The vampire diaries / Дневниците на вампира - Тема 41

• 57 462
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Запис само, че още не съм гледала новата серия.
Според мен Дамян ще го спаси Бона.

# 76
и аз забелязах нещо като заченък на двойна гушка точно във финалната сцена:) (нали финалната беше това с реването?) и си помислих,че вече ЕГН-то и се отразава рано-рано,но вие сигурно сте прави,че просто е напълняла. тялото обаче не ми направи впечатление да има разлики. ще я поогледам по-добре в следващата серия:)

# 77
  • КиТ
Какво ЕГН бе хора тя е на 25 години  #Crazy ooooh!

# 78
Какво ЕГН бе хора тя е на 25 години  #Crazy ooooh!

е аз написах "рано-рано",което значи преждевременно.....

# 79
Някой разбра ли последната сцена с Бони и Деймън  Thinking Нали са мъртви пък си правят палачинки  Grinning  И между другото не съм си и представяла Деймън с карирана риза  Laughing

# 80
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
За Нина и Иън ето - аз не знаех, че са се разделили и ми се сториха както преди, може ни наистина е въпрос на нагласа. За Нина дали е напълняла - не мога да преценя, като че ли наистина е качила някое и друго килце, но съвсем малко, защото тя имаше един сезон, в който си беше направо слаба и от разликата може би преди/след така ви се струва  Peace

# 81
  • София
Не съм гледала още, чудя се как ще изтърпя.

# 82
За Нина и Иън ето - аз не знаех, че са се разделили и ми се сториха както преди, може ни наистина е въпрос на нагласа.

Именно. Ако не знаеш, че са разделени, хич няма да ти е различно. Търсите под вола теле с тая прословута раздяла, ако не можеха да играят заедно хората просто щяха да напуснат. Няма да са първите актьори, които си тръгват от сериал  ooooh!

Последната сцена с Бони и Деймън нямаше цел да бъде разбрана още в този епизод. Има различни теории, едната е, че са затворени някъде в миналото, другата - че изживяват един и същи ден отново или пък са затворени в паралелна вселена. (В книгите имаше друго измерение, в което бяха, може да е паралел с това.) Ще разберем по-натам Simple Smile

# 83
  • София
В книгите Бона и Деймън не бяха ли гаджета? Много се притесних като ги затвориха заедно, много.

# 84
  • Cambridge, UK
не точно гаджета, имаше някаква заигравка, но нищо сериозно

# 85
На мен пък ми стана интересна точно това с Деймънд и Бонка. Според мен Иън продължава напред в сериала.

# 86
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Въх!  ooooh!

# 87
  • London

Въх!  ooooh!
Само това липсва! Тогава ще бъде като "разкази с неочакван край". И в най-смелите си кошмари не си го представям!

# 88
  • София
Изгледах, видях Иън, хубава серия беше, чак мъчно ми стана за Елена, видях Иън.

# 89
  • UK
Бони и Деймън си ги представих някъде на края на света съвсем обикновени хора, двойка, с промити мозъци, без спомени.  Laughing Сега нали и Елена ще си изтрие спомените и ще имаме материал за още 2-3 сезона, докато се намерят и обикнат наново.
А най-вероятно да са още двойници.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт