Перник

• 26 117
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мами, както се развиват нещата явно и аз ще се върна в Перник. Интересува ме дали има ясла в ж.к"Изток" или в центъра. и евентуално от колко години записват в детската градина? newsm78

# 226
Здравейте мами, както се развиват нещата явно и аз ще се върна в Перник. Интересува ме дали има ясла в ж.к"Изток" или в центъра. и евентуално от колко години записват в детската градина? newsm78

Поне за една детска градина съм сигурна, че има ясла. Майка работи в тази градина, мога да я питам от каква възраст ги взимат, но тя се намира в Изток. Ще я разпитам ако знае и за останалите градини в града, но ще се забавя с отговора, че ме зове почивка Wink

# 227
  • Вече в моята си приказка...

Нека и аз да ти отговоря: ясли в центъра са над Болницата, на Пашов и на ул. "Кракра", сигурно има и още, но тези знам. Синът ми е в яслата над Болницата, доволна съм. През септември се местим в яслата в кв. Твърди ливади, срещу "Елена Георгиева". Знам, че децата трябва да са навършили 3 години, за да ги приемат в детска градина. Дано бях полезна!!!

# 228
Здравейте, момичета, как сте?Аз закъсах с ремонт и нямах възможност да пиша.В града ли сте?почивахте ли вече?Аз имах страшни ядове с една софийска мебелна къща, поръчахме ляв ъгъл, те ни докараха десен и 4 дни си скъсах нервите да ги убедя, че аз съм права!Най- накрая взеха ъгъла и сега чакам новия!!Просто си скъсах нервите!Давайте  да се уговаряме за кафе - то е срамота вече - откога се каним!!целувки на дечица!

# 229
Здравейте, момичета, как сте?Аз закъсах с ремонт и нямах възможност да пиша.В града ли сте?почивахте ли вече?Аз имах страшни ядове с една софийска мебелна къща, поръчахме ляв ъгъл, те ни докараха десен и 4 дни си скъсах нервите да ги убедя, че аз съм права!Най- накрая взеха ъгъла и сега чакам новия!!Просто си скъсах нервите!Давайте  да се уговаряме за кафе - то е срамота вече - откога се каним!!целувки на дечица!

Да, и аз съм си имала проблеми с такива фирми. Всъщност с фирмата, която е в ДетМаг. Незнам колко време ми бавиха от там един диван, който е доста лек, може дори на ръце да си го отнеса до вкъщи, както и направихме, де. Е, на ръце не си го носихме, но ние си подсигурихме превоз. Дано нещата при теб се оправят!!!
А за срещата, какво да кажа, и аз смятам, че е крайно време да се запознаем "на живо", ама къде и кога?

# 230
Искам да ви питам знаете ли къде в Перник може да се организира детски рожден ден? Много трудна задача май съм си поставила - искам рождения ден на Ивайло да бъде някъде в заведение, но където има детски кът и някакво прилично детско меню. Освен в пицария "Яхуу" къде другаде?

# 231
То и аз за друго място не се сещам newsm78.Преди един месец бяхме там на детски рожден ден, но те не са организирали нищо.Майката си беше направила само уговорка да не мрънкат за тортата.В Яху-то покрай  пързалката и люлката трябва да има дежурна майка.

# 232
Ей, много неприятно. Аз не знам, но това лято няма някой, който е правил ремонт и не ми се е оплакал от майстори или от пъръчани мебели. Хайде по-скоро да дойде новия.

Кои от вас живеят в кв."Изток"? Ние в края на месеца ще се местим там. Какъв доставчик интернет ползвате?

# 233
Котка, не съм забравила за това, което обещах, но когато попитах организаторката беше отпуска и другите нямаха адекватно инфо.След това покрай ремонта не съм проверявала, но обещавам тази седмица ще свърша работа.Аз съм в центъра и ползам БТК - ADSL.

# 234
Галчо, не се притеснявай. През август ще е чудо ако има някой там. А в началото на септември ще сме там и ще проверим. Може да си организираме среща.

# 235
Кои от вас живеят в кв."Изток"? Ние в края на месеца ще се местим там. Какъв доставчик интернет ползвате?

Аз живея в Изток, ползвам Лан, към Арена, 15лв. ми е таксата, нямам оплаквания Grinning

# 236
Благодаря Fairy  bouquet!
Прати ми някакви координати на лични.

# 237
  • СОФИЯ
Здравейте, момичета, отдавна не съм се появявала, но имах доста проблеми - оперираха майка ми и беше едно непрестанно тичане по доктори, в комплект с малката , разбира се, защото нямаше къде да я оставя!
А сега имам нужда от помощ - свършиха ми всички видове отпуски и от другата седмица съм на работа, а няма кой да гледа Дени, та си търся жена . Ако познавате някоя сериозна пенсионерка - чиста, спокойна и да обича деца, която ще се справя по цял ден сама с малката, обадете ми се ! Много ми е спешно!

# 238
Здравейте и от мен! Отдавна не съм се включвала и аз, понеже дълго време нямах интернет, но ето ме вече на линия! Аз съм в кв. "Изток" и относно интернета тук, аз лично ги опитах всичките и най-накрая се включих на ADSL и за сега съм най-доволна.
Относно организиране на рождени дни - много е приятно в "Че Ге Вара". Има огромен детски кът с надуваеми играчки, с пързалки и с всички останали атрибути. Там се плаща 1лв. на час, но пък е добре за майките, че могат да си отдъхнат. Там в детския кът си има кой да наглежда дечицата.
Относно педиатър - те всичките са общо взето еднакви и въобще не четат новостите. Аз съм записала Деян при Велева и съм доволна, но като нещо не одобрявам от нейните препоръки, просто действам, както аз преценя.
Явно вече се увеличаваме майчетата от квартала, което много ме радва.
Изключително ще ми е приятно да направим една среща!
Поздрави на всички мамчета и целувки на дечица!

# 239
Здрасти, anitza ! Добре дошла!Целувки и на твоето бебоче!
.. та си търся жена . Ако познавате някоя сериозна пенсионерка - чиста, спокойна и да обича деца, която ще се справя по цял ден сама с малката, обадете ми се ! Много ми е спешно!
не мога да помогна, тези, които знам са заети.Стискам палци да намериш решение.А за ясла замисляла ли се?

Общи условия

Активация на акаунт