Искам да кажа ... (3)

• 41 178
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Луната ни пази
Само набързо да кажа. Малкият ми син пипна вируса с повръщането и разстройството. Първото го преодоляхме с "Вомитус хил" свещички. Вълшебно е - на втората свещичка спря повръщането. А второто изцерихме с дренки ("Ентерол"-ът изобщо не му подейства) от гората около вилата. При малката симптомите започнаха с Т и след двудневен, четирикратен прием на "Панадол", получи само леко разстройство. Предписах й и на нея дренки и днес двамата бяха чисто новички и здравички градински питомци.

Четири дни не ви бях чела - 30 страници сте изписали! Но ви изчетох и отивам да спя. Лека нощ!
Искам да кажа, че първите две и аз така ги лекувам Simple Smile Т пак я лекувам с хомеопатия.

# 136
Смених драстично цвета на косата си. Simple Smile
Все още се изненадвам от себе си в огледалото....

И аз го смених. Почти съм блондинка. Сега ще я режа и къса, че ми писна от коси. Късо ми отива, само се чудя дали да е класическа/лелчинска или да е по-шантава. Предвид географското местоположение май ще е второто. Никой не се възмущава, напротив.

# 137
Check Please, хехе, аз от русо, преминах на червено. Каня се от едно 5-6години, отколкото се и боядисвам. Но повече от няколко тона по-светло от естествената ми коса не смеех.
Сега изглеждам....много интересно. Simple Smile

# 138
Оо, червеното е много вълнуващ цвят. Аз преди две години за известен период бях рижава и много се кефих. Но се поддържа много трудно и е претенциозно за грим, дрехи и тен. Не е за всеки.

# 139
Всеки цвят си иска поддържане, поне за мен...иначе изглежда кофти. Simple Smile

# 140
Кестеняво и черно са лесни, другите са трудни. Аз съм ги минала всичките по няколко пъти.  Mr. Green

# 141
Кестеняво и черно са лесни, другите са трудни. Аз съм ги минала всичките по няколко пъти.  Mr. Green

Хехе, явно имаш опит. Simple Smile
Е, след русото едва ли червеното ще е по-проклето. Simple Smile
Няколко човека казаха, че ми отива...ама може и да са излъгали. Simple Smile

# 142
Съгласна съм с Чек, сега съм червено- медно- русо и имам проблем с цветовете на дрехите и най-вече грима, ангажиращо е и боядисвам на 24 дни.

# 143
JACKLIN*, оооо, много искам да видя снимка. Simple Smile може и на лично да ми пратиш ако не те притеснява.

Аз забърквах цвета в домашни условия. Два пъти ходя при моя фризьор, обяснявам, показвам какво искам....той бърка, клепе...и накрая пак русо излиза. Но той си е пристрастен към този цвят и явно не може да се пречупи. Simple Smile

# 144
  • Бургас
Искам да кажа "лека нощ" на всички дами в темата! Hug

# 145
И аз бих се радвала да видя Жаклин Blush. Така и не я видях в снимковите теми, все се триеше преди да съм видяла  Blush

# 146
  • Луната ни пази
Тази сутрин трудно се надигнах от леглото. Снощи уж не легнах късно, но... Тези дни ми се губи мотивацията. Леко ме наболява гърлото, но не е от болест. Стига съм ви мрънкала,  само да ви кажа по- бързо оздравяване на дечицата и по- малко тревоги, мили момичета.   bouquet

# 147
  • Варна
Камалия, искаш ли да проверя дали го има във Варна?

# 148
Днес карах щерката с колата до училище,  бяхме сами и много студено за малкия с количката.
Ужасна лудница. ..всеки кара както може...грам толерантност и изчакане.
Не бих си го причинила при други обстоятелства,  а и пеш са 5-7 мин.

# 149
Доживях детето ми да тича и да се хвърля да прегръща учителка в детската градина.
Това никога не се е случвало с голямото. Мислех, че нещо им правя, че  толкова трудно да приемат другите хора...

Общи условия

Активация на акаунт