The vampire diaries / Дневниците на вампира - Тема 41

• 57 466
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
Това с Енцо не стана ли ясно в края на предния сезон още? Когато оживя и Аларик, и цялата групичка? Мисля, че за това говореше Bean.

По-скоро говореше, че него го имаше във втори епизод.

На мен ми хареса доста повече от премиерата. Ретроспекциите и развитието на нещата с Бони и Деймън особено.  
Ясно.  Peace Гледах и аз, и на мен ми хареса. Дано тоя път завържат нещо по-интересно от Древните, Сайлъс и пр.

# 106
И аз изгледах, и на мен ми хареса, може би заради Енцо. Обичам лош Енцо. Heart Eyes

# 107
  • in Wonderland
И аз гледах епизода , не останах очарована . Дааа , Енцо е разкошен  Heart Eyes
Сега Деймън ще се завърне , Елена ще го мрази , пак ще има драми ... Дано ни изненадат с нещо ново , но едва ли .

# 108
Е може би ще повикат някой от древните да се завърнат че да и върнат спомените за Деймън.

# 109
И аз изгледах, и на мен ми хареса, може би заради Енцо. Обичам лош Енцо. Heart Eyes

+1 Дано дълго да виждаме лошия Енцо.

И на мен ми хареса серията.

Е може би ще повикат някой от древните да се завърнат че да и върнат спомените за Деймън.

Не им трябва никой от Древните, за да й върнат спомените за Деймън. Аларик може да й ги върне по всяко време.
Щом се завърне Деймън ще възстановят и спомените на Елена. Аларик няма да остави най-добрия си приятел да страда по голямата си любов. Все пак знае колко много му струва, за да спечели момичето.

# 110
От целият епизод ми хареса Ензо.

# 111
  • София
Продължавам да не съм гледала втори епизод, ама вие тези снимки видяхте ли ги тука?

# 112
  • UK
Мен пък точно Ензо ме дразни. Играе го 1 към 1 с Деймън в първи сезон.

# 113
Нели, с последната снимка ще ми докараш инфаркт.

# 114
Нели с тези снимки на Иън съм така  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 115
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Може пък това да им е целта - то не остана кой да го играе добрия-лош от компанията, след като Деймън вече омекна по Елена.
И на мен Ензо много ми хареса!

Катрин в предния сезон умря ли, не умря ли - не можах да разбера - нали трябваше да мине през Бони, обаче тя избяга май и така и не се "закотви"  newsm78  Аз мисля, че тя им реши кръстословицата  Peace

# 116
  • UK

Може пък това да им е целта - то не остана кой да го играе добрия-лош от компанията, след като Деймън вече омекна по Елена.
И на мен Ензо много ми хареса!
И с него ще стане същото като се вземат с Карълайн.

Не им трябва никой от Древните, за да й върнат спомените за Деймън. Аларик може да й ги върне по всяко време.
Щом се завърне Деймън ще възстановят и спомените на Елена. Аларик няма да остави най-добрия си приятел да страда по голямата си любов. Все пак знае колко много му струва, за да спечели момичето.

На бас, че няма да успее. Или ако успее, ще стане по най-трудния начин и накрая на сезона Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 15:07 от dejie

# 117
Енцо и мен ме кефи   Heart Eyes
Интересно ми е какво ще случи с Бона и Деймън? Кой ли е решил кръстословицата? Това е гадно да изживяваш един ден отново и отново. Бона се наяде с палачинки  Joy Елена поне спря да циври. Джеръми тежко понася "смъртта" на Бона. Стана ми жал като и оставяше съобщението.
Хареса ми това, което каза Енцо на Стефан когато се върна и уби приятелката му /тя и без това нямаше място в цялата история/  Peace

# 118
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
За на Стефан приятелката, аз през цялото време се надявах, че е вещица, или нещо друго супернатурално и Стефан все пак има някакъв план, не ми се искаше да повярвам, че се е отказал да спаси брат си.

# 119
  • UK
Те пък защо седят в тая къща и правят едно и също, да ходят, да разучават, да търсят нещо, каквото и да е. Те седят и ядат палачинки и решават кръстословицА месеци наред и не мърдат от вкъщи. Бабката неслучайно я е изпратила там и точно в тази година, какво е станало тогава, 94 не е ли рожденната им година? Те нали трябва да са на около 20 сега. Вероятно като я е изпратила там то е с идеята, че точно тогава може  или трябва да се случи нещо, което да ги спаси, Бона трябва да измисли какво е то.

Общи условия

Активация на акаунт