Искам да кажа ... (3)

• 41 148
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Големият ми син се събуди с ечемик на окото. Освен бабиния лек за натъркване със златен пръстен има ли някакви кремчета или капки, които да лекуват ечемик?

# 151
  • Бургас
Снощи докато се преобличах установих, че имам обрив по бедрата отпред и по корема. Ужасих се да не съм лепнала някоя шарка.
Вчера си стегнах багажа вече почти окончателно. Ами въртях, суках и пак напълних големия куфар до пръсване, а идеята ми уж беше друга  Blush

# 152
  • HH
Дано да не е шарка.

Ти добре, че си започнала да пълниш директно големия. Аз редовно се подценявам, пълня малкия и осъзнавам , че половината неща са все още около куфара  Crazy

Вчера бях на едно изложение, фирмата ни имаше щанд там и съм толкова изморена, а е само сряда. Не ми се мисли как ще избутам седмицата...

# 153
  • Луната ни пази
Снощи докато се преобличах установих, че имам обрив по бедрата отпред и по корема. Ужасих се да не съм лепнала някоя шарка.
Вчера си стегнах багажа вече почти окончателно. Ами въртях, суках и пак напълних големия куфар до пръсване, а идеята ми уж беше друга  Blush
Джули, според мен е по- скоро притеснение от предстоящото пътуване. На нервна почва.

# 154
  • Бургас
Джули, според мен е по- скоро притеснение от предстоящото пътуване. На нервна почва.

У мен такива почви - бол  Laughing Снощи пих чай, в който имаше лавандула. Дали да не е от нея  Thinking
Сега се чух с баба ми. Щяла да ме води да ми леят куршум. Не можело все в страх да живея и така 30 минутна психотерапия по телефона. Опасно е бабето  Laughing

# 155
Големият ми син се събуди с ечемик на окото. Освен бабиния лек за натъркване със златен пръстен има ли някакви кремчета или капки, които да лекуват ечемик?

Aз знам пак бабин лек - капки за очи се правят от една билка очанка, дестилирана вода и чист мед. Освен за ечемик, действат при всякакви възпаления на очите, включително стапят перде.

# 156
  • София
Искам да попитам, онези които имат опит с куфари.
От какъв материал да взема? Този уж не се чупи и пука, но кой знае колко се драска:
http://www.estilbags.com/p/kufari/%D0%BA%D1%83%D1%84%D0%B0%D1%80 … 9-78-%D1%81%D0%BC

Или такъв:
http://www.estilbags.com/p/kufari/kufar-e7979-77

Не съм харесала конкретен, показаните са просто примерни.

# 157
  • Пловдив
Това, което УЖ не се чупи и пука съм го виждала счупено. Много бясно ги хвърлят по летищата. Аз твърдо предпочитам текстилен.

# 158
  • София
Янтра, и аз прочетох гадни отзиви в един форум за този вид куфари. Въпреки че се кефя на вида им, явно ще се купува текстилен.

# 159
tonkabonka, и моята препоръка е за текстилен.
Пукат се, чупят се тези коравите, защото ги хвърлят сериозно по летищата. А това счупи ли се, за боклука директно.
Докато скъсването при текстилен куфар може и да не е толкова фатално и да може да се използва и след това.

# 160
Аз също предпочитам текстилен, а и по-лесно се почиства. На другия лъскав куфар, само ще се чудя как да му махна печатите от пръсти!

# 161
  • Пловдив
И си подбери някакъв по-фънки цвят, защото на лента за багаж на летище всичко е черно-сиво. Моя е тъмно сив и за да го виждам отгоре има голяма червена панделка.

# 162
  • София
За фънки цвета не знам, ще видя на място. На дъщеря ми обаче искам нещо по-различно, на цветя например.

# 163
  • HH
+1 за текстилния. Но не съм съгласна, че се чисти по-лесно. Моите са червени и след всеки полет ги търкам с четка, защото ми ги връщат изцапани. Моя съвет е задължително да е с 4 колелца.
Имам наблюдения върху този вид http://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.renz-warenha … d=0CKkCEK0DMGE4ZA
Също много здрави.

# 164
  • София
Благодаря за мненията!
Колкото и да ми се искаше нещо по-шик, ще купя два текстилни.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт