The vampire diaries / Дневниците на вампира - Тема 41

• 57 473
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А бе Стефан в началото беше съсем различен.
И Дамян - също. Някой път като попадна на първи сезон по ТВ и ми става мъчно... Ех, Спайк, ех Ейнджъл... каква градация имаше там...

# 136
  • Buffyworld
А бе Стефан в началото беше съсем различен.
И Дамян - също. Някой път като попадна на първи сезон по ТВ и ми става мъчно... Ех, Спайк, ех Ейнджъл... каква градация имаше там...

Ех, Ване, няма втори като тях. Бай Дъ Уей,  Mr. Green Джеймс във Вещиците от Йист Енд е мнооого куул.   Mr. Green

Аз също харесвам Енцо. Смятам, че си подхожда като пръв приятел на Деймън. От друга страна, Аларик също му е приятел, но някак си не виждам Аларик да се сработи с Енцо по какъвто и да било начин. Всички са сладури за мен поне, единствено не мога да понасям  Тайлър - и преди и сега не ми харесва изобщо и ме дразни като цяло. Не знам Кер какво толкова й пука за него .....

# 137
  • UK
Това, че Елена сега ще забрави, че е обичала Деймън, не значи ли, че ще е пак влюбена в Стефан? Че тя нали от единия на другия мина. Надали, де, ама е логично. Гледах някакъв скучен "спойлер" разговор между Керълайн и Елена. 

# 138
Това, че Елена сега ще забрави, че е обичала Деймън, не значи ли, че ще е пак влюбена в Стефан? Че тя нали от единия на другия мина. Надали, де, ама е логично. Гледах някакъв скучен "спойлер" разговор между Керълайн и Елена. 

Е тя просто спря да обича Стефан по едно време. Имаше период, в който обичаше и двамата. Не ми е никак логично да е влюбена в него сега, едното няма връзка с другото.

# 139
  • КиТ
И аз си мисля,че няма как да върнат Стефан при Елена  Peace

# 140
  • in Wonderland
По- скоро новата линия,  според мен ще е Кер- Стефан . Въпреки ,че и Енцо май нещо залита по нея .... С втория ми стои по- добре Wink

# 141
  • София
Хубаво е вече да се установи с някой и да спре да ни дразни.

# 142
  • UK
Аз пък мисля, че ако не се беше появил Деймън, нямаше да разлюби Стефан. Вероятно е обичала и двамата едновременно в някакъв период - то е ясно, че няма как изведнъж да изстине и от днес за утре вече да не го обича първия, но чувствата й не се изчерпаха по естествен път. Появи се единият и засенчи другия за мен. Но и аз не вярвам да развият така нещата, то е скука вече едно и също. Просто си разсъждавах.

Кер-Стефан не мисля, по-скоро Ензо.

# 143
Аз пък мисля, че ако не се беше появил Деймън, нямаше да разлюби Стефан. Вероятно е обичала и двамата едновременно в някакъв период - то е ясно, че няма как изведнъж да изстине и от днес за утре вече да не го обича първия, но чувствата й не се изчерпаха по естествен път. Появи се единият и засенчи другия за мен. Но и аз не вярвам да развият така нещата, то е скука вече едно и също. Просто си разсъждавах.

Кер-Стефан не мисля, по-скоро Ензо.

Ами то стана пределно ясно в предния епизод, когато се разбра кога е започнала да има чувства към Деймън. А мнооого след това си беше още със Стефан, даже доста се бори за него, когато го нямаше.

# 144
  • Buffyworld
Само не знам дали Стефан още е влюбен в нея.  Ако е, то поне никак не му личи  Mr. Green

# 145
  • UK
Ами то стана пределно ясно в предния епизод, когато се разбра кога е започнала да има чувства към Деймън. А мнооого след това си беше още със Стефан, даже доста се бори за него, когато го нямаше.

Аз разбрах, че този нейн рожден ден, когато се е влюбила в Деймън, е след като Стефан вече е бил изчезнал. Кога е било това тогава, че аз не помня такива подробности?

# 146

Аз разбрах, че този нейн рожден ден, когато се е влюбила в Деймън, е след като Стефан вече е бил изчезнал. Кога е било това тогава, че аз не помня такива подробности?

Ами да, той изчезна, те го търсиха, после по едно време нали се върна и те пак си бяха заедно.

# 147
  • London
В момент на дълбока мъка взех че изгледах The Anomaly. Само заради Иън.
Съвет- не си го причинявайте! Mr. Green
Няма да го коментирам, но филма е ужас.

# 148
  • София
В момент на дълбока мъка взех че изгледах The Anomaly. Само заради Иън.
Съвет- не си го причинявайте! Mr. Green
Няма да го коментирам, но филма е ужас.
Па да, то си личеше от трейлъра. Чак аз няма да го гледам. Crazy

# 149
  • London
Ми събудих се днес 5.30 и като не мога да заспя.  Crazy Гледам - ха, филм. Като българска продукция е!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт