с код за Перник 076!

# 141
Леле, аз съвсем я бях забравила тази тема, а то колко мами са се събрали Grinning
Ние с малката почти всеки ден се мотаем из парка, с Руми щяхме да се виждаме, все се разминаваме Crazy , ако решите да се виждате, дайте някакви координати и ще се натреса Peace

# 142
  • sofia
Ще се опитам да потърся някой, мъжът ми и баща ми коса не са хващали, така , че те отпадат.По града минават служители на някаква фирма с едни дискове и с тях косат.Видя ли ги, ще ги попитам дали ще свършат работа "на частно". Надявам се до края на седмицата да дам инфо!

мерси,ще чакам........
ако не стане ще правя други опити.

# 143
Gani, телефонът в  детската градина е 60-29-42 с код за Перник 076!
Благодаря ти!

# 144

Някои от вас сигурно знаят,че в Перник има дом за бебенца.Сега се връщам от там и ми се иска да ми помогнете ако има желаещи.
Градината е обрасла с висока трева и няма кой да я окоси .А децата вече са на вън и е кошмарно с тая висока трева.От Общината няма отговор, а нас от София ще ни е много трудно да го свършм,все пак сме жени .....
Дали ще се намери някой на място да окоси градината в домът.......Ей така зе идеята да помогне с косенето.

Благодаря ви много.

Ще се опитам и аз да направя нещо по въпроса, но не обещавам...

# 145
Леле, аз съвсем я бях забравила тази тема, а то колко мами са се събрали Grinning
Ние с малката почти всеки ден се мотаем из парка, с Руми щяхме да се виждаме, все се разминаваме Crazy , ако решите да се виждате, дайте някакви координати и ще се натреса Peace

Fairy, наистина се позагуби напоследък. Още не сме се срещали в парка, ама, ако се организираме много, ще ми бъде приятно да се запозная и с теб и с другите момичета от форума!

# 146

Благодаря ви много.
Нищо не можах да направя по темата. EmbarassedСъжалявам, изникне ли нещо ще свиркам, та ако не е свършена работата да помогнем!

# 147
  • sofia

Благодаря ви много.
Нищо не можах да направя по темата. EmbarassedСъжалявам, изникне ли нещо ще свиркам, та ако не е свършена работата да помогнем!

ок,не се притеснявай,длъжни сме да пробаме.

От общината пак са обещали,ама........

# 148
Момичета, какво мислите за протеста? Ние ще се включим ли?

# 149
Аз гласувах онлайн №102 мисля! На живо в София не мога!Иначе напълно подкрепям протеста!

Общи условия

Активация на акаунт